Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Jurniczek napisał:

Ja PIE...le jakim trzeba być CYMBAŁEM by trzymać świnie w czasach obłudy i złodziejstwa by karmić polską CHOŁOTE

28 minut temu, migacz napisał:

@Jurniczek powstrzymaj swój hejt. 

Raczej powiedział prawdę, a że nie chcemy tej prawdy przyjąć do wiadomości, to nazywasz to hejtem.

Opublikowano
2 godziny temu, damianos95 napisał:

Tak jestem w niebieskiej to jak to z tym planem trzeba miec czy nie 

U mnie nie ma stref a jeden wet dzwonił i mówił że to już wymagane, zadzwoniłem do innego i mówił że nic takiego nie weszło 

Opublikowano (edytowane)

Plan biologiczny obowiązuje w obszarach objętych ograniczeniami 1, 2, 3. 

20211002_130951.jpg

20211002_131008.jpg

Swoje gospodarstwo trzeba opisać na podstawie tych 13 punktów - to jest cały plan biologiczny. 

Edytowane przez Camasa
Dodanie dodatkowego zdjęcia
Opublikowano

najgorsze jest to ze za chwilę u nas nie będzie stada podstawowego  spurkowa z niemcami i duńczykami wygrywa 

Opublikowano
szczypka napisał:

najgorsze jest to ze za chwilę u nas nie będzie stada podstawowego  spurkowa z niemcami i duńczykami wygrywa 

Guzik tam wygrywa z Hitlerem sobie poradzili to i na takich znajdziesz sposób

tak paradoksalnie to im gorzej teraz tym lepiej w przyszłości w swiniach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v