Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, mani51 napisał:

Jeśli to są haki kat 2S bo na takie wyglądają to niech je piekło pochłonie, ani tego zabezpieczyć ani odbezpieczyć. Chyba, że to kat2 jak w opisie to może są lepsze.

Nie wiem ile Ty stron żeś przewalil, żeby zacytować post sprzed tyłu miesięcy. Ale powiem Ci, że masz rację - ciężko je zabezpieczyć, ciężko je odbezpieczyć. 

15 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

@daron64 Ile chcesz za te felgi i jakie rozmiary masz?

O panie, zabiłeś mnie tym pytaniem. Nie wiem ile chce i tym bardziej jakie mam rozmiary. Coś konkretnego Cię interesuje? Jutro po południu mogę popatrzec

Opublikowano
57 minut temu, daron64 napisał:

Nie wiem ile Ty stron żeś przewalil, żeby zacytować post sprzed tyłu miesięcy. Ale powiem Ci, że masz rację - ciężko je zabezpieczyć, ciężko je odbezpieczyć. 

O panie, zabiłeś mnie tym pytaniem. Nie wiem ile chce i tym bardziej jakie mam rozmiary. Coś konkretnego Cię interesuje? Jutro po południu mogę popatrzec

11.5  15.3 TYPOWE BALONÓWKI

Opublikowano
daron64 napisał:

Jak to stało się, ja nie wiem.

Opublikowano
8 godzin temu, Pomorzanin1222 napisał:

11.5  15.3 TYPOWE BALONÓWKI

Sprawdzę po południu.

Ucho zaczepu do rozrzutnika jednoosiowego, takiego małego - mniejszego od typowej czarnej białostockiej, jakiś powinien mieć wytrzymałość na obciążenia pionowe?

Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

felgi masz standardowe 9x15,3 skręcane, stary typ po 100 sprzedałem

Przed chwilą, daron64 napisał:

Ucho zaczepu do rozrzutnika jednoosiowego, takiego małego - mniejszego od typowej czarnej białostockiej, jakiś powinien mieć wytrzymałość na obciążenia pionowe?

do wywrotek zawsze dawałem takie o nacisku pionowym 3t, jeszcze żadne się nie urwało (chyba)

Opublikowano

Dzwoniłem do jednego sklepu, to mieli tylko o nacisku 1t, a na rozciąganie 5t. Jadę do drugiego

k**wa, 3sklepy w okolicy i w żadnym nie mam takiego ucha. Będę musiał chyba zamówić. Albo może.znajomy mi coś wyrzeźbi

Opublikowano

Za stówę łeb położyć ?tam powinno być kute [chyba] , Palenisko mam ,metal też ,bym wykuł ,ale jak tu wczesniej napisalem  za dobrą stówę masz z internetu  i nie truj samochodu .Chociaż  do zaczepu przyczepy jak robiłem ,dałem ucho z wiązałki ,ale to na ciąg.

Opublikowano
14 minut temu, gregory81 napisał:

Mazowieckie pow WSE. Do samodzielnego ucięcia. Prąd i coś do ucięcia użyczę.

Sołtys mi obiecał że jak będzie jechał to mi podrzuci. Dzięki za propozycje.

Opublikowano
9 minut temu, bratrolnika napisał:

@daron64 a może zamiast to wywozić na złom, to zrób jaki park rozrywki dla Konteno i podobnych???

z wagą na wejściu i na wyjściu, za każdy kilogram 3zł i niech szukają

Żeby było bliżej to już bym tam był lublinem 😁😁

Opublikowano
27 minut temu, bratrolnika napisał:

@daron64 a może zamiast to wywozić na złom, to zrób jaki park rozrywki dla Konteno i podobnych???

z wagą na wejściu i na wyjściu, za każdy kilogram 3zł i niech szukają

Nie głupi pomysł. Do tego jakieś atrakcje - przejażdżka na przyczepie, czy coś. 

22 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Taka złomolandia dla ubogich 🤣

Ja to bym się w tym kramiku tam odnalazł 🤣🤣🤣

Ubogich? Chyba nie jesteś na bieżąco z cenami stali :)

20 minut temu, bratrolnika napisał:

nie powiem, ja pewnie jakbym tam pojechał na łowy to musiałbym wziąć busa od brata, bo przyczepki mogłoby braknąć

18 minut temu, 6465 napisał:

Żeby było bliżej to już bym tam był lublinem 😁😁

Wymówki. Gdzieś na srajbuka na grupę to wrzuciłem wszystko to zerowe zainteresowanie. Może tu się poprzypominam do czasu aż akcja jesień się skończy i na zimę wszystko wyjedzie na zlom

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Gdzieś na srajbuka na grupę to wrzuciłem wszystko to zerowe zainteresowanie

bo może cen nie podałeś

Przed chwilą, 6465 napisał:

Ten może być?

już zamówiłem te dwa co wczoraj link wrzucałeś, te po 21.90

wysyłka gratys👍

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v