Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Kallina86 napisał:

Nie no tak, masz rację.

No  widzisz  w końcu  coś  mądrego  napisałaś  :) 

175429020_121190666735365_40324380430327

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

1 taka radę dałem tylko jednej osobie na forum był to użytkownik marekfarmer vel MAREK KOZIOŁ ,więc jesteś wierutnym kłamcą

2 posłuchaj po raz drugi i ostatni mojej rady ZMĄDRZEJ. Wiem że tego nigdy nie zrobisz bo za dużo Enrofloksacyny używasz

47 minut temu, Denwer napisał:

Zgłoś  post   to  nie   pisanie  donosów  na PW.

Osoba  o której  teraz napisałeś   walczy  o  życie  w szpitalu  na Covid19     więc  to nie jestem ja   :D  :D    ani  Mrekfarmer  się  tak  nie  nazywa.  Więc  możesz  śmiało  jutro napisać  donos  do  ARIMR  PIW  WIW  gdzie  jeszcze  chcesz   trafią  do  bogu ducha  winnej  osoby  walczącej  o  życie  w szpitalu   nie  mającej  ani 1 sztuki  zwierząt   poza  kotami i  psami.  :D  :D  :D.  Ale  bądź  pewny  że  jak   pokona  tą  straszną chorobę  to  poinformuje  go  że  na forum  piszesz  że   jest  jakimś  Marekfarmer   :D  :D    i  zapewnię  mu  kompleksową  obsługę  prawą  jeśli  będzie  chciał  cie  pozwać 😎

twoje rady  prowadzą  do  zguby  i  na złą drogę  więc  lepiej ich unikać  

40 minut temu, Denwer napisał:

Raz  i  na trzeźwo   rady  @soltys48  są złe  i  to było  złe  go  posłuchać  trzeba było  przeboleć  te  1500zł   i tyle.  No  ale  cóż  stało  się  i już  się  nie odstanie   ważne  jest  dostrzegać  błędy 😎

40 minut temu, jacus napisał:

marecek sam najlepiej podsumowal sam siebie- porownywanie kogos  do "markafarmera" jest obrazliwe i jest znieslawieniem, w sumie ma racje "marekfarmer" to pis-owski glupek i jak mozna do niego porownywac bogu ducha winnego normalnego rolnika ??

😜

to-ktory-kurwa-jest-synem-kogo.jpg

• Haha 3
Opublikowano
26 minut temu, Kallina86 napisał:

Nie no tak, masz rację. To posty normalnie na legalu można zgłaszać i wtedy to nie jest uznawane jako bycie konfidentem tak? 

Pamiętaj jedno 

MOJA PRAWDA JEST WAŻNIEJSZA NIŻ TWOJA

taką zasadę wyznaje naczelny MEMós psisu

Opublikowano
16 minut temu, Denwer napisał:

No  widzisz  w końcu  coś  mądrego  napisałaś  :) 

Ja to widzę inaczej. W końcu napisałam coś, z czym Ty się zgadzasz. I co Ty uważasz za mądre. 

I jeszcze tak informacyjnie dodam. Wszystkie Twoje posty , które będą według mnie przejawiały mowę nienawiści, będę zgłaszała poprzez zgłoś post. 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ulman napisał:

Może wytłumacz nam jak to zgłosiłeś i zgłosiłeś oszustwo zanim cię oszukano. To pasjonujące przypadki😄

Masło  maślane   ???

Normalnie  zgłaszasz do US  że  zakupiłeś  od  xxxxx xxxxxxxxxx    numer  nip  xxxxxxxxx  numerem nadanym przez arimr  xxxxxxxxx który sprzedał  cielęta  szt.xx   za ceną  xxx   i  nie wystawił  faktury  vat.   Machina  rusza.  Jakie  kary  za  to  są  sprawdź  sobie 

11 minut temu, soltys48 napisał:

Pamiętaj jedno 

tyle  że  twoja  to  jest  g*wno  prawda   "matołku" 

Rok  czasu  czekałem  na to  aż  ujawnisz  dane  bogu ducha  winnej osoby   i napiszesz  że to  marekfarmer  rok  czasu  :D  :D  :D   w końcu  się  złapałeś  

5 minut temu, Kallina86 napisał:

Wszystkie Twoje posty , które będą według mnie przejawiały mowę nienawiści,

Już  jeden zgłaszał  i  nic  z tego  nie  wyszło  bo  najpierw  trzeba  znać  definicję  mowy  nienawiści  :D  :D   @Tomasz0611 vel  Dżemik  truskawkowy

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Oderwałem się od pisania i tak wyszło. 

Tak więc wytłumacz jak to sie stało że zgłosiłeś ale nie doniosłeś bo to pasjonujące zjawisko. 

Czemu zgłosiłeś jesli cie handlarz nie wydymał? Masz takie hobby że donosisz na niewinnych?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czemu zgłosiłeś jesli cie handlarz nie wydymał? Masz takie hobby że donosisz na niewinnych?

Masz problemy  z czytaniem   zgłosiłem do US   brak  wystawionej faktury  VAT   rozumiesz  co  to  jest  faktura  Vat  widziałeś  kiedykolwiek  ???

175695528_514713643474307_38412451479330

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, pafnucy napisał:

potrzebna?

