Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Suka zjadła z pod 6 drzewek te wynalazki co na dole są i nawet czkawki nie dostała... To nieskuteczne 

a dużo czasu minęło ? poza tym trzeba przyjąć odpowiednią dawkę w stosunku do masy ciała

Opublikowano

Opierdzielilem babę co mi chodzi i sra psem pod bramą i furtka i dziwnym trafem od tamtej pory drugi raz delikwent taki w kole siedzi 😡

IMG_20221127_210943.jpg

Opierdzielilem babę co mi chodzi i sra psem pod bramą i furtka i dziwnym trafem od tamtej pory drugi raz delikwent taki w kole siedzi 😡

• Confused 1
Opublikowano
Przed chwilą, witejus napisał:

spytaj kto się wysunął na prowadzenie w dziadostwie

Ja się nigdy nie wysunę na prowadzenie bo dziad to przecież nic nie ma, nawet pozycji w dziadostwie. Szach i mat 🤷‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Suka zjadła z pod 6 drzewek te wynalazki co na dole są i nawet czkawki nie dostała... To nieskuteczne 

U mnie działa. Najlepsza jaką miałem. Kurła na tych Kurpiach to psa wykończyć to nie takie proste.

U mnie działa. Najlepsza jaką miałem. Kurła na tych Kurpiach to psa wykończyć to nie takie proste.

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

U mnie działa. Najlepsza jaką miałem.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Uziu92 napisał:

IMG_20221127_210943.jpg

Tabletki na myszy można by rozłożyć ale one nie działają 

• Haha 1
Opublikowano

IMG_20221127_210943.jpg

Co ten pies jadł 🙆‍♂️

• Haha 4
Opublikowano
1 minutę temu, donweter1989 napisał:

U mnie działa. Najlepsza jaką miałem.

Stodołe i oborę koty obrabiają, przy zbiorniku i w reszcie to tam myszy nie widziałem. Jakieś gryzonie przy kurach się kręcą ale to szefowa nie wie co to. Jakieś małe i uciekają, tych tabletek jak nie działają to nima co rozkładać... 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Uziu92 napisał:

IMG_20221127_210943.jpg

Co tu dziwnego, pies sra wkrętami a baba żarem.

Edytowane przez witejus
Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

To działa z opóźnieniem albo wcale. Ja kupuje od gościa z deratyzacji to myszy ni widu ni słychu po akcji. Ale w garażu i stodole potrafią 2kg wciągnąć jesienią.

Opublikowano
7 minut temu, Uziu92 napisał:

IMG_20221127_210943.jpg

Jeździć, obserwować 

Opublikowano

możecie wieżyc lub nie ale w samochodzie od początku jak jeżdżę czyli 12 lat oponę raz na złomie przebilem na czymś a tak to prócz tego nigdy.

oj tam oj tam. przy okazji zobaczyłeś że czas na nowe opony...

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Stodołe i oborę koty obrabiają, przy zbiorniku i w reszcie to tam myszy nie widziałem. Jakieś gryzonie przy kurach się kręcą ale to szefowa nie wie co to. Jakieś małe i uciekają, tych tabletek jak nie działają to nima co rozkładać... 

No ja właśnie stosuję w pomieszczeniach gdzie kot niewskazany i efekt jest. Może jaka trefna partia poszła w świat tej trutki. Mało tego, kupiłem bo znajomy tą trutką skutecznie obniżył liczbę szczura na skupie. Ja co prawda szczura u siebie dawno nie spotkałem ale z myszami walczę ostro.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

@malaczarna nie kupuj chomiki to samotniki. Będą się gryzły 

Wiem że wolą być pojedynczo. Mój stwierdził że musi mieć partnerkę bo jak tak żyć?

3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

To działa z opóźnieniem albo wcale. Ja kupuje od gościa z deratyzacji to myszy ni widu ni słychu po akcji. Ale w garażu i stodole potrafią 2kg wciągnąć jesienią.

Jaki środek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v