Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś z Was z jakiego okresu mają być faktury na refundację kosztów bioasekuracji? Ja wyczytałem tylko, że do końcowego terminu składania wniosków, ale od kiedy to już nie. Cały 2021? Czy może 2020 też? 

Opublikowano

Jeśli przy tych cenach komponentów paszowych cena żywca nie podskoczy to niestety dalej będziemy obserwować zwijanie się rynku trzody chlewnej w Polsce. Dokładanie lub wychodzenie na zero mija się z celem.

• Like 1
Opublikowano

cztery płyty OSB ( jedna na dach, dwie na ściany, czwarta ściana frątowa z drzwiami, z wierzchu obić folią i papą, od środka płyty nida gips i za dwa tysiące masz torpeda lux exklusiv 😀

a i od dołu dobrze zrobić podmórówke na 20 cm

starasz wannę prysznic i nawet do chaty dzisiaj nie będzie chciało iść kąpać 🤣🤣🤣

Opublikowano

Czas kończyć tą zabawę, niech sobie głupich gdzie indziej k**wa poszukają.

Opublikowano
29 minut temu, damianos95 napisał:

Cxyli jali kolor strefy? 

Na mapie jest czerwona, ale nie wiem jak to jest, że cała gmina jest w czerwonej a tylko nasza wieś jest w zagrożonej i tylko od nas pobierają krew 

Opublikowano
3 minuty temu, Jakub23 napisał:

tylko od nas pobierają krew

a nie od świń?

Opublikowano
9 godzin temu, Jakub23 napisał:

Łódzkie strefa zagrożona 3.8 netto za 50 sztuk 

Odbiorca który brał do tej pory 5.3 netto w białej strefie  

To jest opłacalność ? .

30 lat temu świnie byli po 4,50 i to narzekali  że mała opłacalność cena ta sam za świnie co było 30 lat temu i powiadają teraz że się opłaca  tylko jak .

Opublikowano
12 godzin temu, soltys48 napisał:

Nie ma kto tam u Ciebie w okolicy na już proszczaka?

U nas teraz zostało 3 z cyklem zamkniętym, Ci którzy trzymali duny sporo utopili i nie wpuszczają, a kilku odważnych idzie w opasy 

Opublikowano
14 godzin temu, Jakub23 napisał:

Na mapie jest czerwona, ale nie wiem jak to jest, że cała gmina jest w czerwonej a tylko nasza wieś jest w zagrożonej i tylko od nas pobierają krew 

Jaka gmina jesteś? 

Opublikowano
Dnia 28.07.2021 o 05:54, migacz napisał:

Przecież to wszystko w większości ustawka. Jak sami podrzucają to ludzi na poszukiwania przyjeżdża od groma a jak ktoś walnie w dzika to taki potrącony leży przy drodze i nikt się nim nie interesuje nawet jak zgłosisz że leży. Taki dziwny świat. 

Tuczysz jeszcze ? Jaka strefa  Ciebie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v