Do  niczego  nie była  mi potrzebna.  Ale to był  jedyny  skuteczny  bat  na handlarza

Zrobiłem to  po przeczytaniu  rady  @soltys48  i to  był  błąd  żałuje  że   to zrobiłem 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
23 minuty temu, soltys48 napisał:

Pamiętaj jedno 

taką zasadę wyznaje naczelny MEMós psisu

Wyobrażasz sobie, że kiedyś ktoś uświadomi tych ludzi, że przez tyle lat żyli w wyimaginowanym świecie? Może by tak założyć ośrodek dla osób potrzebujących wsparcia i pomocy w przygotowaniu do życia w prawdziwym świecie? Byłoby z czego do bydła dokładać xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Normalne  ryzyko   jeśli kupuje  się  cielęta  od  handlarzy.  Wydymać  mnie  chciał    ale  mu  się  nie  udało    bo  obiecał  1 sztukę  w gratisie  która  miał  przywieść  w ramach rekompensaty  ale  nie dowiózł  bo  czekał  aż  zamówię  kolejną  partię  gdzie wtedy  by  mnie wydymał  bo  sam bym  sobie  za tego  gratisa  zapłacił.

3 minuty temu, Denwer napisał:

Masz problemy  z czytaniem   zgłosiłem do US   brak  wystawionej faktury  VAT   rozumiesz  co  to  jest  faktura  Vat  widziałeś  kiedykolwiek  ???

Kłamiesz jak cała PISowska sekta. Zdecyduj sie czy chodziło o FV czy o gratisową sztukę której nie dostałeś. Prawda jest taka ze zostałes wydymany ale sie do tego nie przyznasz boś zaprzaniec i jeszcze do tego na tyle mało wydajny intelektualnie ze sie to wszystko kupy nie trzyma. Tłumaczenie takie jak Piotrowicza skazywał opozycjonistów żeby im pomagać. 

Opublikowano
20 minut temu, Denwer napisał:

Już  jeden zgłaszał  i  nic  z tego  nie  wyszło  bo  najpierw  trzeba  znać  definicję  mowy  nienawiści

A ja nie znam. Dlatego napisałam, że takie które według mnie mowę nienawiści będą przejawiały.

Ty masz ogromny problem z odróżnieniem fikcji od prawdy a jakoś nie przeszkadza Ci to w tym, aby pisać tu i wklejać memy, które WEDŁUG CIEBIE zawierają prawdę. 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, pafnucy napisał:

chłopak teraz wyrzuty sumienia ma

Zgadza  się    

14 minut temu, DTaras napisał:

Ty, ale to słowo przeciw słowu bo rozliczenie srawiam, że w gotówce. Gdy znów mieliście umowę to faktury jako takiej nie musi być...

Handlarz  nie  musi  wystawiać faktury  dobre  dobre  :D  :D  :D   jaką  umowę  ???   na sprzedaż  cieląt  :D  :D  

11 minut temu, Ulman napisał:

Zdecyduj sie czy chodziło o FV czy o gratisową sztukę której nie dostałeś.

Ty jesteś  ograniczony  intelektualnie  czy  co  ???.  Co  obchodzi  US  czy  dostałem  obiecaną sztukę  czy  nie  co  oni  mają  do  tego  ???   Śmiechem by mnie  opluli gdyby  zadzwonił  że  handlarz  obiecał  mi  wymienić  wadliwe sztuki  na  nową  a tego  nie zrobił. 

Jedyny  bat  na   handlarza  to był US  i  zgłoszenie braku  wystawienia faktury którą  miał  przysłać  pocztą  a tego nie zrobił  a  miał  zarejestrowaną  działalność i  miał obowiązek  wystawić  fakturę .  Dotarło  czy  nie

7 minut temu, Kallina86 napisał:

aby pisać tu i wklejać memy, które WEDŁUG CIEBIE zawierają prawdę. 

Ja memów  nie  piszę   tylko  wklejam.    

174668627_771982380379268_14903639216867

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli przyznajesz ze cie wydymał

Możesz  to sobie  tak tłumaczyć. Ale suma  sumaru  to  on stracił  dużo  dużo  więcej  :D  :D     ja straciłem w sumie  1500zł  a on  kilkadziesiąt tyś   jak nie więcej  bo potem były  groźby   potem  prośby  płacz  żony  jego  itd.  Ale jak machina US  ruszy  to już  jej nie zatrzymasz  

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Denwer napisał:

Możesz  to sobie  tak tłumaczyć. Ale suma  sumaru  to  on stracił  dużo  dużo  więcej  :D  :D     ja straciłem w sumie  1500zł  a on  kilkadziesiąt tyś   jak nie więcej  bo potem były  groźby   potem  prośby  płacz  żony  jego  itd.  Ale jak machina US  ruszy  to już  jej nie zatrzymasz  

Czyli jesteś zwykły kapuś i jeszcze się tym chwalisz... I dodatkowo jak twój ukochany prezes zywisz się nienawiścią. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, daron64 napisał:

ważne że ktoś stracił więcej 🤣 i człowiek od razu spelniony

słuchanie  rad  soltysa48  tak  się  skończyło  w tej  sytuacji  no  było  to  złe  ale  cóż  ...

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Czyli jesteś zwykły kapuś i jeszcze się tym chwalisz.

posłuchałem rady  @soltys48.   tyle  że  on donosił  po weterynariach   jeszcze  a  ja  tylko do  US 

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v