Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Ciekawe jak u nich z atomem,czy też ściema?

Nie zdziwiłbym się jak i atom byłby tylko na papierze, ale nikt nie chcę tego przetestować. 

Opublikowano

Znam takiego co cieszy się jak sadze palą się ,mówi komin jak nówka ,nie trzeba czyścić🤷‍♀️ ,a po gaszeniu  zostają na dnie komina te oczywiście nie spalone  ,,środki gaśnicze''  i zostaje skorupa na sadzach , Jak masz wyczystkę na dnie komina ,to za pierwszym razem coś sadzy wybierzesz z pod tej skorypy ,a po czyszczeniu ,sadze zostają na  . I dziwisz się ,komin czyszczony a sadzy nie ma . Tak miałem . A pużniej skąd te sadze palą się jak komin czysty ?

Opublikowano

krakowska tez...

11 godzin temu, gregor1284 napisał:

Brama to jest od tego żeby była zamknięta 😴

11 godzin temu, HF86 napisał:

ale ja jej w ogóle nie mam i nie potrzebuje. 

ja ponad 20 lat bram nie zamykalem -przy bocznje drodze mieszkam, ruch obcych ograniczony. 

gdy zaczalem chorowac i 3 miesiace nigdzie nie wyjezdzalem, probowalem zamknac- bez palnika i loma sie nie obeszlo, musialem tezzawiasy podniesc bo wjazdy podnioslem

12 godzin temu, gregor1284 napisał:

Nigdy nie zapomnę jak na praktykach jeden w manie klemy dokręcał i kluczem bieguny zwarl 🙆‍♂️

bylem u kumpla-pierwsze pytanie -ostro bylo ze tak gebe masz scharatana. akumulator mu wybuchl -dobrze ze w szpitalu mu oczy uratowali ale teraz w okularach musi  ciagniki naprawiac.

kominy to od drzewa sie chyba pala ?? palil sie u stolarza,pracownika zol-u i jego brata.

Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

Zaś Białoruskie wojsko ma zaś ruszyć d*py i jechać na Ukrainę, ale są jeszcze gorzej przerażeni niż Rosjanie.   

Łukaszenka to dziwka, liże d*pę putinowi bo jego kraj bez ruskich nie znaczy nic, tylko miejsce na mapie. Energetycznie są w 100% poddani, nic nie mają. Korupcja, zastraszanie, nic więcej ten jełop nie potrafi zrobić w kraju. putin jak przewali wojnę i uznają go za zbrodniarza to i tak da sobie radę, a tego jełopa ludzie za***ią jak do ruskich nie zdąży uciec. 

Opublikowano

-2, słonecznie. 

Witam wszystkich zdrowych psychicznie👋

Opublikowano (edytowane)

A już dajcie od rana spokój z tą Ukrainą. Poczytałem rano przy śniadaniu trochę WP trochę Interi to już się rzygać chce od tej propagandy. Obie strony kłamią ile się da (Ukraina chyba zaczyna wyprzedzać Rosję w kłamstwie) nasi dokladaja czytać się już tego nie daje. Najgorsze jest to że niektóre wiadomosci są tak głupie że dziecko się połapie jakie to bzdury. Nadal - 2

Edytowane przez marcin19071980
Opublikowano

Wtedy ci z kredytem by musieli sprzedać temu bez kredytu a z pieniędzmi 😂

Ale dobre, rozebałeś internety 👍

Parę minut temu rmf podało że zaraz rozpoczną się pokojowe rozbiory Ukrainy 🤦‍♂️

Szybko się zreflektowała i poprawiła. 

Rejestracja cielaka, 8 minut i paszport 👍

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, pawel885 napisał:

ludzie czyszczą konta z kasiory a ciekawe jak by banki powiedziały  - sytuacja nie pewna zrywamy umowy kredytowe, oddajcie nam pieniądze tu i teraz 

oj by beczeli barany 

Ale byś się cieszył co? Jakby tak somsiadom zabierali ostatnią koszulę to jeszcze byś opluł. 

j**ane cebulactwo. I weź stań do walki ramię w ramię z takimi  🤮

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Ale byś się cieszył co? Jakby tak somsiadom zabierali ostatnią koszulę to jeszcze byś opluł. 

j**ane cebulactwo. I weź stań do walki ramię w ramię z takimi  🤮

wez sie odpier**l, cebulactwo to właśnie robienie zapasów i paraliżowanie kraju bez powodu , ciekawe czy byś się cieszył jak by zadzwonili z mleczarni i powiedzieli ze nie przyjadą po mleko bo nie mają co wlać do samochodów bo tysiące emerytów potankowali swoje matizy i pochowali do szop 

Edytowane przez pawel885
  • Thanks 1
Opublikowano
8 minut temu, pawel885 napisał:

sytuacja nie pewna zrywamy umowy kredytowe

Trochę nie tak to funkcjonuje bo bank sobie nie może od tak wypowiedzieć umowy z kredytobiorcą.

1 minutę temu, pawel885 napisał:

wez sie odpier**l, cebulactwo to właśnie robienie zapasów i paraliżowanie kraju bez powodu 

robienie zapasów to akurat nic złego. A to, że ty musiałeś tyłek super ekspresem wycierać bo jesteś gapa i nawet 10 rolek srajtaśmy nie masz w zapasie to tylko twoje niedbalstwo i nie zrzucaj winy na innych o wyimaginowany paraliż kraju.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v