Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja o krzaczora urwałem ale wygięty tak samo jak ten

Opublikowano

Podobno 2,5-3.Nie wiem sam nie byłem.Moze dopiero w czwartek pojadę bo w polu jest zupa, dziś znów dolało

Opublikowano

Yebane kradzieje, kilka dni temu u chłopa w wiosce z traktora w stodole ropę spuścili, dzisiaj w nocy na żwirowni kruszarke i dwie koparki obrobili. W obu przypadkach pod kamerami. Stodoła na kłódkę zamknięta to deche oderwali z zamknieciem. Nie ma tygodnia żeby czegoś nie zayebali we wsi. Milicja ręce rozkłada 

• Sad 4
Opublikowano

Byłem dziś u braciaka, w końcu obróbki na wiatę przykrecilismy ostatnie, i gdyby nie to że dziś byłem to by był 500kg poszedł do piachu, zawinął się na łańcuchu i dusić się zaczął, a brat sam nie mógł go odwinąć, we dwóch ledwo ledwo 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, pedro2 napisał:

Milicja ręce rozkłada 

Dobrze że nie nogi 😉

Standard, a co oni mogą. 

Paliwo mała strata, dobrze że traktor został. 

Widać przyszli swoi, znają topografię, wiedzą wszystko, kradną rzecz którą ma każdy 

4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Byłem dziś u braciaka, w końcu obróbki na wiatę przykrecilismy ostatnie, i gdyby nie to że dziś byłem to by był 500kg poszedł do piachu, zawinął się na łańcuchu i dusić się zaczął, a brat sam nie mógł go odwinąć, we dwóch ledwo ledwo 

Pasy ma czy łańcuch boczny? 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Dobrze że nie nogi 😉

Standard, a co oni mogą. 

Paliwo mała strata, dobrze że traktor został. 

Widać przyszli swoi, znają topografię, wiedzą wszystko, kradną rzecz którą ma każdy 

zaj3bali mi 2 tys z karty, dałem im adresy i godziny kiedy wypłacali, monitoring miejski nagrał auto, stwierdzili że niewidoczne wyraźnie twarze i umarzają...

• Like 1
  • Sad 3
Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Oj do piachu by nie poszedł 

Bakutil by zabrał jeszcze odpowiednio kasując za to 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Oj do piachu by nie poszedł 

Bakutil by zabrał jeszcze odpowiednio kasując za to 🤷

Szybko dobić i niech sobie zabiera łeb z kolczykami. 

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

zaj3bali mi 2 tys z karty, dałem im adresy i godziny kiedy wypłacali, monitoring miejski nagrał auto, stwierdzili że niewidoczne wyraźnie twarze i umarzają...

Słyszałeś oczywiście że główny złodziej powiatu wyszedł z Koszalina?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Leszy napisał:

Hodowcę. Nie wszędzie odbiór jest refundowany.  

Wiem wiem,zapomniałem że nie wszędzie... 

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
36 minut temu, pedro2 napisał:

Yebane kradzieje, kilka dni temu u chłopa w wiosce z traktora w stodole ropę spuścili, dzisiaj w nocy na żwirowni kruszarke i dwie koparki obrobili. W obu przypadkach pod kamerami. Stodoła na kłódkę zamknięta to deche oderwali z zamknieciem. Nie ma tygodnia żeby czegoś nie zayebali we wsi. Milicja ręce rozkłada 

A będzie gorzej .

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

I znów wszystko na mojej głowie. To zrobimy tak, zorganizuj jakąś komunijną albę i zrobiem objawienie. Zrobimy zbiórkę podpisów na zaakceptowanie tego objawienia a kris będzie wodę święconą sprzedawał. Nazbieramy podpisów i będziesz mógł przestać stać na kamieniu w tej albie. Dogadani? 

ja tej organizacji zwanej kościelną też zbytnio nie lubię, to może być problem 🤨

Opublikowano (edytowane)

Elegancki wieczór, odkład od sąsiada za robotę wzięty, słój miodu przyniesiony, korzystna transakcja handlowa umówiona, szkło opróżnione, krótko mówiąc legancko tu tego. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v