Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 6465 napisał:

Nie nie widziałem jej. Ale temat poszukiwań zamknięty. 😁

No to sie pochwal zakupem 😀 do ktorej podobna?

received_1188055348261893.jpeg

received_663225897915685.jpeg

Edytowane przez Belaruss820
Edit
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

Kupiłeś?

4 minuty temu, Shaun napisał:

Może właśnie na drugim biegu jeździł/przestawione łopaty na największy wydatek i coś musiało ustąpić. U mnie silnik kwalifikuje się do remontu ale póki co daje radę. 

Ustawiłem kiedyś na postoju przy tankowaniu obroty silnika ok 800 obr/min, drugi bieg śmigła i rozbujać go powyżej 1500 obr/min to widać było, że dostaje po garach.

W polskich slęzach z małym i dużym koszem nie było przestawiania łopat lub biegów 

To taki opryskiwacz 

https://m.olx.pl/d/oferta/opryskiwacz-sadowniczy-sleza-CID757-IDMQHjm.html

W tym to i 60 ma cięzkawo

Opublikowano
55 minut temu, Shaun napisał:

Co było nie tak z tym opryskiwaczem, że zameczyliście silnik ?? 

Wszystko było ok, do wtedy działał bez uwag. Po remoncie dalej chodzi w tym opryskiwaczy, dalej widać że dostaje w d*pę, ale nie pęka

7 minut temu, 6465 napisał:

Co tam ciekawego kupiłeś???

Opublikowano
42 minuty temu, daron64 napisał:

Toć to już kawał czasu wisi. Zresztą chyba i tu był wrzucany

Ja pier**le. Jednak przy takich cenach to za szybko nie kupie sobie zestawu 😅

Screenshot_20211208-194611.png

to ja chcę parę groszy więcej za 3 metrowy zestaw

2 godziny temu, 6465 napisał:

Jutro wam pokażę😁

mmsa nie mam-dlaczego?

Opublikowano
10 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Za hydropak i siewnik 🤣🤣🤣o agregacie niema mowy 😁😁😁

W komentarzach pod ogłoszeniem też w ten sposób pisał jakby była mowa tylko o hydropaku i siewniku 🤷

6 minut temu, soltys48 napisał:

to ja chcę parę groszy więcej za 3 metrowy zestaw

Widziałem. A ja oczywiście zawsze nie mam kasy, jak jest coś do kupienia

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Kupiłeś?

W polskich slęzach z małym i dużym koszem nie było przestawiania łopat lub biegów 

To taki opryskiwacz 

https://m.olx.pl/d/oferta/opryskiwacz-sadowniczy-sleza-CID757-IDMQHjm.html

W tym to i 60 ma cięzkawo

chyba na sadownictwie czytałem, że te polskie ciężko chodziły.

ja mam taki jak na pierwszym zdjęciu tylko ze skrętnym dyszlem, wymieniałem membrany + robota 400 zł, naprawa by-matic 30 zł, no i kapeć był a tak to sprzęt spoko jak na moje potrzeby, miałem wziąć jakiś nowy polski, może Agromehanike  na PROW i za 5 lat sprzedać a tym pracować dalej ale szkoda mi kasy mrozić

https://www.olx.pl/d/oferta/mitterer-1100l-1500l-steiner-sorarui-tifone-opryskiwacz-sadowniczy-CID757-IDBGBuQ.html#e6111018e3

Edytowane przez Shaun
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v