Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, jacek1296 napisał:

Nie wiesz co piszesz. Szukam coś ok.150-170km. Przez ok. ostatnich  10dni były 4 szt. godne uwagi. Żaden nie wisiał dłużej jak dobę.

Tak to już jest. Jak się chce coś porządnego kupić, to trzeba spać z telefonem, co godzinę budzik i przeglądać najnowsze ogłoszenia. A jak coś interesującego to w samochód i ogień 😁

• Like 1
Opublikowano

Spoko, wiem o tym. Miałem ostatnio trochę "zwariowany"okres i nie zawsze szło się wyrwać. Robić mam czym. Coś się w końcu upoluje. Poprzedniego kupiłem po roku poszukiwań:  JD6610 z pierwszych rąk, obecnie ma ok.4700mth.

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

Na lanie paliwa w ujowy ciągnik raczej. Sąsiad ma takiego zetora to chętnie by to sprzedał a kolejnego fendta kupil

o to to, jak ja mam patrzeć na 8441 to mnie krew zalewa z jednoczesnym uśmieszkiem pt " szczęście że ja tego gówna nie mam" 

3 godziny temu, krilan06 napisał:

Te 3340 to mają za mało koni i nie mogą się uwlec z tym napędem, jak już to minimum 5340

jak jeździłem 5340 to powiem że 60tka bardziej zrywna była, tylko że to większa kobyła i lepszy komfort użytkowania, poza tym się nie wyróżnia jak dla mnie, ale taki7340 już ma fajne szarpinęcie i jest o wiele lepszy

2 godziny temu, soltys48 napisał:

Dobrze napisałeś ,ze dawałeś. Ludzie teraz powariowali

jeszzce gul skoczy jak @Ursus932 kupi

Masz możliwość zdjęć??

dla tego stwierdziłem że będę miał mamki, mam znajomego co w dobrych pieniądzach mi cielaki sprzeda, ale mając porównanie jak wygląda cielak który chodził przy krowie a jak po smoczku i mleku zastępczym to powiem że wolę wydać na te utrzymanie i insteminacje 1000 zł rocznie za sztukę i z niej mieć 1 ładnego cielaka i jeszcze 1 lub 2 odchowane przez nią niż się włóczyć po handlarzach i płacić nie normalne ceny za niedobitki, a ładny odsadek 3 tys, na głowę poupadali 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

na kanale niezależnegoserwisanta było o case co był przez dilera zastawiony i się jeszcze zrypał ogolnie gość miał mocno w plecy dwa razy tyle do spłaty i do tego zrypany ostro traktor

to był steyr 4055 albo 4065 coś takiego

aa panowie ktoś chętny, cena 500 zł, 180 cm szerokości roboczej ( 2 metry rama) i pierścienie na 35 cm wysokie 

135584217_742357800037698_5032161150967093356_n.jpg

Opublikowano
30 minut temu, jacek1296 napisał:

Nie wiesz co piszesz. Szukam coś ok.150-170km. Przez ok. ostatnich  10dni były 4 szt. godne uwagi. Żaden nie wisiał dłużej jak 

Jak cos szukasz to tak jest.Niestety nie ty jeden poszukujesz.

Wszystko zalezy od tego jakiej perelki szukasz i w jakich piniadzach

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Agrest napisał:

Zobaczcie sprzedającego. Już chłopak się śmieje z przyszłego nabywcy      ;0 

https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-ursusa-1014-CID757-IDHZR7z.html#fac3ba33b2

To jest panie śmiech przez łzy, bo wie że już tata tak dobrego ciągnika nie kupi 👍 tylko pewnie jakie nowe plastikowe gówno 😎

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪9_9

Trochę szkoda ale słowo się rzekło :/ 

I kto teraz będzie komentować te wszystkie wynalazki z zagramicy 🤔

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To jest panie śmiech przez łzy, bo wie że już tata tak dobrego ciągnika nie kupi 👍 tylko pewnie jakie nowe plastikowe gówno 😎

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪

Trochę szkoda ale słowo się żekło :/ 

Co zrobiło?

Rzecze ,rzec,rzeknąć😉

Opublikowano
5 godzin temu, Ursus932 napisał:

to było dzisiaj rano i do 24 mam czas

W końcu się skończy ten tasiemiec "Moda na wyjucha". O 24 otwieram Dorato :D

Opublikowano

Jak masz za dużo wilgoci to pomyśl nad wentylacją - zwierzęta będą zdrowsze.

Opublikowano
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

No cóż to był mój ostatni komentarz, więc trzymta się, co złego to nie ja, do zobaczenia w marcu 💪9_9

Załóż sobie drugie konto jak niektórzy zbanowani i dalej będziesz komentował :D

Opublikowano
9 godzin temu, Ursus932 napisał:

W przypadku tych wynalazków nie nadających się do niczego człowiek cieszy się 2 razy jak kupuje i sprzedaje. Jak widać dla tego chłopaka już wystarczy samo ogłoszenie sprzedaży i jaki szczęśliwy że jest chociaż chęć pozbycia się tego 🤣

Opublikowano
jacek1296 napisał:

Spoko, wiem o tym. Miałem ostatnio trochę "zwariowany"okres i nie zawsze szło się wyrwać. Robić mam czym. Coś się w końcu upoluje. Poprzedniego kupiłem po roku poszukiwań:  JD6610 z pierwszych rąk, obecnie ma ok.4700mth.

i Ty wierzysz w ten przebieg 🤔🤣 ile miał lat jak go kupiłeś?

Opublikowano
21 minut temu, jahooo napisał:

Załóż sobie drugie konto jak niektórzy zbanowani i dalej będziesz komentował :D

Czytać będzie i tak. Może sobie wszystko zanotuje i w marcu wszystkim odpowie na raz 😁

• Haha 1
Opublikowano
10 godzin temu, igor10246 napisał:

aa panowie ktoś chętny, cena 500 zł, 180 cm szerokości roboczej ( 2 metry rama) i pierścienie na 35 cm wysokie 

135584217_742357800037698_5032161150967093356_n.jpg

@daron64 szukał

9 godzin temu, Belaruss820 napisał:

Świetlówki LED czy jarzeniówki do obory? Czy te po 20zl wytrzymają dlugo w wilgoci?

Oprawy 2x58w, nie kryte, ze swietlowkami na wierzchu wytrzymały poki co już z 8 lat, tyle ze lampy starej generacji jeszcze, a nie to plastikowe badziewie co teraz sprzedają

23 minuty temu, donweter1989 napisał:

Jakiś kutas zawalił całego olxa kurami😥

Screenshot_2021-01-06-08-46-14.png

Wykup od niego wszystko to zniknie😋

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, slawek74 napisał:

i Ty wierzysz w ten przebieg 🤔🤣 ile miał lat jak go kupiłeś?

Nie tylko wierzę, ale jestem w 100% pewien. W momencie zakupu miał 10 lat i 2670mth. Z 5-6miesiecy temu poprzedni właściciel dzwonił z pytaniem o ewentualną odsprzedaż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v