Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A kiedy PIS sprzeciwił się kościołowi ? 😂

5f587e3aa4e30_p.jpg?1599635002

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Tak dobie przeglądam... Piszecie o Narodowym czytaniu Biblii - to jeszcze niema Biblii Narodowej? Dziwne...

galan - 23 tysie dla kolegium to może być na zorganizowanie prezentacji dla członków. Nie szukaj gówna w śmietanie.

Opublikowano

ciekawe ile czasu trzeba by czytac cala biblie-to co czytaja w koscele prze 3 lata to tylko wypisy..

mogloby byc ciekawie-ilez tam morderst,rabunkow ,gwaltow,wojen...do tego sporo zyciowej madrosci aktualnej do dzis.

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Najwiekszego nabrał dla gołodupców bo jak 500 i emeryture dostali to nagle im dochody o 100% wzrosły:D

Ja jestem przeciwnikiem socjalizmu, centralnego sterowania gospodarką, ludem, interwencjonizmu państwowego i srawiedliwości społecznej. Zwolennikiem własności prywatnej , wolności gospodarczej , wolności i samodzielności jednostki.  Możesz uznać że jestem  konserwatywnym wolnościowcem 

Czyli w skrócie anarchista 

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Czy ktoś kto ma blisko może sprzedać heniowi lepę ode mnie? Nosz kuria - przyjmij wreszcie do świadomości i stosowania iż dostanie się na studia nie gwarantuje ich ukończenia jak i ukończenie nie daje gwarancji na dobrego fachowca. Fachura jak dobrze skończy i wie co robi to wymaga zapłaty. Podstawowy błąd to myśleć, że rola właściciela kończy się na finansowaniu - w każdej dziedzinie.

Przemocą chcesz chłopa uświadomić 🤔 

A właśnie był tu taki spoko inżynier @hubertb i co zamęczyliscie go tym swoim gdakaniem  ?

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

No takiej agresji w stosunku do tradycyjnych wartości nie powstydzilyby się lewicowe media. A każdy wrzuca do jednego worka PiS i Kościół . Ogólnie zauważyłem ze zwolennicy lewicy są bardzo agresywni dużo bardziej niż zwolennicy prawej strony

Mówisz o tych potulnych zwolennikach prawej strony, co to 11 listopada zhajcowali komuś mieszkanie.

Opublikowano

Kazdy, kto ośmiela się naruszać jedność POKO jest agentem pisu.

1 godzinę temu, damian303 napisał:

Mówisz o tych potulnych zwolennikach prawej strony, co to 11 listopada zhajcowali komuś mieszkanie.

to był rykoszet miał być lgbt balkon ... na wojnie też giną niewinni 

• Like 1
Opublikowano

Pisowskie główki to wszędzie widzą agenta, wroga i lgbt 😂. w normalnej walce, równej walce, bez przejęcia tvp  to nie umieją wygrać

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Roman176 napisał:

to był rykoszet miał być lgbt balkon ... na wojnie też giną niewinni 

Typowi "prawicowcy" nie widzą nic złego w tym, że spalono komuś mieszkanie. Czy czyjaś orientacja jest powodem do tego, żeby palić mu mieszkanie ? 

Ale jak by Strajk Kobiet próbował podpalić mieszkanie Godek to by darli ryja pod niebiosa xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

I pijaczki potrafią ;) Na Rakowieckiej w W-wie był kiedyś taki jeden, "mędrzec" go nazywali, to na 300m w każdą stronę go było słychać. Ale co do Lempart, to ten ich Strajk nie ma sensu, póki walczyli tylko o jedno, to jakoś się to trzymało. Ale to co głoszą teraz, to oderwane od rzeczywistości.

• Like 2
Opublikowano
13 godzin temu, PRIMO napisał:

Na @Denwera to nie ma co już zwracać większej uwagi bo chłopina traci instynkt pisania,czytania i myślenia samodzielnego na rzecz pisma obrazkowego (memy) .

141567774_2791316757787825_2463240476086

😎😎😎

Opublikowano
10 godzin temu, PRIMO napisał:

Polsat "RAPORT" o trolach intrenetowych typu Denwer. 

Widzisz tak to jest jak oglądasz gejowskie programy finansowane pr,ez podatników a nie masz własnego zdania

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

148985727_140108787936821_48834205576201

Na pewno nie sługusową  😂

Ta pani po lewej to i zrobi ci dobrze jak powiesz że ją wywalisz z roboty

Opublikowano (edytowane)

@Agrest a po lewej była koleżanka Czarzastego z jednej partii. Kontrkandydatka A.Dudy w 2015r. W 2015r jeszcze popierała aborcję na żądanie, a teraz jest przeciwna ;) Niby taka "prawicowa" a mąż należący do SLD jej nie przeszkadza xD 

Czyli, jeżeli osoba po prawej to Czarzasty, to można powiedzieć, że na zdjęciu jest Szef i jego były sługus xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v