Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Łolek napisał:

Jak by dobry kupiec był to może bym to sprzedał 

16534928910528736841059536200813.jpg

Wygląda jak 500 zł. 😉

6465 napisał:

2 minuty temu, szymon09875 napisał:

A czego więcej się spodziewasz po Podlasiu 🤣🤣 z Markiem gadałem to musiałem na wiatrak wejść 😁

Zajety

Ciekawe na co 🍌 włazi🤔 co by nie było musi mieć wygodnie że tak często tu pisze😁

Na nic. Mam spory maszt. 😉 Żona potwierdzi.

• Haha 3
Opublikowano
2 minuty temu, DANDYS napisał:

kurna 7.09paliwo

a co z tymi ludźmi co jeszcze dizla po 9 mają nawet w wazonie do kwiatków bo przecież miało zabraknąć albo być po 20 zł 🤭🤣

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Wygląda jak 500 zł. 😉

Na nic. Mam spory maszt. 😉 Żona potwierdzi.

Mówisz że jak z żoną damką jedziecie to i tak ona na ramie siedzi🤔

• Haha 3
Opublikowano

Litr skapało od wczoraj, pod ziemniakami bryły nawet nie ciemniejsze od wilgoci 🙄.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, rolnikos25 napisał:

Jaka kasa za ten sprzęt?

Z wałkiem z 8 trzeba by wziąć , myślę 6,8 m kupić żeby 3 pokosy brać 

21 minut temu, robi57362 napisał:

jakbyś dobrym sprzedającym byl to ja bym kupił

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
19 minut temu, szymon09875 napisał:

jest taki plan ;)

Jak by coś w waszych stronach wypatrzył do kupna to to Iveco laweta to idzie wypożyczyć w dobrych pieniądzach?

Opublikowano

grzybowke na kłos w jeczmieniu ozimym się robi ?

czy odpuścić. narazie zdrowo wygląda. 

Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

Godzinka dżdżu i cyk 18 litrów. Nadal pada sobie. 

IMG_20220525_184057.jpg

U mnie 9 l na metr🤷‍♂️ . pier**l... inflacja ,do tej pory u Ciebie   razy półtora ,a teraz razy dwa . No i jak mam konkurować ?🙆‍♀️😐ehhhh

Opublikowano

szczerze to nie wiem. nigdy tejże nowoczesności nie było i też było, ale zboże szybko czasami żółte się robiło 🤣

jaką substancje czynną wlałeś do opryskiwacza? pod jaką nazwą?

innych bym się zapytał czym pryskali 🙂

Opublikowano
HF86 napisał:

szczerze to nie wiem. nigdy tejże nowoczesności nie było i też było, ale zboże szybko czasami żółte się robiło 🤣

jaką substancje czynną wlałeś do opryskiwacza? pod jaką nazwą?

innych bym się zapytał czym pryskali 🙂

Nic nie wlałem. Opryskiwacz stoi pod dachem. Czekam na poradę czy pryskać czy nie. Nikt nie podpowiada. Jak będę wiedział to kupię i ci napisze.

kizak napisał:

U mnie 9 l na metr🤷‍♂️ . pier**l... inflacja ,do tej pory u Ciebie   razy półtora ,a teraz razy dwa . No i jak mam konkurować ?🙆‍♀️😐ehhhh

Kurka, nie zastanawiam się czy powinienem napisać, że piękny deszczyk nadal pada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v