Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
daron64 napisał:

@bratrolnika

Co myślisz? Jak to Twoim zdaniem wygląda? Niedaleko mnie. Z transportem pewnie by się w te 12 zmieścił, jakby coś potargować.

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-jednoosiowa-wywrotka-5t-CID757-IDL0leN.html

Jeszcze kminie nad bardzo biedna wersja typu np

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-przyczepe-jednoosiowa-wywrotka-CID757-IDK7V5D.html

+

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-wywrotka-CID757-IDLDmYg.html

Jeszcze by na żmijkę starczyło i na flache. 

trochę ten silownik mi się nie podoba. Ja mam 6t z Francji to jest podobnie zrobiona jak tutaj ale silownik 2 stopniowy i dużo większy jak tutaj

Opublikowano
16 godzin temu, daron64 napisał:

@bratrolnika

Co myślisz? Jak to Twoim zdaniem wygląda? Niedaleko mnie. Z transportem pewnie by się w te 12 zmieścił, jakby coś potargować.

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-jednoosiowa-wywrotka-5t-CID757-IDL0leN.html

Jeszcze kminie nad bardzo biedna wersja typu np

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-przyczepe-jednoosiowa-wywrotka-CID757-IDK7V5D.html

+

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-wywrotka-CID757-IDLDmYg.html

Jeszcze by na żmijkę starczyło i na flache. 

Skąd jesteś jeśli można wiedzieć. Ta pierwsza przyczepa dosłownie wioskę ode mnie jest.

Opublikowano
5 godzin temu, jedrus2020 napisał:

trochę ten silownik mi się nie podoba. Ja mam 6t z Francji to jest podobnie zrobiona jak tutaj ale silownik 2 stopniowy i dużo większy jak tutaj

To tak wrzuciłem, bo nie tak daleko ode mnie. Dziś sprzedałem prawie całe pszenżyto, to zaraz zobaczymy na co będę mógł sobie pozwolić. 

1 godzinę temu, jedrus2020 napisał:

Ani jednego forszaja nie widziałem nigdzie w okolicy. 

1 minutę temu, ZeTuR_7011 napisał:

Skąd jesteś jeśli można wiedzieć. Ta pierwsza przyczepa dosłownie wioskę ode mnie jest.

14-521. Widzę często z gronowa jakieś ogłoszenia wiszą. Ktoś tam handluje?  Bo kiedyś widziałem sporo wałów było tam na sprzedaż, ale nie pamiętam kto sprzedawał.

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

@daron64 okolice Braniewa

Braniewo podaje dla obcych. Tu jak kolega z tych stron to można bliższa lokalizację podać. Bo komuś z drugiego końca kraju okolice Lelkowa raczej nic nie powiedzą. Choć w sumie Braniewo pewnie też dla większości będzie niewiadoma

A wracając do wczorajszych problemów z silnikiem - to nie kondensator. 

Miały dziś nawozy przyjechać, ale nie ma, to inaczej muszę robotę rozplanować, to wieczorem będę zaprawiał. Jak wytRyma to wytrzyma. Nie, to trudno.

Opublikowano
2 minuty temu, daron64 napisał:

To tak wrzuciłem, bo nie tak daleko ode mnie. Dziś sprzedałem prawie całe pszenżyto, to zaraz zobaczymy na co będę mógł sobie pozwolić. 

Ani jednego forszaja nie widziałem nigdzie w okolicy. 

14-521. Widzę często z gronowa jakieś ogłoszenia wiszą. Ktoś tam handluje?  Bo kiedyś widziałem sporo wałów było tam na sprzedaż, ale nie pamiętam kto sprzedawał.

Braniewo podaje dla obcych. Tu jak kolega z tych stron to można bliższa lokalizację podać. Bo komuś z drugiego końca kraju okolice Lelkowa raczej nic nie powiedzą. Choć w sumie Braniewo pewnie też dla większości będzie niewiadoma

Trochę tam handlarzy się porobiło. Przeglądając olx'a można na wiele ogłoszeń stamtąd trafić pługi,kosiarki,rozrzutniki itd. W Lelkowie nigdy nie byłem, ale mniej więcej kojarzę. Z Górowa nie raz narybek się brało.

