Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
radekz200 napisał:

Po tych rurach wnioskuje ze Twoje biuro znajduje się w piwnicy 😛😛

A no tu mam "biuro", niżej kotłownię, mały warsztat całkiem znośnie wyposażony. Można się byczyć. 😉

Są. Dowiedziałem się, że mój junak jest warty więcej niż myślałem. Chyba czas go spieniężyć i kupić sobie wreszcie coś co od dłuższego czasu za mną chodzi. Choppera.

Opublikowano
40 minut temu, DanielFarmer napisał:

Jak na pierwszy deszcze tym roku wystarczy 😍 Chyba dziś rozrzutnikiem po talerzowanym nie ma co się wybierać bo nie przejdę?🙂

Może być ciężko 😁 ja planowałem dzisiaj ruszyć z makaronem, ale nie ma opcji. 

Opublikowano
16 minut temu, Bananek napisał:

Chyba czas go spieniężyć i kupić sobie wreszcie coś co od dłuższego czasu za mną chodzi. Choppera.

Jak kupisz H-D to awaryjność będzie na poziomie Junaka ;) 

Opublikowano
Bananek napisał:

Są. Dowiedziałem się, że mój junak jest warty więcej niż myślałem. Chyba czas go spieniężyć i kupić sobie wreszcie coś co od dłuższego czasu za mną chodzi. Choppera.

to ile ? jaki przebieg tej pierdziawki i model ?

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Niby pierwsza c330 po tej stronie Narwi 

Mam c330 z 1968r, widać że pierwsze malowanie to był błękit.

I tak- niby c 330, na odlewie bloku skrzyni C 325, linka obrotomierza pasuje od c 328.

54 minuty temu, GRZES1545 napisał:

W tunelu sadziłeś?

Tak, około 20sztuk na wcześniejszy smak.

Opublikowano
hubertb napisał:

16 minut temu, Bananek napisał:

Chyba czas go spieniężyć i kupić sobie wreszcie coś co od dłuższego czasu za mną chodzi. Choppera.

Jak kupisz H-D to awaryjność będzie na poziomie Junaka ;) 

Nie chcę Harleya. Narazie cokolwiek z choppera coby się obyć, a docelowo triumph rocket.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Mam c330 z 1968r, widać że pierwsze malowanie to był błękit.

I tak- niby c 330, na odlewie bloku skrzyni C 325, linka obrotomierza pasuje od c 328.

Tak, około 20sztuk na wcześniejszy smak.

Sąsiadka przyprowadziła od męża ten eksponat, ładnie odmalowane to, plandeka na kabinie. Były takie plandekowe kabiny do seri 4011-362 czy ze starych kabin to tylko orzech? 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Sąsiadka przyprowadziła od męża ten eksponat, ładnie odmalowane to, plandeka na kabinie. Były takie plandekowe kabiny do seri 4011-362 czy ze starych kabin to tylko orzech? 

A nie wiem. Mój kabriolet.

Kurcze,  w 2003r na tym polu ostatni raz rosła poziomka. Potem  czerwona porzeczka, po zlikwidowaniu której w 2020 posadziłem od razu czarną.

A ta rośnie sobie po mimo 3 zabiegów herbicydowych w ubiegłym roku

20220420_090745.jpg

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

A ta rośnie sobie po mimo 3 zabiegów herbicydowych w ubiegłym roku

Ja mam kilka takich które same wyrosły. Tak słodkich jak te "dzikie"  w życiu nie jadłem ale owocują mocno średnio. 

Opublikowano

Posadź sobie Reginę, Rugię, Baron Solemacher - niesamowicie plenne.

Opublikowano
29 minut temu, hubertb napisał:

Co się stało ? 

Auto w przepust betonowy uderzyło. 3 osobowa rodzina stan ciężki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v