Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, HF86 napisał:

a ty myślisz że ja kościół, czy jaki patlak by na czarno robić 🤔

Kościół może nie, ale jaki januszex albo grażynex, to już tak. Sam kiedyś pisałeś, że ciężko ludzi do roboty znaleźć, a w budowlance to jest taka klarowna księgowość, że hoj

Opublikowano
7 minut temu, jajonasz napisał:

Od wczoraj sprzedają wungiel w gminie, 2000 za orzech i groszek z Bogdanki, taka średnia cena biorąc pod uwagę że do kopalni jest tylko 50km 

Ceny rekomendowane, dziadek figlarz tyle razy wspominał 

IMG_20221129_121053.jpg

Opublikowano
15 minut temu, gregor1284 napisał:

Z tej bezgotowki więcej bałaganu niż korzyści by było. I nie mowa tu o jakiej kolwiek lewiznie 

Noo, dla Ciebie, człowieka bez żadnego źródła dochodu, to dopiero byłby bałagan🤣🤣🤣

Opublikowano
13 minut temu, jacor73 napisał:

Kościół może nie, ale jaki januszex albo grażynex, to już tak. Sam kiedyś pisałeś, że ciężko ludzi do roboty znaleźć, a w budowlance to jest taka klarowna księgowość, że hoj

prowadziłeś kiedykolwiek coś ?

czy z tych co tylko opowiada o złych prywaciarzach?

Opublikowano
6 minut temu, jacor73 napisał:

Noo, dla Ciebie, człowieka bez żadnego źródła dochodu, to dopiero byłby bałagan🤣🤣🤣

Phi, szefem fundacji bym sobie został albo jakieś schronisko dla zwierząt bym sobie otworzył 🤷‍♂️ teraz też jest wojna 

4 minuty temu, HF86 napisał:

Po wypowiedziach wnioskuję że tylko taczkę u złego prywaciarza 

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Gmina jeszcze za***iście zarobi a wysoką cene złoży na Kaczyńskiego.

Patrząc z mojego punktu widzenia to jest fajne badanie rynku czy coś takiego przejdzie, oraz potężne zastosowanie psychologi w handlu 👌

Opublikowano
52 minuty temu, szymon09875 napisał:

Banie też zahaczyłem rano ;)

Dziś mają jechać duże, trza się będzie wybrać na daleki wschód znowu żeby stan uzupełnić 😉

O kutfa ,Wyspy Kurylskie ? ,daj pokój🙆‍♀️

Opublikowano
20 minut temu, HF86 napisał:

Kiedyś tak, a Ty jesteś pewnie z tych najlepszych, tylko wszyscy dookoła są źli, złodzieje i szuje bo nie chcą u Ciebie zapitalać za 15 PLN jeszcze płacone pod stołem. Robotnik nie będzie miał kasy, to i Ty nie będziesz miał zbytu na swoje usługi i towary. 

22 minuty temu, gregor1284 napisał:

Phi, szefem fundacji bym sobie został albo jakieś schronisko dla zwierząt bym sobie otworzył 🤷‍♂️ teraz też jest wojna 

Po wypowiedziach wnioskuję że tylko taczkę u złego prywaciarza 

Żadna praca nie hańbi, grunt żeby była dobrze płatna, jakby kasa była konkretna, to mógłbym i w kanale siedzieć.

22 minuty temu, HF86 napisał:

do jesieni nie będzie miał gdzie. 🤭

Ciebie to widzę nic tak nie cieszy jak ludzka krzywda, jak nie robotników z BAT, to policmajstrów i innych

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Z cyklu - rolnik kisi.😁

20221129_124553.jpg

Sławku komentarz mojej żony do tego zdjęcia cyt "szkoda, że nie ogórka". Ja nie wiem co się rozchodzi się 🙆🤭

• Haha 3
Opublikowano

Yyy, no też bym dał jaki komentarz ino troszku nie wypada🤭

Ale i ogóreczka się zakisi bo akurat feromony unoszą się w powietrzu😜

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Z cyklu - rolnik kisi.😁

20221129_124553.jpg

Tradycyjnie w kaminioku 😛

Opublikowano

akurat mam na obiad kiszone ogorki.

2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Skoro już się tu spotkaliśmy to pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pytanie. Dlaczego okolice Krakowa są tak bardzo mało polskie? 

Okroili psiakom konkretnie pensje, mieszkaniówki itp niewypłacane bodajże od lipca 🤭 znajomi to tacy zdenerwowani że szok 

malo polskie ?-w koncu to malopolska😂, okolice rynku to nawet jak londyn czy paryz wygladaj w sezonie turystycznym...polakow nie uswiadczysz . 

tu zawsze byla polska -wiec nic nie musimy nikomu udowadniac.. 

2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Chyba ostatnie żniwa we wsi dziś

Qq pod kose

u kolegi jeszcze pare ha - kiepskiej bo kiepskiej ale stoi... mial oddawac tam gdzie juz nie skupuja..

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Ale że o tak

IMG_20221129_114837.jpg

Nawet i prywatnie nie

34 minuty temu, kizak napisał:

do czegóż ta zielona sztaba służy ?

to klucz ?? nie widac ?

ja woze w kabinie-tak sie tluk ze nie moglem tego zniesc,dostawal takich drgawek ze mnie wk***ial..

karol -u ciebie sienie tlucze ??

idealna pogoda na rozsiew wapna.. nawet ciagnika nie trzeba bedzie myc 

Opublikowano
1 godzinę temu, jajonasz napisał:

Od wczoraj sprzedają wungiel w gminie, 2000 za orzech i groszek z Bogdanki, taka średnia cena biorąc pod uwagę że do kopalni jest tylko 50km 

Lux towar z Bogdanki 🤣🤣. Nalatają się ludzie do pieca jak to kupią 😁😁😁😁

1 godzinę temu, jajonasz napisał:

Lux towar z Bogdanki 🤣🤣. Nalatają się ludzie do pieca jak to kupią 😁😁😁😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v