Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Przemek kolegi babka przewróciła się rowerem na ulicy i trup na miejscu, wiele nie trzeba i nieszczęście gotowe 

Jechaliśmy kiedyś, za gówniarza na wycieczke autobusem, nagle za nami radiowóz na sygnale. Jak wyprzedzaliśmy faceta na rowerze, podmuch powietrza spowodował, że facet przewrócił się, walnął głową w asfalt i trup na miejscu. Kierowca autobusu nawet nie zauważył.

Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

W sumie racja. Szkoda chłopa. Taka obrażona kobita to nic dobrego.

Pomyśl jak ta kobieta była by bliska ci osobą a tu by ktoś takie głupoty tu pisał. Skąd wiesz czy ona żyje albo czy nie jest kaleką.

Tomek, zluzuj majty. To tylko żarty. Nawet mój młody się zawsze śmieje jak usłyszy, że ktoś doznał obrażeń. 😉 Swoją drogą, Szczęście, że się śmiertelnie nie obraziła, bo wtedy to już byłby spory kłopot.

Opublikowano
PRIMO napisał:

Przed chwilą, Łolek napisał:

Kurna kolega pod nogami się plącze 

Przyszły zabójca myszy i szczórów a nawet i ptaszkiem nie pogardzi. 

Trza rozporki zapinać. 😉

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

W sumie racja. Szkoda chłopa. Taka obrażona kobita to nic dobrego.

Do tego jeszcze może coś w prasie połamała.

A tak na poważnie, to tak się dzieje jak nawet podczas jazdy gapi się w telefon zamiast na drogę, bo to było przyczyną wypadku.

Opublikowano
Łolek napisał:

Przemek kolegi babka przewróciła się rowerem na ulicy i trup na miejscu, wiele nie trzeba i nieszczęście gotowe

Jak wredna babka to i nie takie nieszczęście.

Opublikowano

Tomek, zluzuj majty. To tylko żarty. Nawet mój młody się zawsze śmieje jak usłyszy, że ktoś doznał obrażeń. 😉 Swoją drogą, Szczęście, że się śmiertelnie nie obraziła, bo wtedy to już byłby spory kłopot.

Nie lubię takich podsmiechojkow z wypadków między innemu dlatego że mam szwagra sparaliżowanego na wózku od 18lat. Chłop nie wiele starszy ode mnie. To tragedia nie tylko dla niego ale dla całej rodziny. To może ty podciągnij gumę.

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Powiem wam że mam dzisiaj kaca moralnego bo psa muszę uśpić bo już nie je, nie może chodzić, a 16 lat z nami przeżył i jakoś tak mnie w klatce ściska 

Szkoda że tak daleko,ukrucił bym mu cierpienia.Tez tak miałem

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Nie lubię takich podsmiechojkow z wypadków między innemu dlatego że mam szwagra sparaliżowanego na wózku od 18lat. Chłop nie wiele starszy ode mnie. To tragedia nie tylko dla niego ale dla całej rodziny. To może ty podciągnij gumę.

Wolne masz czy jeździsz 

Opublikowano
6465 napisał:

Ja się nie śmieję z ludzi sparaliżowanych ani z wypadków tylko ze sformułowania: DOZNAĆ OBRAŻEŃ. czy to tak trudno zrozumieć? Obudź się już.

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Wolne masz czy jeździsz 

Jeżdżę , wszędzie się dziwią co ja tu robię. Część pozamykane gdzie indziej nie ma nic bo wczoraj świętowali 

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Kazimierz ja nie nadążam za twoim tokiem myślenia 

Większość tak ma ,Ty nie bierz ,, do łba'' ,ja do życia podchodzę z dystansem ,i olewam ,, wyznaczone szlaki'' i nie będę nigdy jak każdy ,a moje wypowiedzi są z dozą sarkazmu ,podtekstu ,jak w kabaretach ,ale tych z lat  siedemdziesiątych ,osiemdziesiątych ,co dawały do myślenia ,i wytężały mózgownicę ,staram się wprost nie wykładać kawę na ławę😉

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, kizak napisał:

Większość tak ma ,Ty nie bierz ,, do łba'' ,ja do życia podchodzę z dystansem ,i olewam ,, wyznaczone szlaki'' i nie będę nigdy jak każdy ,a moje wypowiedzi są z dozą sarkazmu ,podtekstu ,jak w kabaretach ,ale tych z lat  siedemdziesiątych ,osiemdziesiątych ,co dawały do myślenia ,i wytężały mózgownicę ,staram się wprost nie wykładać kawę na ławę😉

Nie no spoko, ale na sąsiada się nadajesz 😉

Opublikowano
Łolek napisał:

3 minuty temu, kizak napisał:

Nie no spoko, ale na sąsiada się nadajesz 😉

łasipan ein ułyt do eż ,ezrbod kat i ezczsej oT

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Jechaliśmy kiedyś, za gówniarza na wycieczke autobusem, nagle za nami radiowóz na sygnale. Jak wyprzedzaliśmy faceta na rowerze, podmuch powietrza spowodował, że facet przewrócił się, walnął głową w asfalt i trup na miejscu. Kierowca autobusu nawet nie zauważył.

a kto to zauważył, że powiązali denata z autobusem? 

Opublikowano
Leszy napisał:

23 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

a kto to zauważył, że powiązali denata z autobusem? 

Okopcony był, bo to autosan. 😉

kizak napisał:

ukeiwołzc yrbod yT😉

Oho, zaczynasz sam do siebie pisać. 😉

Dobra, czas się do pracy zbierać. Dziś godzinka i do domu. Dziecki mają wolne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v