Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czyli wsio w normie. do kompletu powinieneś być byłym milicjantem co leje konkubinę jak worek treningowy. 😉

oczywiście mam nadzieję że Merlin to bardziej Monroe niż manson 😀

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Czyli wsio w normie. do kompletu powinieneś być byłym milicjantem co leje konkubinę jak worek treningowy. 😉

oczywiście mam nadzieję że Merlin to bardziej Monroe niż manson 😀

Monroe gdzie kurla menson 🙈 

Milicjantem alkoholikiem! 

Opublikowano
39 minut temu, pawel885 napisał:

Jedzie sobie młode małżeństwo samochodem. Przejeżdżają obok "tirówek".
Żona pyta:
- Kochanie, co tu robią te panie i to tak ubrane?
- One zarabiają na nierządzie.
- A co to znaczy?
- Robią ludziom przyjemności za pieniądze.
- A dużo można na tym zarobić?
- Oj, bardzo dużo, kochanie.
- To może i ja bym stanęła? W końcu dopiero co się dorabiamy, auto na spłacie, a czasy takie niepewne...
Mąż unosi brwi ze zdziwienia:
- No, jak ty nie masz nic przeciwko, to ja tez się zgadzam.
- A co muszę zrobić? - pyta żona.
- Stań tu, ja stanę 100 metrów dalej. Jak podjedzie klient to powiedz "stówa" i rób co trzeba. W razie wątpliwości mów, że musisz porozmawiać z menadżerem i przybiegnij do mnie.
- Ok.
Żona staje, stoi 5 min. Zatrzymuje się merol. Żona podchodzi, a kierowca pyta:
- Ile?
- Stówa.
- Ale ja mam tylko siedem dych.
- Poczeka pan. Muszę porozmawiać z menadżerem.
Żona biegnie do męża i pyta:
- Józek, ale on mówi, że ma tylko 7 dych. Zrobić to?
- Nie kochanie, nie możemy od razu robić zniżek. Powiedz mu, że za 70 to mu weźmiesz do ręki.
Żona biegnie z powrotem i mówi, że zrobi ręką za siedem dych. Gość się zgadza, wyciąga aparaturę. Oczom żony ukazuje się ogromny instrument długi aż do kolana klienta.
Żona wytrzeszcza oczy i mówi:
- Muszę porozmawiać z menadżerem.
Biegnie zdyszana do męża i woła:
- Józek nie bądź świnia! Pożycz mu te trzy dychy!

stare i dobre a to słyszałeś?

spotykają się trzy prostytutki

jedna się żali ostatnio miałam rolnika

i co taki tragiczny?

a dajcie spokój najpierw było mu za zimno i za sucho potem za mokro i za gorąco

a na końcu zażądał dotacji 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

ser siedlecki pierożki odsmażone

teraz ja odsmażam. 🤗

kurna zimno. 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Wasze dzieci i znajomi chyba nie wiedzą na jakim forum jesteście i pod jakim ,,pseudonimem. Ale byłby ,, ubaw''😵🤣....  ,,Stara'',cho no poczytaj co żem napocił  🤣,synu,córko ,przybywaj 🤣🤣👍

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ale pewnie nie do handlu? Dwusow? 

Dwu sów chciałem kupić ale nie szło się dogadać dziadek umarł a młody to taki Andrzej z Podlasia. 

12 minut temu, Bananek napisał:

w tzw żonobijce 😉

Żonobijka to na ramiączka. ☺

Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

grzejesz pieroga? szykujesz sobie na wieczór pewno 😉

wlaśnie konsumuję. 

Opublikowano
kizak napisał:

Wasze dzieci i znajomi chyba nie wiedzą na jakim forum jesteście i pod jakim ,,pseudonimem. Ale byłby ,, ubaw''😵🤣....  ,,Stara'',cho no poczytaj co żem napocił  🤣,synu,córko ,przybywaj 🤣🤣👍

Coś tam wiedzą , niektórym żony zaglądają przez ramię jak tu piszą 😜😀

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Ciekawe co mówi mąż prostytutki jak w nocy chce zamoczyć a ta że ją głowa boli 

A znajomy mój był ostatnio na divach i okazało się bzikał mężatkę. Jest w ciąży i dorabia a mąż za granicą

Opublikowano (edytowane)

To pozostaje pogratulować znajomemu błogosławionego stanu 😉. Ale weź mu powiedz, że w ciąży to lepiej niech się oszczędza a nie jeszcze dorabia , jak jego mąż robi za granicą to dość zarobi a i pincet plus niedługo wpadnie 😋

Edytowane przez Sylwekx25
  • Haha 2
Opublikowano
42 minuty temu, kizak napisał:

Kilku znajomych wie ze @szymon09875 to ja :D i potem dumnie mówią ze wiedza co tu pisze :D no ale ja jak piszę to tez wiem co pisze więc nie rozumiem tego podniecenia :D

Opublikowano
1 godzinę temu, sabuliga napisał:

A znajomy mój był ostatnio na divach i okazało się bzikał mężatkę. Jest w ciąży i dorabia a mąż za granicą

Tobie to i tak nikt tu nie uwierzy bo pier**lisz jak potłuczony. 

• Like 2
Opublikowano
galan99 napisał:

Bestii nie widać + 0.5 stopnia .

Będzie, będzie... Jeszcze 3 dni temu w Moskwie było -1°C, dzisiaj rano już -17.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v