Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

No ale kto to widział gęsią wozić. Kiedyś u nas koniem to wiem, że wozili, ale gęsią?

Z całym szacunkiem, Darek, bo wiem, że z tobą mogę tak zażartować. Dobrze się trzyma bo się nie puszcza. Jak uraziłem to mów.

A no masz mnie 🤣 jedna litera a właściwie dwie a jaka różnica 😉

Opublikowano
bratrolnika napisał:

A co do GSa, moje Suzuki GS które sprzedałem na jesieni jest znów na olx, okazało się że to kupił znajomy mojego kuzyna, tyle że mu teraz żona rozwodem grozi jak się go nie pozbędzie

Jak kiepska żona to może być nawet spoko interes. 😉

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

a co Ty by wytrzymał 🤔 ja bym u obcych w niedzielę siana nie wytrzymał robić 🙆‍♂️

Czemu 🤔 

10 minut temu, bratrolnika napisał:

A co do GSa, moje Suzuki GS które sprzedałem na jesieni jest znów na olx, okazało się że to kupił znajomy mojego kuzyna, tyle że mu teraz żona rozwodem grozi jak się go nie pozbędzie 

Ehhh baby 🙄

Opublikowano
13 minut temu, slawek74 napisał:

a co Ty by wytrzymał 🤔 ja bym u obcych w niedzielę siana nie wytrzymał robić 🙆‍♂️

Jest pogoda to się robi. Niedziela dzień jak każdy inny. Świętujący i nic nie robiący "bo niedziela" to już u nas na cmentarzu leżą.

20 minut temu, Bananek napisał:

No ale kto to widział gęsią wozić. Kiedyś u nas koniem to wiem, że wozili, ale gęsią?

Z całym szacunkiem, Darek, bo wiem, że z tobą mogę tak zażartować. Dobrze się trzyma bo się nie puszcza. Jak uraziłem to mów.

Nie znasz cytatu "Gęsią orze, piaskiem sieje i niezgorzej mu się dzieje"?

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zawsze jej tłumacze że przy dobrym mężu się żona nie starzeje 

@stempos1980 z młodym jakieś problemy że szpital??

Moja połówka.

Okulista 

Już w domu jestem

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.06.2022 o 17:28, Łolek napisał:

Śwagra chcesz żenić? 

Przestań pieprzyć tylko spinaj dupe rozmów się z panną  i albo w lewo albo w prawo, a tak to  taka jałowa gadka do niczego nie prowadzi 

Dnia 12.06.2022 o 17:35, jacek3773 napisał:

Pewnie.lepiej kawalerem być i pod GSem wino pić.

Jak bzykniesz dobrze to i zdanie zmieni. Jak mawia mój kumpel .. jazda do oporu aż kobita z tyłkiem ucieka to i fochy szybko przejdą.

Dnia 12.06.2022 o 17:43, Belaruss820 napisał:

Marcin,a co tam?kobieta chce Cie opuscić? Nie pozwol jej. Bedziesz pozniej zalowal,jezeli tyle czasu bylo dobrze to musiales naprawde cos nabroic ze focha strzeliła. Chyba ze pisales ale ja od kilku dni czytam tylko ostatnie strony bo czasu nie ma

🙆‍♂️

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Znakiem tego ma za mało roboty, a za dużo czasu do myślenia, weź ją do siebie, zapnij ją do kieratu, niech doi krowy, jeszcze jej gadaj żeby się wprawiała bo stado będzie się intensywnie powiększać, to jak się narobi to jej głupoty z głowy odejdą 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

to jak się narobi to jej głupoty z głowy odejdą 

Albo jeszcze szybciej będzie sp***rzać.Nie wróżę sukcesu temu stadłu, jeśli jedno myśli w prawo drugie w lewo

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

Albo jeszcze szybciej będzie sp***rzać.Nie wróżę sukcesu temu stadłu, jeśli jedno myśli w prawo drugie w lewo

To musi doić tyle żeby nie miała sił na ucieczkę 

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Wyszło cięcie płytek

Wbiło się coś w oko??

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Dziad932 napisał:

A zaczęło się tydzień temu w niedzielę bo miała zostać u mnie do poniedziałku , ale wieczorem ojciec pojechał obejrzeć trawę i przyjechał mówi Ty jutro trzeba zbierać bo już podeschło , to mówi kochanie dziś Cię odwiozę , no to już drogą miałem jazdę bo ona nie jest od przestawiania jak przedmiot itd a do tego zarzuca że ojciec mi rządzi bo trawę kazał mi zbierać i dziś znów to powtórzyła 🙆‍♂️

No to moja małżonka droga,dzisiaj mi powiedziala ze moze bym juz pojechal grabic siano bo sie nie wyrobię😀 nie jestem.zwolennikiem prac w niedziele ale.tu warunki pogodowe decydują za mnie,jutro ma lac wiec wole.miec suche siano,ze napada na bede to juz mniejszy klopot niz w luźne siano. 20 bel owinalem z kumplem,użyczył mi ciagnik z owijarką bo juz podczepiona byla, ładowarką mi pozwozil w jedno miejsce i poustawiał. A najlepsze ze nie wzial znowu pieniedzy(to.ten sam.co bralem.obornik). Belowal jeszcze inny znajomy,który skonczyl pryskac i specjalnie przyjechał do mnie. Policzyl mi 20zl/bela ze swoją siatką. Mowil ze wzialby 25,ale moja żona mu pomaga jako w sprawach agencyjnych wiec tez zle nie wyszlo. 

