Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
58 minut temu, HF86 napisał:

że co?????

nie będzie tu Kurp podlasiakom pomagać gdzie ja tu bliziutko mam. 

zróbmy jakąś regionalizację, dizelek drogi a czas jeszcze droższy 🤑

pozatym Ty miałeś już się zwijać a nie rozwijać. 

Nie ma żadnej regionalizacji! Będę pomagał wszędzie i wszystkim! Będę na pedalasiu jakoś w czerwcu w sprawach wagi państwowej to zaraz obejrzę w jakim stanie to tam wszystko i czy naprawdę potrzebuje pomocy. Ja się wyprzedaje cały czas... I nie mogę... 

Opublikowano
24 minuty temu, szymon09875 napisał:

Nieee na płatka to się jechało jak już się z tego przyjemniejszego kwiatu zeszło 👍trzeba jakoś godzić to wszystko ze sobą :D

Dobrze że ja rzepaku nie mam 🙉

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Będzie jak nowa 

16539225103945291088150687490698.jpg

Ona nawet jak była nowa to i tak już nie idealna 

9 minut temu, 6465 napisał:

Sypme remontuje? Może by Marek lakier położył 🤭

Tomek nie wiem czy potrafię 

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Temat jest. Wska skleja sprzęgło. Zimna elegancko odpalę, rundę zrobię i już sprzęgła nie ma. 

1. Wlany kiedyś jakiś hipol do skrzyni był 

2. Tarczki nowe, na mokro złożone ale nie gotowane w oleju 

3. Kulki są 

Na fb w grupie  wrakrace trafiają się 14, 15, cali z jakimiś oponami jak w yanmarach tych małych 

jak stara wsk  ma kleić sprzęglo  ,bo wtedy tylko lux ,jak sk klei sprzęglem ,mi to kosmos ,nigdy kiedś tego nie bylo ,to jest konstrukcja co na pocczątku można było kori wstawiać  [wycinać ]od win importowych i toto kurna lazło  . 

Opublikowano
35 minut temu, TheraRolnik napisał:

Myślisz że dzięki temu będzie się mniej ebać ? 🤭

Raz tylko co zjechałem i sąsiad kończył 

Nigdy w sezonie jakoś nie wysiadła 

Raz tylko na koło zębate czekałem 🙆‍♂️

Może mało robię bo koło 500-600

Nie kupiłem jej nowej także nie mogę powiedzieć złego słowa 

Ma drugie łańcuchy, gniazda napędowe, oś napędową, sworznie nagarniacza, tylne gniazda i łożyska na walcu, dwa koła zębate

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, kizak napisał:

jak stara wsk  ma kleić sprzęglo  ,bo wtedy tylko lux ,jak sk klei sprzęglem ,mi to kosmos ,nigdy kiedś tego nie bylo ,to jest konstrukcja co na pocczątku można było kori wstawiać  [wycinać ]od win importowych i toto kurna lazło  . 

Kulka zamala była! 

Opublikowano
4 godziny temu, gregor1284 napisał:

15 Alu z tym rozstawem jedynie. 

15 to i w stali bez problemu dostanę w okolicy

3 godziny temu, Łolek napisał:

@Bananekwiem że zabrzmi to śmiesznie ale jak zlikwiduje mlecznice to i owszem czemu nie i jak będzie piknie to i do niedzieli ostaniem

Weź no z nim zagadaj żeby przyjechał do mnie w odwiedziny, to i do ciebie zajedziemy jak będziesz chciał 

3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Na fb w grupie  wrakrace trafiają się 14, 15, cali z jakimiś oponami jak w yanmarach tych małych 

Na olx nowe nadlewki 15 cali z bieżnikiem agro za 150zl znalazłem 

3 godziny temu, Łolek napisał:

Mniej więcej z 5 lat 😔

Pewno tak jak mój ojciec, zawsze jak się sezon pomidorowy rozkręcił, to chodził i gadał że on już na to siły nie ma, zero ostatni rok, i więcej pomidorów nie będzie. Minęło od tego czasu ćwierć wieku, dalej są pomidory...

3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Tak, jak ma 4x114.3 rozstaw to wezmę, tylko że kuriera trzeba by werbować🤔

Jutro porobie zdjęcia i ci wyślę, numer masz ten co miałeś??? Pocztą ci to wyślę jak będzie pasować 

2 godziny temu, radekz200 napisał:

Kurła nie pamietam żebym tak późno kiedyś trawę zbierał 🤬🤬🤬

A widzisz, byłeś taki hej hop do przodu, a teraz można powiedzieć żeś zacofany 😁

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v