Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie. loteria , tylko po co ścienne cisnąć że traktor się zna i że maszyna na wiele lat i że on za niego ręczy że będzie chodzić , jak sam nie wie co w nim siedzi , do tego ta cena.

Opublikowano
migacz napisał:

22 minuty temu, wojtal24 napisał:

pewnie to handlarze z Jamna pod Lowiczem

Jakieś kombinatorzy. Widzę że ma zaczepy do plandeki przykręcone. Dorobić stelaż i  więcej wejdzie zboża.

z 10 lat temu bylem u nich jakis ciagnik ogladac to masakra ale nie wiem czy to Ci sami i moze przez ten okres zmienili sie zadzwon zapytaj gdzie to dokladnie nie daleko ich jest @6465

Opublikowano
14 godzin temu, igor10246 napisał:

opolskie, czytaj zadupie z af bo większość to wlkp, mazowsze i ściana wschodnia,

a tam głupie, jak bym nie miał sprzętu a miał zapłacić za zrobienie od koszenia do bala na podwórku 40 zł to bym się nie zastanawiał, czasami lepiej coś komuś zlecić jak samemu się męczyć

Znam takich co mają kilka kawałków blisko domu po ponad hektar z jednego i mówią, że się im nie opłaca kosić bo kupią baloty w zimie i mają spokój (wiem wiem, będą śmichy, że hektar to się sprzętu nie opłaca rozkładać ale są różne regiony w Polsce). Co najlepsze ten gościu jest taki obrotny, że pracuje za granicą całe lato a kiedy przyjdzie te bele w zimie kupić to trzeba po sąsiadach pożyczać...

Opublikowano
3 godziny temu, jacek1296 napisał:

U nas tego nie ma i temu Adaś sprzedaje. Ogorecznik tu był modny 20 lat temu.

5 godzin temu, Agrest napisał:

Panowie brać bo to obecnie poszukiwany rarytas, jeszcze w tej cenie... i razy 2 się sprzeda

https://www.olx.pl/oferta/kosiarka-e-301-pokosowka-CID757-IDInD26.html

No i sprzedana.

Nawet prowizji za promocję nie dostanę ;)

Albo zmienił zdanie i wystawi za wyższą cenę.

Na podmiankę wstawił rozsiewacz

Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Ja mam taki same wały w swoim, one są dosyć ciężkie, do tego sprężyny je dociskają to nie uprawia źle😉

cena bez żadnej nego. już ktoś tam niebieskie to oglądać. do ceny jakieś 1500 za transport U mnie. to daje finalnie koło 6000+.

Opublikowano

Nie za szeroko dla landińca?

Też szukam czegoś ale w granicach 3,6 - 4,2m. Wydaje mi się że to max zwłaszcza jakby zagęszczać orkę.

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

z 10 lat temu bylem u nich jakis ciagnik ogladac to masakra ale nie wiem czy to Ci sami i moze przez ten okres zmienili sie zadzwon zapytaj gdzie to dokladnie nie daleko ich jest @6465

Wydaje mi się że to nie u nich,  jest tam ich trzech.  Może to być u Tomka.🤔 jak by wiedział coś więcej to bym zlokalizował.

Opublikowano
Agrest napisał:

myślę, że nie. Max IV U mnie. tu są wąskie zęby. U mnie sąsiad ma 4 z groszami to zator 9540 nie ma co z nim robić. A tu jednak 20 koni więcej. przynajmniej w teorii.

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Bo może go niema 🤔

3 minuty temu, slawek74 napisał:

a czemu 🤔

o Twoje i Ryśka serducho sie pafnucy martwi ...

Rolnik1973 napisał:

Czemu mf nie widać😁

podobno zastawiony w stodole sianem 🤓🙈🙊

Rolnik1973 napisał:

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

aaa to to tak. :D

@Rolnik1973 za takie słowa, to i pługa Ci nie pokażę. :ph34r:

Idę sznur pleść.

daj spokój pług złom porozkręcany każdy lemiesz inny 😁🤪

hardkor113 napisał:

tutaj wszystkie ładne 😁😜

Agrest napisał:

Też szukam czegoś ale w granicach 3,6 - 4,2m. Wydaje mi się że to max zwłaszcza jakby zagęszczać orkę.

ja mam 5m agregat do ''f''

Opublikowano

No i radzi sobie dobrze czy max obciążenie?

Swój pług sprzedałeś zetorkowi?

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

Wydaje mi się że to nie u nich,  jest tam ich trzech.  Może to być u Tomka.🤔 jak by wiedział coś więcej to bym zlokalizował.

Jak blisko ciebie to może coś lukniesz. Zawsze flaszkę możesz zarobić.

Opublikowano
Agrest napisał:

No i radzi sobie dobrze czy max obciążenie?

Swój pług sprzedałeś zetorkowi?

ziemie u mnie 4/5klasa lekkie w uprawie ciągnik chodzi bez problemu ja dołożyłem w moim z przodu wał płaskownikowy nie pługa nie sprzedałem

Opublikowano

Somsiady tyz rzeźbio:

stroje.bazos.sk/inzerat/120444957/traktor-zetor-69.php

A ta fotka klimatyczna, złomnik lubi to:

stroje.bazos.sk/inzerat/121035248/kabina-traktor.php

Opublikowano
26 minut temu, migacz napisał:

Jak blisko ciebie to może coś lukniesz. Zawsze flaszkę możesz zarobić.

Jak z drugiej strony Łowicza to że 30km. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v