Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

u mnie kilka osób ma takie lub w wersji Dronningborg od kilku lat i w zasadzie ci, co zmieniają - to na nowsze i większe, reszta trzyma. jakby były awaryjne i nieudane, to by się już dawno pozbyli, ale kazdy ma własne zdanie

Zobaczymy co rynek pokaże. Na razie to nic nie ma ciekawego. To trzeba będzie zmienić obiekt zainteresowania.  

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

To objawy sknerstwa

Poznaniak z Ciebie wychodzi

Jak tak gadacie o bateriach w telefonach to ja ładuje telefon jakieś 10h dziennie. 

Zużycie baterii miałem kiedyś średnio 270% dziennie :)

Teraz już po sezonie to mam 109% i średni czas pracy 14h51min

Opublikowano

I pasquali chyba też.

Wczoraj widziałem na olx też frutetto z takim kokpitem z kompletem maszyn za nawet dobre pieniądze.

Opublikowano
danielursus3p napisał:

1 godzinę temu, jahooo napisał:

u mnie kilka osób ma takie lub w wersji Dronningborg od kilku lat i w zasadzie ci, co zmieniają - to na nowsze i większe, reszta trzyma. jakby były awaryjne i nieudane, to by się już dawno pozbyli, ale kazdy ma własne zdanie

Zobaczymy co rynek pokaże. Na razie to nic nie ma ciekawego. To trzeba będzie zmienić obiekt zainteresowania.  

pytałeś tam gdzie mówiłem ?

Opublikowano

Dzwoniłem ale nie odebrał. Zadzwonię dziś może. Powołać się jakoś na Ciebie?

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

to co ty, a audio-tele robisz, czy do ludzi z fotowoltaiką dzwonisz???

@stempos1980 @Agrest widzieli, jak Bizonem można jeździć:D

https://www.olx.pl/d/oferta/same-frutteto-ii-75-sadowniczy-2x-kier-przod-tyl-CID757-IDMNdui.html#502789b8b6;promoted

Phii w ruskim Władimircu t25 też tak można jeździć dokręca się przystawke, przekłada kierownice, przekręca się chyba jeszcze pedał od sprzęgła d*pa na maskę i wio😁 a szczególnie się nadawały do tego te pierwsze t25 z lat 70-tych bo tam jeszcze gaz ręczny przy kierownicy jest.

IMG_20211202_145319.jpg

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Dzwoniłem ale nie odebrał. Zadzwonię dziś może. Powołać się jakoś na Ciebie?

jego nie znam osobiście bardziej jego ojca ale nie mam nic z nimi matka tego gościa pochodzi z mojej wsi widzę czasem jego sprzęty jak robi usługi

Opublikowano
2 minuty temu, tomek222 napisał:

Phii w ruskim Władimircu t25 też tak można jeździć dokręca się przystawke, przekłada kierownice, przekręca się chyba jeszcze pedał od sprzęgła d*pa na maskę i wio😁 a szczególnie się nadawały do tego te pierwsze t25 z lat 70-tych bo tam jeszcze gaz ręczny przy kierownicy jest.

Siedzenie też się chyba przekładało. Najciekawsze jest to że cały zestaw do "przekładki" był na wyposażeniu seryjnym...

Opublikowano
5 minut temu, tomek222 napisał:

IMG_20211202_145319.jpg

Mam taką przystawkę jak ta aznaczona strzałką. Mogę sprzedać. Stan magazynowy nigdy nie używana.

Opublikowano
12 minut temu, wlamaj1 napisał:

Siedzenie też się chyba przekładało. Najciekawsze jest to że cały zestaw do "przekładki" był na wyposażeniu seryjnym...

No dokładnie i jeszcze komplet kluczy, lewarek. A teraz co dają, choinke zapachową? I paniee jaka atrakcyjna cena tylko dziś... 😜

11 minut temu, 6465 napisał:

Mam taką przystawkę jak ta aznaczona strzałką. Mogę sprzedać. Stan magazynowy nigdy nie używana.

Dzięki, ale mnie się nie przyda. Ale może się kto skusi.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, wlamaj1 napisał:

Dokladnie, mam jakieś tryby, wtryskiwacz, uszczelki, podkładki. Jak ojciec go przyprowadził to przywiózł dwie drewniane skrzynie w jednej klucze pompka, lewarek tawotnica.wsztstko do dzisiaj służy. Druga pełną części nawet latarkę mam z długim kablem co się ja włączało w takie gniazdko pod konsolom. Był to rok 78.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
4 godziny temu, Agrest napisał:

A co z tymi koreańskimi autami?

weź jakąś sportage czy santa fe koło 20 latniego a rav4  - koreaniec to będzie padlina juz a japoniec auto do jazdy za 20kilka tys 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

no mów że numer od teścia dostałeś🤣

Wy se jajca robita, A to w cale żarty nie są. :P 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, daron64 napisał:

Drogo 

@6465 może i zbędne ale raz na ruski rok może się przydać a poza tym nie musisz tego używać a to jest w cenie już bez dopłaty 😁

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
27 minut temu, danielursus3p napisał:

Wy se jajca robita, A to w cale żarty nie są. :P 

Ja Sławka powoli przyzwyczajam, żeby któregoś dnia w szoku nie był 

Nie wiesz że kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v