Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, jacek1296 napisał:

Nie wiesz co piszesz. Szukam coś ok.150-170km. Przez ok. ostatnich  10dni były 4 szt. godne uwagi. Żaden nie wisiał dłużej jak dobę.

Tak to już jest. Jak się chce coś porządnego kupić, to trzeba spać z telefonem, co godzinę budzik i przeglądać najnowsze ogłoszenia. A jak coś interesującego to w samochód i ogień 😁

• Like 1
Opublikowano

Spoko, wiem o tym. Miałem ostatnio trochę "zwariowany"okres i nie zawsze szło się wyrwać. Robić mam czym. Coś się w końcu upoluje. Poprzedniego kupiłem po roku poszukiwań:  JD6610 z pierwszych rąk, obecnie ma ok.4700mth.

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Na lanie paliwa w ujowy ciągnik raczej. Sąsiad ma takiego zetora to chętnie by to sprzedał a kolejnego fendta kupil

o to to, jak ja mam patrzeć na 8441 to mnie krew zalewa z jednoczesnym uśmieszkiem pt " szczęście że ja tego gówna nie mam" 

3 godziny temu, krilan06 napisał:

Te 3340 to mają za mało koni i nie mogą się uwlec z tym napędem, jak już to minimum 5340

jak jeździłem 5340 to powiem że 60tka bardziej zrywna była, tylko że to większa kobyła i lepszy komfort użytkowania, poza tym się nie wyróżnia jak dla mnie, ale taki7340 już ma fajne szarpinęcie i jest o wiele lepszy

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Dobrze napisałeś ,ze dawałeś. Ludzie teraz powariowali

jeszzce gul skoczy jak @Ursus932 kupi

Masz możliwość zdjęć??

dla tego stwierdziłem że będę miał mamki, mam znajomego co w dobrych pieniądzach mi cielaki sprzeda, ale mając porównanie jak wygląda cielak który chodził przy krowie a jak po smoczku i mleku zastępczym to powiem że wolę wydać na te utrzymanie i insteminacje 1000 zł rocznie za sztukę i z niej mieć 1 ładnego cielaka i jeszcze 1 lub 2 odchowane przez nią niż się włóczyć po handlarzach i płacić nie normalne ceny za niedobitki, a ładny odsadek 3 tys, na głowę poupadali 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

na kanale niezależnegoserwisanta było o case co był przez dilera zastawiony i się jeszcze zrypał ogolnie gość miał mocno w plecy dwa razy tyle do spłaty i do tego zrypany ostro traktor

to był steyr 4055 albo 4065 coś takiego

aa panowie ktoś chętny, cena 500 zł, 180 cm szerokości roboczej ( 2 metry rama) i pierścienie na 35 cm wysokie 

135584217_742357800037698_5032161150967093356_n.jpg

Opublikowano
30 minut temu, jacek1296 napisał:

Nie wiesz co piszesz. Szukam coś ok.150-170km. Przez ok. ostatnich  10dni były 4 szt. godne uwagi. Żaden nie wisiał dłużej jak 

Jak cos szukasz to tak jest.Niestety nie ty jeden poszukujesz.

Wszystko zalezy od tego jakiej perelki szukasz i w jakich piniadzach

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Agrest napisał:

Zobaczcie sprzedającego. Już chłopak się śmieje z przyszłego nabywcy      ;0 

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-ursusa-1014-CID757-IDHZR7z.html#fac3ba33b2

To jest panie śmiech przez łzy, bo wie że już tata tak dobrego ciągnika nie kupi 👍 tylko pewnie jakie nowe plastikowe gówno 😎

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪9_9

Trochę szkoda ale słowo się rzekło :/ 

I kto teraz będzie komentować te wszystkie wynalazki z zagramicy 🤔

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To jest panie śmiech przez łzy, bo wie że już tata tak dobrego ciągnika nie kupi 👍 tylko pewnie jakie nowe plastikowe gówno 😎

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪

Trochę szkoda ale słowo się żekło :/ 

Co zrobiło?

Rzecze ,rzec,rzeknąć😉

Opublikowano
5 godzin temu, Ursus932 napisał:

to było dzisiaj rano i do 24 mam czas

W końcu się skończy ten tasiemiec "Moda na wyjucha". O 24 otwieram Dorato :D

Opublikowano

Jak masz za dużo wilgoci to pomyśl nad wentylacją - zwierzęta będą zdrowsze.

Opublikowano
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪9_9

Załóż sobie drugie konto jak niektórzy zbanowani i dalej będziesz komentował :D

Opublikowano
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

W przypadku tych wynalazków nie nadających się do niczego człowiek cieszy się 2 razy jak kupuje i sprzedaje. Jak widać dla tego chłopaka już wystarczy samo ogłoszenie sprzedaży i jaki szczęśliwy że jest chociaż chęć pozbycia się tego 🤣

Opublikowano
jacek1296 napisał:

Spoko, wiem o tym. Miałem ostatnio trochę "zwariowany"okres i nie zawsze szło się wyrwać. Robić mam czym. Coś się w końcu upoluje. Poprzedniego kupiłem po roku poszukiwań:  JD6610 z pierwszych rąk, obecnie ma ok.4700mth.

i Ty wierzysz w ten przebieg 🤔🤣 ile miał lat jak go kupiłeś?

Opublikowano
21 minut temu, jahooo napisał:

Załóż sobie drugie konto jak niektórzy zbanowani i dalej będziesz komentował :D

Czytać będzie i tak. Może sobie wszystko zanotuje i w marcu wszystkim odpowie na raz 😁

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, igor10246 napisał:

aa panowie ktoś chętny, cena 500 zł, 180 cm szerokości roboczej ( 2 metry rama) i pierścienie na 35 cm wysokie 

135584217_742357800037698_5032161150967093356_n.jpg

@daron64 szukał

9 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Świetlówki LED czy jarzeniówki do obory? Czy te po 20zl wytrzymają dlugo w wilgoci?

Oprawy 2x58w, nie kryte, ze swietlowkami na wierzchu wytrzymały poki co już z 8 lat, tyle ze lampy starej generacji jeszcze, a nie to plastikowe badziewie co teraz sprzedają

23 minuty temu, donweter1989 napisał:

Jakiś kutas zawalił całego olxa kurami😥

Screenshot_2021-01-06-08-46-14.png

Wykup od niego wszystko to zniknie😋

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

i Ty wierzysz w ten przebieg 🤔🤣 ile miał lat jak go kupiłeś?

Nie tylko wierzę, ale jestem w 100% pewien. W momencie zakupu miał 10 lat i 2670mth. Z 5-6miesiecy temu poprzedni właściciel dzwonił z pytaniem o ewentualną odsprzedaż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v