Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

Kurwinsony, chcieli mnie dziś oczyścić. Telefon do PGE czy to prawda i baba gada, że absolutnie, przez SMS nigdy nie informuje się o takich interwencjach. Sprawa zgłoszona, pewnie za jakiś czas policja wezwie na zeznania jak @Agresta. 

Screenshot_20220225_170044.jpg

Bratowej koleżanki mąż dostał smsa że może nastąpić konfiskata motocykla do celów wojskowych i dostanie info w tej sprawie 

Tylko ktoś nie przewidział że to ścigacz, k**wa na scigawce z karabinem przez pola 

Naciągacze zbiorą żniwa 

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

Od kiedy to można tyle wypłacić? 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Czym ja za nawóz zapłacę 😂

Kuzyn wczoraj pobierał z bankomatu 35000.

Ludzie go jebaly aż uszy więdły 😂

Od kiedy zwiększy się limity wypłat.

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

za dużo zer chyba.

Opublikowano
16 minut temu, Bananek napisał:

Kurwinsony, chcieli mnie dziś oczyścić. Telefon do PGE czy to prawda i baba gada, że absolutnie, przez SMS nigdy nie informuje się o takich interwencjach. Sprawa zgłoszona, pewnie za jakiś czas policja wezwie na zeznania jak @Agresta. 

Screenshot_20220225_170044.jpg

Jeszcze nie masz licznika na doładowania 😂

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

za dużo zer chyba.

żadna izba rozliczeniowa nie przepuszcza więcej niż 3 tys dziennie, chyba, że to bank spółdzielczy i ich wewnętrzny bankomat

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A jak ktoś nie ma konta internetowego w banku to co by się staneło jakby kliknął w taki link?

Bramę by Ci w nocy ukradli - potwierdzone info :D

Opublikowano
10 godzin temu, Bananek napisał:

To samo co i w domu tyle, że za pieniądze. 😉

No gnoju wyrzucać to ja bym nie poszedł. Wystarczy że robię to u siebie w oborze 😉

Opublikowano
8 minut temu, Karol6130 napisał:

market rolny przy Bananek, albo gotówkę, albo karta. żadnych przelewów. 

Opublikowano
10 godzin temu, szymon09875 napisał:

Jak chcesz to wezmę ja do siebie i będę sprawdzał jakość co jakiś czas :) dam znać jak się zepsuje. 

Kobita była na stacji, benzyna jest, ropa nie wiadomo kiedy przyjedzie.

Wracałem do domu to limity 50l. Ciężarówki 500l.

Opublikowano
3 minuty temu, Wędrowycz85 napisał:

Bramę by Ci w nocy ukradli - potwierdzone info :D

kolego z lasów państwowych. sprzedasz mi tego owsa co pytałem, czy nie?

Opublikowano
Przed chwilą, TheraRolnik napisał:

I se kupił po 5,8 i zawiózł na stacjie i po 7 ludki kupili 

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

I więcej można 

Bankomat może wypłacić jednorazowo do 30 banknotów.
Maksymalna, pojedyncza wypłata może wynosić zatem 6 tysięcy złotych (przy nominale 200 zł). Warto także mieć na uwadze to, że banki w obecnie panującej sytuacji w Polsce i na świecie mogą częściej zmieniać owe limity.
Opublikowano
13 minut temu, Bananek napisał:

@radekz200, batmanku, jak ci się widzi kabina? Może być niebieska czy jednak płytki kłaść? 

IMG_20220225_165623.jpg

Wstaw jak skończysz a nie jakieś płyty osb pokazujesz 😛 co to za kable w tych półkach? Jeszcze się prąd zabije jak bedziesz brał prysznic 

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

market rolny przy Bananek, albo gotówkę, albo karta. żadnych przelewów. 

Bez problemu by poczekali do końca roku. 

Mieszankę zamawiałem to mówił że wczoraj ludzie za mauzerami u nich się kręcili. 

Kupić zbiornik po to aby nalać paliwa, to to już nawet nie Głupota... 

Przespałem biznes, jest tych baniek i mauzerów trochę. 

Na azot by było 😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

O Boże, czemu nie mogę wysłać Ci priv?

bo jak do Boga, to najpierw się przeżegnać trzeba...

nie ma za co...

Opublikowano
11 minut temu, Bananek napisał:

Od kiedy zwiększy się limity wypłat.

Nie myl limitu dziennego jaki możesz wypłacić  z jednorazowa wypłata z bankomatu bo ten nie wypłaci ci tej kwoty i tyle ... A dwa to tylko jeden bank oferuje TaK wysokie limity dla wybranych.... 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Tam te renowke obejrzyj 😉

bede po owies, to zerkne. 👍

Opublikowano
4 minuty temu, radekz200 napisał:

Wstaw jak skończysz a nie jakieś płyty osb pokazujesz 😛 co to za kable w tych półkach? Jeszcze się prąd zabije jak bedziesz brał prysznic 

Nie masz radia pod prysznicem? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v