Opublikowano
MarcinO10 napisał:

2 godziny temu, Bananek napisał:

@MarcinO10, a Ty wiesz, że to całe władysławowo to w Twojej gminie? 

Słyszałem,ale nigdy nie byłem...

Jak powiedziałem żonce, że do Władysławowa jadę to popukała się w czoło i mówi, że nad morze toż to daleko. Pokazałem jej zdjęcie z tabliczką to zmieniła zdanie. 😉 Sam się niedawno dowiedziałem, że to nie nadmorska miejscowość (choć też), a wioska obok sidry. 😉 Dawno tam byłem, sporo się pozmieniało. Nowy Dwór tak samo inny niż pamiętam.

Belaruss820 napisał:

moja małżonka droga

Nie pisz tak, bo agrofotowa kawalerka pomyśli, że żonki drogie w utrzymaniu i całkiem zrezygnują ze związków małżeńskich. 😉

Opublikowano
30 minut temu, Dziad932 napisał:

A zaczęło się tydzień temu w niedzielę bo miała zostać u mnie do poniedziałku , ale wieczorem ojciec pojechał obejrzeć trawę i przyjechał mówi Ty jutro trzeba zbierać bo już podeschło , to mówi kochanie dziś Cię odwiozę , no to już drogą miałem jazdę bo ona nie jest od przestawiania jak przedmiot itd a do tego zarzuca że ojciec mi rządzi bo trawę kazał mi zbierać i dziś znów to powtórzyła 🙆‍♂️

A Dziwisz się jej? Po wuja odwoziles ja w niedzielę? Dziewczyna na nocne harce się przygotowała a ty ją odwiózł. Ty splamił honor mężczyzn. Trzeba było ją rano odwieźć i zgrabić byś zdążył. Korde Marcin zacznij ty portki nosić.

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.06.2022 o 19:18, bratrolnika napisał:

Znakiem tego ma za mało roboty, a za dużo czasu do myślenia, weź ją do siebie, zapnij ją do kieratu, niech doi krowy, jeszcze jej gadaj żeby się wprawiała bo stado będzie się intensywnie powiększać, to jak się narobi to jej głupoty z głowy odejdą 

Dnia 12.06.2022 o 19:28, witejus napisał:

ć.Nie wróżę sukcesu temu stadłu, jeśli jedno myśli w prawo drugie w lewo

Chyba masz rację 🤨

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Jak powiedziałem żonce, że do Władysławowa jadę to popukała się w czoło i mówi, że nad morze toż to daleko. Pokazałem jej zdjęcie z tabliczką to zmieniła zdanie. 😉 Sam się niedawno dowiedziałem, że to nie nadmorska miejscowość (choć też), a wioska obok sidry. 😉 Dawno tam byłem, sporo się pozmieniało. Nowy Dwór tak samo inny niż pamiętam.

Nie pisz tak, bo agrofotowa kawalerka pomyśli, że żonki drogie w utrzymaniu i całkiem zrezygnują ze związków małżeńskich. 😉

Moja nie taka droga w utrzymaniu.

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Jak powiedziałem żonce, że do Władysławowa jadę to popukała się w czoło i mówi, że nad morze toż to daleko.

Kawał czasu temu byłem drajwerem na weselu, o czwartej rano wsiada para do samochodu. Pytam, dokąd jedziemy? Chłopak mnie wysadzisz na "Warszawskiej" a Wiolkę zawieziesz na Mazury. Zatkało mnie za pierwszym razem i mówię do chłopaka że to daleko i nawet nie mam przy sobie tyle pieniędzy na tankowanie. Parsknęli śmiechem okazało się że to wioska koło Kolbuszowej ;) 40km do przejechania.....

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Jak powiedziałem żonce, że do Władysławowa jadę to popukała się w czoło i mówi, że nad morze toż to daleko

U nas na drugim końcu powiatu jest Stegna, po co jechać 300km do Stegny nad morze, jak można 30

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, hubertb napisał:

I to był błąd. Może chciała zostać i zobaczyć jak to wygląda. 

Tak to wiem że popełniłem błąd

Opublikowano

Kurła, kiedyś pojechałem do Grójca koło Alwerni po króliki, to gościu opowiadał jak jedni też po króliki mieli przyjechać, kodu pocztowego nie podał i se Grójce te sadownicze z tymi małopolskimi pomylili 🤣.

Ale wiecie co wam powiem. Coraz bardziej mi się marzy na moto obskoczyć Rumunię. Taki tydzień objazdówki. To byłoby kozackie. Siedmiogród i tamte karpackie okolice. Może zamiast tej oklepanej Grecji coś takiego przeżyć 🤔

Opublikowano
9 minut temu, sadownik12 napisał:

Kurła, kiedyś pojechałem do Grójca koło Alwerni po króliki, to gościu opowiadał jak jedni też po króliki mieli przyjechać, kodu pocztowego nie podał i se Grójce te sadownicze z tymi małopolskimi pomylili 🤣.

Ale wiecie co wam powiem. Coraz bardziej mi się marzy na moto obskoczyć Rumunię. Taki tydzień objazdówki. To byłoby kozackie. Siedmiogród i tamte karpackie okolice. Może zamiast tej oklepanej Grecji coś takiego przeżyć 🤔

Do mnie takie artyści po samochód przyjechali 😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v