Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, leber napisał:

przepraszam wszystkim dziś już nie dam rady więcej napisać. przepraszam

życie jest fajne nie pisz głupot

a skąd wiesz co będzie po śmierci ? 

samobójstwo to ciężki grzech 

pójdziesz do piekła i może będą Cię tam murzyni posuwać przez wieczność ? 

i powiesz ehhh jednak na ziemi to było za***iście 

Opublikowano

Szczerość albo dobry trolling. Jednak może i być trollem z depresją. To się nie wyklucza. 

2 minuty temu, Winnetou napisał:

Ja wyczuwam szczerość w tym co pisze ktokolwiek to jest cebulj drewbpoukos, czy ktoś inny

Opublikowano
12 minut temu, pawel885 napisał:

ehhh tyś młody.... chyba żyjesz swoim zdjęciem z facebooka ze studniówki i nie masz lustra w domu , ja to mam z 2010 chociaż czyli aktualne xD

Toć to jeszcze sprzed studniówki 😂 ale ja się nic nie zmieniłem 🤔

Opublikowano
3 minuty temu, pawel885 napisał:

pójdziesz do piekła i może będą Cię tam murzyni posuwać przez wieczność ? 

Jak to go nie przekona do nawrócenia, to nie wiem co. 

Opublikowano

Sniło mi się kiedyś piekło ,to jakby gory ,same skały ,bez zieleni ,wody ,tylko słońce ,skały i kurz . Właśnie uciekałem od ,,nich'',było żle ,podle ,beznadziejnie ,wiedziałem że będe  uciekać wiecznie ,bez wytchnienia ,a jak złapią to będzie jeszcze gorzej  . Przebudzenie to było COś ,to było coś ,nigdy więcej 

Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Sniło mi się kiedyś piekło ,to jakby gory ,same skały ,bez zieleni ,wody ,tylko słońce ,skały i kurz . Właśnie uciekałem od ,,nich'',było żle ,podle ,beznadziejnie ,wiedziałem że będe  uciekać wiecznie ,bez wytchnienia ,a jak złapią to będzie jeszcze gorzej  . Przebudzenie to było COś ,to było coś ,nigdy więcej 

Nie magazynujemy paliwa w domu opary potrafią nie źle dawać po głowie. 

Albo to efekt tygodnia kolumbijskiego w biedronce 

• Haha 1
Opublikowano
leszek1000 napisał:

Mi gadali, że w piekle wieczne imprezy. Pełno niegrzecznych dziewczyn 😁😁 

Bo kampanię wyborczą prowadzą, a co do czego to z urody będą same Pawłowicz, Lempart i Szpurek 😂😂😂😂😂

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ukrainkę już jakąś ściągnąłeś do siebie? 

Poczytałem sobie komentarze w dziale "ceny nawozów"  i już nie jestem przekonany  🤣

2 minuty temu, kris91 napisał:

Bo kampanię wyborczą prowadzą, a co do czego to z urody będą same Pawłowicz, Lempart i Szpurek 😂😂😂😂😂

Szpurek ujeżdżająca byka, mmm brzmi ciekawie 

Mistrzyni ujeżdżania byka #heheszki #gif - spider - Wykop.pl

Edytowane przez leszek1000
Opublikowano
2 minuty temu, kizak napisał:

Śni Ci się coś co już widziałeś, albo o czymś usłyszałeś. Chińczykom wychowanym w innej kulturze śnią się inne horrory, i mają inne lęki.

Opublikowano
38 minut temu, jacor73 napisał:

Nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie składasz wniosek do UG/starostwa i możesz wycinać, wywózka dopiero po wizycie pracownika/leśniczego ze starostwa.

U nas jeśli na działkach nie będących lasem, czyli wokół domu ,przy polu itd zgłaszamy do gminy wycinke , las prywatny do leśniczego po wycince przyjeżdżają i odbija 

Opublikowano
Przed chwilą, leszek1000 napisał:

Mi się wydaje, że Ukrainka nie myśli o założeniu rodziny z Polakiem. Może się mylę🤔

Oj mylisz się. Dużo takich rodzin powstało i to jeszcze przed wojną. 

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, slawek74 napisał:

ile chcesz za tą reszte jęczmienia?

Sławku mam już  wszystko zarezerwowane😑 wczoraj miał gość  zabrać ostatnie 500kg, jutro jak znajdę numer do niego to sprawdzę dlaczego nie przyjechał, jak się rozmyśli to dam Ci znać.

Opublikowano
9 minut temu, leszek1000 napisał:

Poczytałem sobie komentarze w dziale "ceny nawozów"  i już nie jestem przekonany  🤣

Szpurek ujeżdżająca byka, mmm brzmi ciekawie 

Mistrzyni ujeżdżania byka #heheszki #gif - spider - Wykop.pl

Co nasi wybitni specjaliści pisali na ten temat? 

Opublikowano

Ba to trzeba jak z oponą w aucie postępować z taką upainką. W porę zmienić żeby się nie poślizgnąć 🤔

No i gość pisowiec mi się pogniewał i mam nadzieję że przez najbliższe pół roku albo rok nie będę go widział. Zachwalał mi te tanie paliwo po o obniżkach 😂

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v