Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Dziad932 napisał:

to jak mam zdążyć wynająć

To nie fetor z ruskim obciążnikiem ze ktoś będzie czekał dwa lata aż się zdecydujesz. Jest ogłoszenie - dzwonisz, oglądasz i wynajmujesz jak się podoba.

3 godziny temu, Dziad932 napisał:

to jak mam zdążyć wynająć

To nie fetor z ruskim obciążnikiem ze ktoś będzie czekał dwa lata aż się zdecydujesz. Jest ogłoszenie - dzwonisz, oglądasz i wynajmujesz jak się podoba.

Opublikowano
7 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

w stolicy aktualnie to jest do 2 godzin od dodania ogłoszenia bierzesz bo jak nie to kolejny czeka .

Opublikowano
10 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

Ale tak się nieee daaa 🤣

Opublikowano (edytowane)

Wiem jak jest. W Lublinie  to samo praktycznie 

Edytowane przez Wędrowycz85
Opublikowano

Ma chłop swój dom i podwórko to zamiast coś wymodzić to lepiej płacić 1500 na miesiąc i dojeżdżać jeszcze, to gdzieś ok 25k na rok to trzeba mieć coś pod sufitem nie teges

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał:

swojego nie masz ? nie każdy zaczyna od mercedesa S-class, czasem wystarczy Tico

a jak nie che mieszkać na tym, co masz - cóż, trzeba zmienić egzemplarz kobiety, może wybrzydzać - jak się dorobi swojego

2 godziny temu, Leszy napisał:

Najlepiej, że ty szukasz mieszkania, a masz gdzie mieszkać... 

2 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Też mnie to zastanawia 

Już mówiłem , ale powtórzę w domu mam jeszcze rodziców i siostrę , a chata mała , jakbym jeszcze moją ściągnął to konflikt murowany 🤨 i uj nie życie na kupie 

Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Już mówiłem , ale powtórzę w domu mam jeszcze rodziców i siostrę , a chata mała , jakbym jeszcze moją ściągnął to konflikt murowany 🤨 i uj nie życie na kupie 

ale jaka potem ulga, jak pójdziesz na swoje, czasem trzeba trochę pocierpieć

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Dziad932 napisał:

A Zycietoniejebajka jeszcze nie zabrał siostry do siebie?

Wszędzie włoży a nigdy nie kończy xd

Opublikowano
10 minut temu, Łolek napisał:

trzeba mieć coś pod sufitem nie teges

Tak właśnie jestem tutaj przez was postrzegany ...

15 minut temu, Łolek napisał:

Ma chłop swój dom i podwórko to zamiast coś wymodzić to lepiej płacić 1500 na miesiąc i dojeżdżać jeszcze, to gdzieś ok 25k na rok to trzeba mieć coś pod sufitem nie teges

Może podzielę gospodarstwo i oddam rodzeństwu 🤔 . Pozbędę się kłopotu

Opublikowano

a później jak mamy postrzegać cię jak zachowujesz się jak nastolatek nie zdecydowany, i te twoje pustackie pytania jak wyżej, Marek ma za Ciebie podjąć decyzję co Ty chcesz wkoncu robić...

widać że z kobieta nie możesz za dużo poroznawiac, albo nie traktujesz jej poważnie jak wolisz pytać tu niż z nią poroznawiac ,

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, leszek1000 napisał:

Kosimy kukurydzę i przyszła ulewa 😬😬. Mieliście kiedyś tak ?

Nic jej nie będzie kosić nie patrzeć 

15 minut temu, Dziad932 napisał:

Nie uważam cię za głupiego tylko ten pomysł wydaje się głupi 

Bo mówisz że masz jakieś pomieszczenia przy budynku gospodarczym to za kasę którą wydasz np w dwa lata za wynajem to wyszykujesz sobie skromne lokum 

Tylko oboje musicie tego chcieć, my tutaj nie rozwiążemy waszych problemów na to nie licz 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Dziad932 napisał:

mimo że I stary dom mi przepisała mama, to się wybudowałem 100 m dalej. został tam najmłodszy z rodzicami, teraz i on wyemigrował. 

nikt nikomu w garnkach nie miesza i jest względny spokój. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v