Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień dobry..

co ogólnie działo się na forum?

trawa leży to I ja se poleżę 🥸

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

11 minut temu, slawek74 napisał:

teścia pytaj 🤭

Dobry żarcik z rana😀 On juz nie ma nic do gadania. Sam powiedział,rób jak uważasz ja to juz nie bede sie wtrącał. Tyś krowiarz,to mi moze podpowiedz. Chociaz wg mnie trzeba zbelowac, moze cos z tego wyjdzie. Kiedys napisałeś,jak nie zrobisz to sie nie dowiesz,czy jakos tak😀 Ale tak jak ktos tez napisal,ze forum robi sie juz troche jako podśmiechujki niz porady. Trawa byla przeznaczona na siano i na spokojnie jutro bym zebral albo we wtorek ale pogoda nie pozwoli i moja praca poszlaby psu w dupe.

To teraz ty juz rządzisz na gospodarce?

Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.06.2022 o 07:26, Łolek napisał:

Jak suchsze owiniesz folią to nic się nie stanie ładnie się przechowa a i jak dziura się trafi to nie zgnije, jak ma nie być pogody to zwijaj i się nie zastanawiaj 

Ile ona ma lat i ile jesteście razem, to nie wie z czego żyjesz 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dziad932 napisał:

wczoraj znów focha strzeliła bo będe siano przegrabiać zamiast spędzać czas razem 🙆‍♂️

Grabie w rączkę i cyk spędzacie czas razem. A na dalsze dyskusje pokaż pani drzwi.

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

3 z przodu , ogólnie znamy się kilka lat , tak akceptuje co robię i nieraz chętnie przyjedzie pomóc , ale czasami strzeli focha 

Jak byś ją wczoraj porządnie kujnął to by i dziś focha nie miała. Byłeś wczoraj wieczorem u niej?

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Jaki "śilos" wyszedł i z ilu ha?

Od Romka też wozili?

też. 

a o taki o .45 ×10 

16550129987206644859094451995476.jpg

Opublikowano
10 godzin temu, superfarmer02 napisał:

No właśnie nie to... Chyba 🤭

A może jednak. 🤭

10 godzin temu, 6465 napisał:

Kaczor był w czwartek to kasę zgarnął więc za co miały być dni Sochaczewa?

Był i widziałem na necie jak serdecznie go przywitali. 😂

Opublikowano

9.piachu jeszcze w poniedziałek dokładka. będzie z 1,5 roku się kisić. 

I 2 folje 

Opublikowano
28 minut temu, 6465 napisał:

Jak byś ją wczoraj porządnie kujnął to by i dziś focha nie miała. Byłeś wczoraj wieczorem u niej?

jakby był dobry w te klocki, to by mu pomogła przy grabieniu siana, w świeżym sianie też można  się poprzytulac :D

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Myszy lubią to. 👍

nie ma to wpływu jak jedna na drugiej bezpośrednio. a dużo mocniej. zwierzętom ciężej uszkodzić. 

Opublikowano
23 minuty temu, PRIMO napisał:

A może jednak. 🤭

Był i widziałem na necie jak serdecznie go przywitali. 😂

Joo, a dziś jeden poseł z Sochaczewa (ministrant) się modlił za zdrowie prezydenta 😂😂 ogulnie to co tydzień jest albo za dobre decyzje rządzących albo za tych innych złodziei 

Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał:

jakby był dobry w te klocki, to by mu pomogła przy grabieniu siana, w świeżym sianie też można  się poprzytulac :D

Sama by podnosiła tyłeczek do góry by głębiej było😁🤭

• Haha 5
Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Poprawin nie będzie 

Zresztą nie wiem czy ślub brać , wczoraj znów focha strzeliła bo będe siano przegrabiać zamiast spędzać czas razem 🙆‍♂️

Dziś będziesz siano przerzucał ????

Opublikowano
54 minuty temu, Dziad932 napisał:

3 z przodu , ogólnie znamy się kilka lat , tak akceptuje co robię i nieraz chętnie przyjedzie pomóc , ale czasami strzeli focha 

Każdej się zdąży. Gdyby to był powód do rozstania to wszyscy by sami byli.  

• Like 2
Opublikowano
57 minut temu, Dziad932 napisał:

Kobiety tak mają, trzeba się przyzwyczaić 🤠

Opublikowano
6 minut temu, jahooo napisał:

Może ona focha strzela, bo chciałaby w końcu rodzinę założyć, jakieś potomstwo mieć, a ty tylko z kwiatka na kwiatek

Ja myślę że on z kwiatka na kwiatek to raczej nie tylko z kwiatka na widły😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v