Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, stefanstefan napisał:

600 litrów  co drugi dzien. To kto da mi 5 zł co dwa dni.skoro to nic .

ja pierd..ę 4 litry i Masz problem?  U Ciebie raczej nie kradną. Jak brakuje to 30 - 40 l + to minimum. Im większy basen to pewnie większy polot.

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam po rozmowie z instruktorem to na 1000L może brakować 3 litry. Gdzieś na FB wypowiadał się na ten temat i na temat wagi ale co i jak dokładnie to nie wiem. W każdym razie moim zdaniem warto szukać wagi z legalizacją bo bez tego nawet niemasz co się kłócić. Ale jak brakuje 40L to i bez legalizacji pokaże.

Opublikowano

Kiedyś mieliśmy zbiornik mały okrągły chyba 600 litrów to mieliśmy zrobioną legalizację i kierowcy sami kontrolowali ilość to zgadzało się wszystko co do litra a od czasu do czasu była różnica maksymalnie 1 litra 

Opublikowano
stefanstefan napisał:

Tu nie ma z kim walczyc. Bo to jest szajka. Poprostu zle sie z tym czuje ze ktos mnie okrada.  Mierzone jest i podziałką i recznie. U znajomych tez tak jest potwierdzone. tylko kazdy boi sie odezwac bo próby itp. Ciekawi mnie czy waga zrobi robote i czy musi miec jakąs legalizacje. Nie chodzi aż tak bardzo o pieniądze tylko o to ze w h*ja mnie robią z usmiechem na twarzy. Sm koło.

Zapłać kilka stówek i zrób legalizacje

Opublikowano

Ogólnie ma się zgadzać i tyle wiadomo litr czy dwa to pikuś ale nie 20/40l to krowę dla kierowcy trzeba trzymać...u nas w Polmleku litry się zgadzają -narazie nie ma co ich chwalić bo zawsze można się popsuć 😀

• Like 2
Opublikowano

No właśnie ,niech kto pochwali się [napisze prawdę], że ma więcej z samochodu niż z tabeli  , tylko zwyczajnie ,legalnie ,a nie po  ,,dopingu''👋 czy💪 czy🍷🛌

Opublikowano

Jakiś czas temu przyjeżdżało dwóch kierowców tym samym autem, u jednego 0 do 5 na minusie lecz u drugiego od 2 do 7 na plusie. Żeby nie było nic nie kombinowałem z driverami. Obecnie +-0.5% (taka jest normą według gościa który wykonywał u mnie legalizację), niestety częściej na minus😓

Opublikowano
18 minut temu, kizak napisał:

No właśnie ,niech kto pochwali się [napisze prawdę], że ma więcej z samochodu niż z tabeli  , tylko zwyczajnie ,legalnie ,a nie po  ,,dopingu''👋 czy💪 czy🍷🛌

Raczej tak sie nie stanie, bo kazde grabie grabią do siebie , więc ta tolerancja bedzie na korzyść mleczarni.

Opublikowano

Nie jestem za specjalnie w temacie tych obrońców ale zastanawia mnie dlaczego akurat na Mlekpol najezdza. 

Dostał coś od kogoś czy chce dostać to wtedy zacznie pisać o kimś innym?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, Pablo16 napisał:

Nie jestem za specjalnie w temacie tych obrońców ale zastanawia mnie dlaczego akurat na Mlekpol najezdza. 

Dostał coś od kogoś czy chce dostać to wtedy zacznie pisać o kimś innym?

Bardzo trafne  spostrzeżenie.  Przede wszystkim to jakieś lewackie medium a druga sprawa pewnie ktoś podrzucił temat skoro mizerny redaktorzyna krytykuje styl wypowiedzi prezesa. Od tego artykułu na kilometr śmierdzi konkretnym gównem.

Ciekawi mnie czy ten lewak miał autoryzację od mlekpolu na ten artykuł.  

Edytowane przez grzesiu
Opublikowano

Grzesiu długo trzymałes link w schowku? Proszę o komentarz do finansowania(zaliczek) biznesmena z ciemnoszyj przez mlekpol, a nie zmiana tematu, przecież skrupulatnie analizujesz sprawozdania finansowe mleczarni, ale nigdy nawet nie przyszlo Ci do glowy aby o tym napisac

A co do mleka z owsa to nic nie bój, załatwia ci nowa fuche gdzies na skupie owsa jak juz  ie będzie trzeba mleka wozic😀

Opublikowano

świat staje na głowie....trans ,gender, LGBT,mięso bez mięsa,mleko bez krowy,za to chemii we wszystkim w choooj. Odmienność jest promowana,( jakieś chłopy w spódnicy i baby z brodą na Eurowizji...). Tradycyjne wartości są passe.... niemodne.Potrzebna jest wojna.

• Like 1
Opublikowano

Wojna i głód. 

Bo mleko i mięso to pozyskiwane wbrew naturze i nie humanitarne, ale jak się padały pie....a w d..e to jest ok i praw się domagają. Tu jest zgodnie z naturą. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Wojny to bym nie chciał a zresztą się zgadzam ,szczególnie głód powinien zajrzeć do d*py tym pseudo celebrytom artystom i mieszczuchom co mają nas za ciemnote i nygusow 

Edytowane przez Łolek
  • Like 2
Opublikowano

Ktoś kto ma małe dzieci i marzy o wojnie to chyba go pojebało. Chyba, że jest psychopatą chętnym na oglądanie swoich dzieci walczących o przeżycie. Ludzie k**wa zastanówcie się trochę. Wiem, że przewraca się tym gnojom w d*pach za ale naprawdę, czy ten kraj już dość na kartach historii nie wycierpiał? Poczytajcie trochę, posłuchajcie dziadków, rodziców i nie pier**lcie farmazonów.

Ale jakaś nieoczekiwana katastrofa naturalna mogłaby namieszać na świecie. I to jest najbardziej prawdopodobna opcja. Wybuch jakiegoś superwulkanu i na 5 lat zima wulkaniczna i to świat przetasuje

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v