Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Właśnie pierwsze niemoty puści się  aby rozpoznać ruchy wroga

No w jego wieku to dają majora od razu podobno 

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Takich mamin synków i miglantow od służby powinni odrazu brać z marszu.

nie zapominaj że w tamtych czasach ta zacnie wspaniała służba była tak naprawdę służbą dla Rosji 

ja tam do wojska nie poszedłem i cieszę się z tego bardzo  , bym miał przejebane tam bo nie lubię jak ktoś mi coś karze 

Opublikowano
1 godzinę temu, dejmian90 napisał:

Kurna i ja od 3 miesięcy się zastanawiam co robić dalej. Czy próbować rozwijać czy dać sobie na spokój z gospodarką, bo z 12 hektarów to nie dam rady zbyt wiele krów utrzymać A płacić po 100 tys za ha lub 1500 za dzierżawę też mi się nie widzi. 

U mnie hektarów podobnie, byki wyjechały zostały tylko jałówki mięsne to pójdą na zieloną trawkę. Działam jeszcze w budowlance to też może być cienko widząc miny ludzi płacących faktury 

Opublikowano
19 minut temu, pawel885 napisał:

bo nie lubię jak ktoś mi coś karze 

O toto , mam tak samo .

Opublikowano
5 godzin temu, Karol6130 napisał:

Będziesz w Warszawie to zajedziesz na Sulejówek i sobie weźmiesz 🤭

Co dzień jestem koło dworca zachodniego to setka aut stoi i czeka na narybek.

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, pawel885 napisał:

No w jego wieku to dają majora od razu podobno 

nie zapominaj że w tamtych czasach ta zacnie wspaniała służba była tak naprawdę służbą dla Rosji 

ja tam do wojska nie poszedłem i cieszę się z tego bardzo  , bym miał przejebane tam bo nie lubię jak ktoś mi coś karze 

Jakiej  Rosji  była służba?ja był w wojsku po upadku komuny😁 

Może by byś się czegoś nauczył .

Chociaż dyscypliny

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Bananek napisał:

W TV - Ukraina, w radio- Ukraina, na portalach społecznościowych - Ukraina, na AF - Ukraina, idę do pokoju zwierzeń.... 

IMG_20220310_075117.jpg

Twoje te klejnoty? Co drugie to ślepak 🤣🤣

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Pojebało mnie 🤷

Jeszcze bardziej🙆‍♂️😉

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Nie przymarzłi pod śniegiem

Do lasu nie ma jak

Trzeba się dalej byczyć.

A ja 3 stare jabłonki wyciął za stodoło.Zaraz będzie ognisko z gałęzi.

.

20220310_103819.jpg

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
17 minut temu, Strongman napisał:

A ja 3 stare jabłonki wyciął za stodoło.Zaraz będzie ognisko z gałęzi.

.

20220310_103819.jpg

Stodoła w tle?

Opublikowano

40 męczenników dzisiaj przecież i przez 40 dni taka pogoda będzie 😬😬😬 Oziminy aż czarne w okolicy, a ładne zieloniutkie mieli 🥺

HF86 napisał:

ehh dizel podobno 12 procent do dołu poleciał, kursy walut też. już widać to na stacjach????? bo jak drozalo to i co 15 minut potrafili podnosić. 

gaz też pikuje to saletra już 2500 czy trzeba jeszcze do jutra poczekać 🤔

Poleciało, wczoraj było 7.97zł a dzisiaj 8.49zł 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

To taka jak dzisiaj to piękna pogoda,na wschodzie zielono .

Tylko te przymrozki przez 40 dni to niebardzo a jutro -8 a dzisiaj z -6c było.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v