Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Ursus932 napisał:

Marek no co Ci powiedzieć , tak już jest nie wszytkim pasują takie hulańce , nie pije a i tańczyć nie potrafię , to po co ??

Zadam pytanie mocno prywatne co na to twoja dziewczyna czy żona 

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Ale ładnie im to wyszło 

Później obejrzę, nie mam czasu

4 godziny temu, szymon09875 napisał:

Usiądź, zaraz Ci kolejna fotkę prześlę. Rynce mi opadywowywuja 😂

Póki co tylko jedna dotarła, ta z krzywym czopem

2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Sam, po co do ciągania

4 szt 8 kursy

Jeszcze tyle i na następna  zimę będzie.

4 sosny i osiem kursów??? Czyli co drugi kurs na pusto, czy jak???

1 godzinę temu, Andpol napisał:

no właśnie bociana brak i po świętach ogiński ma być

Nie bierz Ogińskiego, jakoś ciężkostrawny jest, Bocian lepszy

57 minut temu, Wędrowycz85 napisał:

-7. 

To coś mało możesz zjeść. Ja tam z wesela nigdy na minusie nie wracam😀

Ja też, oczywiście jeśli mówimy o promilach, zawsze na plusie

11 minut temu, akooo napisał:

Sory za ciekawość a teściu w jakim wieku?

Podobno starszy od jego żony

Opublikowano

tam hulańce ,żeby zupa była dobra to trza z umiarem i pieprzu i marchewki ,i śmietanki  i soli , a nie tylko 3 kartofle i bryła surowego mięcha  😉 .  Zycie stygnie, ot co  .

• Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Łolek napisał:

Zadam pytanie mocno prywatne co na to twoja dziewczyna czy żona 

A też lubi ciszę i spokój 

Opublikowano
6 minut temu, Bananek napisał:

BMW. Bardzo Mały Wóz. 😉

Czyli jak??? Myślisz że pojechał wozem po sosny, okazało się że wóz za mały to na pusto przyprowadził i sosny traktorem ściągnął??? Ale ze tak cztery razy pod rząd????

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Czyli jak??? Myślisz że pojechał wozem po sosny, okazało się że wóz za mały to na pusto przyprowadził i sosny traktorem ściągnął??? Ale ze tak cztery razy pod rząd????

https://www.olx.pl/d/oferta/kroliki-rasy-wjs-CID757-IDIqcej.html#8f3315bd65

Darek, jak Ci się do rudego widzi🤔 Kurła bo nie wiem czy inwestować🤔 Mam niby swoje młode zostawione...

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

30 minut temu, Sylwekx25 napisał:

"Choinka" gdy masz małego psa w domu 😅🙉. Prawdziwa stoi w innym pokoju gdzie pies nie ma wstępu 😋

Choinka ? A po co to komu 🙊

Petardy ? A po co to komu 🙊

• Like 3
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

5 minut temu, stempos1980 napisał:

Ogiński jeszcze gorszy.

Osobiście polecam stock 

@Rolnik1973 to 20 cm na ścianach masz ocieplenia bo wydaje się mało na takie metry

Nie mam ocieplonego

Jeszcze dawna robota w 1.5 suporeksa z luką w środku.

Tyle co okna plastikowe to nie wywiewa.

a strych ocieplony?

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Jakoś tak nie wpadł mi w oko

Kurła może i racja, po co przepłacać🤔

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Petardy ? A po co to komu 🙊

Ani choinka ani petardy. Na jutro jeszcze jest jakieś zajęcie ale na sobotę i niedzielę to nie ma co robić... Trzeba coś drobnego znaleźć. 

3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ktoś szaleje a ktoś pije 🙊 ja z tych co cały czas siedzą i piją ile da radę 🙈

Ototo, prawie cały stolik poszedł do tańca a ja sobie polewał...

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

2 minuty temu, Łolek napisał:

ale trochę robisz sobie krzywdę podchodząc do życia w ten sposób 

Nie uważam. Raczej robię dla innych "przysługę", że mają ze mną mało kontaktów. Seniorka dziś wnuczce mówi, że Pjoter się jej nada to tylko śmiechem parsknęła i słusznie. Dajhajsu jeździ, ma się dobrze to ani myślę go zmienić, chyba, że drugie dokupić, C-330 jeździ i sprawna to po co zmieniać, tak samo i z charakterem.

Daihatsu i c330 nie zmieniaj ale charakter możesz trochę zmienić

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Od kiedy tak brzydko o nich mówisz 🤔

wolisz jak o tobie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v