Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Qwazi napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Do Sławkówny to on się boi. Już tu był taki co miał jeździć i już go tu 2miesiace nie widzę. A slawkowe psy ponoć brane.

@slawek74 weź no mi chociaż jednego tego psa pożycz. Jakby Karol jednak drogę pogubił i się koło mnie zabłąkał😉

pies to tylko jeden ale tak jakby podwójny 🤪 kotów za to 🤔 ze sześć 🤪

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy robota idzie 😛

C0483E5B-3FBC-4AD7-BDB0-9CCFB1385A5C.jpeg

no lux.

kiedyś, jak będę prawie taki bogaty jak Ty, to też sobie jakiś dach zmienię.

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

A to co obiecałem już spakowane, jeszcze mi pękło na jednym mocowaniu 😔 zobaczysz, jak się nada to dasz córci, a jak nie to od razu śmietnik

Spoko. Dzięki. U niej się wszystko nada. Na pewno będzie naprawiać. Ostatnio klapę od sedesu sklejała kartką papieru. Nieraz ma z tego z pół dnia zabawy 😄

2 minuty temu, slawek74 napisał:

U mnie kotów też dostatek. Psy mam, ale na Karola mogą być za słabe😜

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

A mówili że pasową nie da rady mokrego 🤔 dzisiaj prasowałem poplon to aż woda z prasy się lała 🙉🙉

ludzie różne głupstwa mówią.

Opublikowano
6465 napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

No to pies udusił a koty zeżarły🤣

jakoś wszystko takie ,,tłuste,, 😜

6465 napisał:

2 minuty temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy robota idzie 😛

Ja pierdziele.  Radek ty to będziesz musiał kabinę w df  zdjąć zeby tam wjechać. 

oby pierwszy raz 🤭 z rozpędem 🤪

Opublikowano
Qwazi napisał:

Ostatnio klapę od sedesu sklejała kartką papieru.

Toś mi przypomniał jak u ciotki na sedesie była pęknięta (nadpęknięta) deska. Kto wiedział to wiedział. Kto nie, albo zapomniał to zwykle było słychać z kibla soczyste ała, albo kurrrrrrwa. 😉

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Pafnucy ale tak jak doradzałeś rynny będą 😛

bardzo dobrze. 👍

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

chyba, że ustanowi służebność za wynagrodzeniem

Nie nie. Wujek niczego nie chce. Ta służebność to mój pomysł aby miał coś na papierze. On mnie zna od urodzenia i wie, że krzywda mu się z mojej strony nie wydarzy. Z innej strony z resztą też nie, bo w tym już moja głowa aby w spokoju dożył swoich lat. 

2 godziny temu, Qwazi napisał:

Karol gdzieś Ty znowu pojechał😡. U mnie nie ma śniegu😖

To wtedy raczej nie będzie służebność tylko wynajem. Służebność z definicji jest nieodplatna

Dziękuję za pomoc.

2 godziny temu, HF86 napisał:

jak dobrze załatwisz to grosze. 

nie wstyd radcę prawnego lub miła pani z US pomoże byś dużo nie zapłacił..

twoje rodzinne więc uja się państwu należy, a przynajmniej jak najmniej 🤣

Dokładnie moje rodzinne. Pradziadek to częściowo prowizorycznie wybudował, dziadek wykończył a kilka lat temu wujek wyremontował konkretnie od podstaw. Rodzinny dom mojego ojca to jest. Pół życia tam spędziłem.

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy robota idzie 😛

C0483E5B-3FBC-4AD7-BDB0-9CCFB1385A5C.jpeg

Zdradzisz cenę m² krycia i mb obróbki czy tajemnica?

Ja swoją blachą przykryłem pustaki🤭

Przywieźli busem pod plandeką.  Paka niecałe 6m, blacha 8,55m🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ 45km 1³⁰ h jechał oglądając niebo. Jest fantazja.

Przy rozładunku też gimnastyki było

20221123_145838.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v