Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, V12 napisał:

No wiesz, wpędzanie w bide to nie jest recepta na pokój, zreszta ja z tych co nie widza jakiegos zagrożenia,

znaczy widze je wtedy kiedy sie wpierdalamy tam gdzie nie potrza 

Nie szkoda ci tych ukraińskich cywilów co zginęło między innymi dzieci?  Bardzo dobrze że wiele krajów razem z Polską śle tam broń żeby mieli się czym bronić.

• Like 4
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Nie szkoda ci tych ukraińskich cywilów co zginęło między innymi dzieci?  Bardzo dobrze że wiele krajów razem z Polską śle tam broń żeby mieli się czym bronić.

Jestem za👍 To są sk***ysyny,  do odstrzelenia razem z Putinem. Jedno jeszcze mnie wk***ią...postawa Niemiec i Francji, w tym samym rzędzie postawić tamte władze co Ruskiego.🎯🏹🪓

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, 6465 napisał:

A co to ma do rzeczy ??? jak Polscy rolnicy beda bankrutować i gro osob nie bedzie mialo na opał do domu, paliwo do auta np do lekarza jechać ?? Itd ??

Edytowane przez V12
Opublikowano

Trudno. Jestem się w stanie z tym pogodzić. A nigdy w życiu nie wspierał bym mordercy.

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Tylko , że Węgry będą mieli ropę i gaz po normalnych cenach a my ? po 10 zł za l ? 😕

• Like 3
Opublikowano

po 10 zł za l ? 😕

Żeby tylko 🤥

Opublikowano

A co to ma do rzeczy ??? jak Polscy rolnicy beda bankrutować i gro osob nie bedzie mialo na opał do domu, paliwo do auta np do lekarza jechać ??

Patrz co jest tu i teraz. I Nie martw się o sranie jak żeś jeszcze nie jadł.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, 6465 napisał:

Patrz co jest tu i teraz. I Nie martw się o sranie jak żeś jeszcze nie jadł.

Przez ostatnie dwa lata, tyle ja, flaszek nawygrywał ze znajomymi o przyszlośc ze lepiej nie bede rozmyslał😃 

A ja tam mądry przed szkoda, opal mam na dwa sezony, paliwka też trochu jest

a  jak bym tu i teraz patrzył  to co'??

musial bym na to za***rdalać albo oszczedzać po to głowa żeby sie mniej narobić i cieszyć życiem 

A mnie nic tak nie wkur... Jak robota za darmo...

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

30 zetów plus dojazd opatrgunek 20

Tak dokładnie z Paary lub Żerniki 

Jak Żerniki to 13km w stronę laszczowa ladowarke kupilem. Ogolnie sporo znajomych mam z tamtych stron ze szkolnych lat. A jak Paary to blizej Biłgoraja 

• Like 1
Opublikowano

Jak Jackowski 😉

Przez ostatnie dwa lata, tyle ja źem flaszek nawygrywał ze znajomymi o przyszlośc ze lepiej nie bede rozmyslał😃

Opublikowano
23 minuty temu, kris91 napisał:

@Chłoporobotnik tak tylko się przypominam 😉

@HF86 Pytanie mam bo kurwica mnie od tych cen bierze 🤬 Jakiej firmy rurki do podłogówki brać? Chciałbym pex, bo i do grzejników żeby później się przydały 👀👀👀

"Pokój jest bezcenny, jakoś przeżyjemy" 🤭🤭🤭

ja się w hydraulike nie bawię. Radaszkiewicz konkretnie robi. ja co najwyżej z hudrauliki to kran, albo poidło byckom 

Opublikowano (edytowane)

@6465

A tu nie trza daru, tylko obserwacji świata zaleznosci, interesów itd .

Edytowane przez V12
Opublikowano
6465 napisał:

Trudno. Jestem się w stanie z tym pogodzić. A nigdy w życiu nie wspierał bym mordercy.

Tylko , że Węgry będą mieli ropę i gaz po normalnych cenach a my ? po 10 zł za l ? 😕

A ja się nie pogodzę, nie stać mnie na to, podobnie jak wielu innych ludzi z którymi rozmawiałem , odczuje to każdy, nawet ten co na piechotę zasuwa. Ruski jest mordercą ale nie tylko on , jak wspominałem wcześniej ameryka też i kupować od niego czołgi i samoloty to jest dobrze 😕

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

U nas Maca niet. Małżonka w pracy do 15 to nie będę czekał aż nagotuje. A pracownika nakarmić muszę. Ode mnie jeszcze nikt głodny nie odjechał. A już na pewno nikt kto u mnie pracuje. Catering już dostarczony. 

IMG_20220406_131214.jpg

IMG_20220406_132423.jpg

to ten upainski prezident też tu po obiadek????

Opublikowano
27 minut temu, kris91 napisał:

@HF86 Pytanie mam bo kurwica mnie od tych cen bierze 🤬 Jakiej firmy rurki do podłogówki brać? Chciałbym pex, bo i do grzejników żeby później się przydały 👀👀👀

A jakie masz do dyspozycji? Diamond Kantherm Wawin są ok, choć kiedyś i marketowskie montowałem i też były ok.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Tylko że Rusowi chce się marzy się mur Berliński i tu jest problem .

Za duzo sie strachu najadles, bez racjonalej oceny .

Opublikowano
8 minut temu, V12 napisał:

Nie najadłem się jak by co a marzenia się spełniają , jak by Ukraina nie walczyła to marzenia  by się mogły szybko spełnić .

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, galan99 napisał:

19 minut temu, V12 napisał:

Nie najadłem się jak by co a marzenia się spełniają , jak by Ukraina nie walczyła to marzenia  by się mogły szybko spełnić .

Naprawdę w to wierzysz, że garstka Ukraińców może powstrzymać ich armię? zobacz na samą liczebność, do tego pociski hipersoniczne , małe głowice nuklearne no ma trochę tych fantów, jakby chodziło im o doszczętne zniszczenie to już tam dawno by został sam parujący step... Sankcje też odczujemy jedynie my czyli zwykli obywatele, ruski sobie znajduje rynki zbytu w przeciwnym kierunku, rubel odbił od dna i ma się nawet lepiej niż przed wojną... A ten nasz z długim nosem tylko wyjdzie, wykrzywi się jeszcze bardziej i pier**li o odcinaniu tlenu rosji, sam sobie odciął i swoim obywatelom ale ich ma się już głęboko w d*pie.

Edytowane przez Sylwekx25
  • Like 3
  • Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v