Opublikowano

Skrzynia z ZT-300 nie ma wyjścia na wałek napędu do przodu, nawet nie ma możliwości zainstalowania przystawki

47 minut temu, damianbor napisał:

Pany gdzie dobrze i szybko sprawdzą pompę wtryskową w okolicy krasnegostawu?

Fajsławice pytałeś ? No i  na Lwowskiej. Poza tym w Szopinku w Zamościu

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Skrzynia z ZT-300 nie ma wyjścia na wałek napędu do przodu, nawet nie ma możliwości zainstalowania przystawki

Fajsławice pytałeś ? No i  na Lwowskiej. Poza tym w Szopinku w Zamościu

Kurła trzy lata w łopienniku w lesie sie siedziało, do fajsławic po przewody hydrauliczne po pary razy dziennie czasem się jeździło i nie wiedziałem że tam gdzieś pompy robią... A o szopinku zapomniałem... jutro internety i telefon w ruch. Wielkie dzięki. Jak byśmy kiedyś na siebie trafili to pierwsza flaszką i zagrycha ze mnie, dalej się zobaczy.

Opublikowano
9 godzin temu, ZetorMisio napisał:

Można jeszcze kupić podkłady kolejowe drewniane? Kumpel chce do ogrodu z 10 szt. Lokalizacja najlepiej koło Piaseczna.

Legalnie się nie da - zakaz, bo to jest traktowane jak odpad niebezpieczny

8 godzin temu, damianbor napisał:

Kurła trzy lata w łopienniku w lesie sie siedziało, do fajsławic po przewody hydrauliczne po pary razy dziennie czasem się jeździło i nie wiedziałem że tam gdzieś pompy robią... A o szopinku zapomniałem... jutro internety i telefon w ruch. Wielkie dzięki. Jak byśmy kiedyś na siebie trafili to pierwsza flaszką i zagrycha ze mnie, dalej się zobaczy.

Tam taki starszy facet, co kiedyś w Korze pracował tym się zajmuje, nie zawsze jest, trzeba dzwonić.

Opublikowano (edytowane)

Podkłady kolejowe - impregnacja olejem kreozotowym. Silnie kancerogenny, zalega do 100lat w glebie, zatruwa glebę i wody, no i piękny zapach podczas wypoczynku w ogrodzie. Lux🤭

Edytowane przez Agrest
Ebana autokorekta
Opublikowano
jahooo napisał:

Legalnie się nie da - zakaz, bo to jest traktowane jak odpad niebezpieczny

Wytłumacz to mojemu sąsiadowi, który na wakacjach kupił 300sztuk i teraz tnie je wzdłuż na słupki ogrodzeniowe. Smród na pół wioski.

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

Wytłumacz to mojemu sąsiadowi, który na wakacjach kupił 300sztuk i teraz tnie je wzdłuż na słupki ogrodzeniowe. Smród na pół wioski.

To nie ten od palenia siatka w piecu? 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

To nie ten od palenia siatka w piecu? 

Ten to kolega 😉

Opublikowano

Znajomy w miescie palil podkladami w piecu. Ktos zadzwonił po straz miejską. Przyjeżdżają na interwencje i mowia jaka sprawa, znajomy pyta sie czy wujek w pracy czy jeszcze na zwolnieniu. Okazalo sie ze jego wujek to komendant i strażnicy nic mu nie zrobili. 

• Like 1
Opublikowano
45 minut temu, Agrest napisał:

Podkłady kolejowe - impregnacja olejem kreozotowym. Silnie kancerogenny, zalega do 100lat w glebie, zatruwa glebę i wody, no i piękny zapach podczas wypoczynku w ogrodzie. Lux🤭

U nas kościół z zewnątrz jest tym świństwem zaimpregnowany.

Opublikowano
45 minut temu, Bananek napisał:

Dopiero sąsiad vsie nawdycha tego bezpośrednio.

Kostucha już czuwa nad nim

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v