Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Pioter bo ludzie teraz wygodne, kariery robią, a niektóre durnowate dzieci nie chcą bo figurę stracą wolą pieska itp, 

Moja teraz stwierdziła że żałuje że trzeciego nie mamy i może ma rację 

Ty też nie chcesz bo wygodny jesteś i w pewien sposób nygusowaty 

Myślą. Ja też wolę sobie siuntkę kupić zamiast baby. A życie sobie na własne życzenie utrudniać i się stalową linką wiązać to nie dla mnie. Tak to nic ani nikt nie będzie trzymać. Matka stwierdziła, że też psa sobie kupi zamiast wnuków, na wnuki jak mówi nie ma siły a na psa jeszcze znajdzie.

Przed chwilą, galan99 napisał:

Powinno być tak nie masz dzieci bo nie chcesz to twa emerytura o połowę  mniejsza bo kto będzie pracował obce dzieci .

Galanku to system jest do d... Bo ten obecny już dawno się nie sprawdza. Dobry był w czasach Bismarcka. Emerytura powinna być naliczana indywidualna. Zresztą dla mnie za mnie to mogę i wcale nie dostawać bo wiem, że jej nie dożyję.

Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Powinno być tak nie masz dzieci bo nie chcesz to twa emerytura o połowę  mniejsza bo kto będzie pracował obce dzieci .

No to i składki na połowę bo nie musi czyichś kaszojadow utrzymywać 

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Ja też wolę sobie siuntkę kupić zamiast baby

W dzień w którym kupisz siuntkę na głowie urośnie poroże tak wielkie że trzeba będzie się schylać żeby wejść do domu. 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertb napisał:

W dzień w którym kupisz siuntkę na głowie urośnie poroże tak wielkie że trzeba będzie się schylać żeby wejść do domu. 

A już skończ pierdzielić, że taka tragedia. Zamiast jakiegoś obcego Zetora do którego trzeba szukać części kupić coś do czego na każdym rogu dostanie i każdy byle macher naprawi.

Opublikowano
HF86 napisał:

jutro targ odwiedzasz?

Jutro pracuję. Ale kto wie czy nie wpadnę na chwilę. Będziesz?

Wpadnij płytki układać bo kolana bolą.

Rolnik1973 napisał:

68 l

IMG_20220706_084051.jpg

Jak Ty to kurła wyliczył?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A już skończ pierdzielić, że taka tragedia

To była tragedia w latach 80 ubiegłego wieku teraz to już jest masochizm. 

@Bananek skrzynkę wyczyściłeś? 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

A dajże spokój już z tym nowoczesnym pi*rdoleniem. Dla dziadów w sam raz. A jak Ty to określasz "masochizm" to ja bardzo lubię.

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Dla dziadów w sam raz

Słuchaj jak ktoś ma od lat to ok ale kupować gówno i jeszcze płacić jak za traktor to już jest głupota skrajna. Ty ten traktor znasz z obrazka i jednej przejażdżki. 

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Nadlał nadmiar 35 do kubka

Wylał i wlał z kubka i dodał

Opublikowano
48 minut temu, galan99 napisał:

Suszy w Polsce już nie ma pada wszędzie .

Przestań pier**lić głupoty. U ciebie za stodołą to nie cała Polska. Jakiś czas temu: wody do żniw wystarczy, tydzień potem: susza, teraz wszędzie pada. Ty się czasem zastanawiasz co piszesz?

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

Ty ten traktor znasz z obrazka i jednej przejażdżki. 

Chłopie, rok tym prawie 2ha u gościa obrabiałem ze wszystkim - orka, uprawa, siew, siano. Złego słowa nie powiem za wyjątkiem wciskania sprzęgła, reszta lux.

Opublikowano
hubertb napisał:

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A już skończ pierdzielić, że taka tragedia

@Bananek skrzynkę wyczyściłeś? 

Nie. Jutro poczyszcze bo z komputera będę pisał w pracy. 😉

Rolnik1973 napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

Nadlał nadmiar 35 do kubka

Wylał i wlał z kubka i dodał

A na ściankach kubka nic nie zostało? 😊

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał:

Przestań pier**lić głupoty. U ciebie za stodołą to nie cała Polska. Jakiś czas temu: wody do żniw wystarczy, tydzień potem: susza, teraz wszędzie pada. Ty się czasem zastanawiasz co piszesz?

Rząd nie musi ogłaszać suszowego o to chodzi że pada w całej Polsce ile napada to już inna bajka .

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

chiba cię czapeczka ciśnie. 

myślisz że moje podatki nie starczą na moją emeryturę?

a może te dzieci co potem socjal ciągną lub zaraz po zakończeniu edukacji na koszt państwa za granicę spierdaczaja?

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, HF86 napisał:

I gospodarka socjalna sobie ryj rozwaliła. 

fabryka okoliczna urlopy rozdaje latem, składy wytraciły obroty. coś ta dobra zmiana, nie taka dobra 😵

nawet przedstawiciel pronara oferuje rabaty po 20 % A reszta po cichu indywidualnie 🤭

Pisałem że wszystko powoli stanieje jak ludziom kasa się skończy. W cenach nawozów wyśmiali bo nawozy mus kupować I nie stanieją 🤔

Ale dolało przez całą noc, szkoda że tak późno.

1657090956217488711247349783082.jpg

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Przeciwnie ,dwa razy wyższe.

Mnie te rozdawnictwo tak może denerwować ze to nie do opisania. Czemu jeden pracuje i w podatkach hajs do państwa oddaje a drugi całe życie nic nie robi i też jakąś tą nędzną emeryturę z gopsu dostanie czy inny jaki zasiłek? A poszoł won zdychać z głodu a jak nie to robić 

• Like 6
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Rząd nie musi ogłaszać suszowego o to chodzi że pada w całej Polsce ile napada to już inna bajka .

Pada u ciebie za stodołą, nie w całej Polsce.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v