Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwyżej się przerzuci na diatoniczną a później na trąbkę 😋

1 minutę temu, Bananek napisał:

Grasz na harmonii chromatycznej? To raczej w parze ze stolarką nie idzie. 🤣

2 minuty temu, Bananek napisał:

Będzie fotorelacja jak u Radka?

Jak skończę 😅 Narazie są nowe rury , baterie i wanna , jeszcze umywalka , szafka  z lustrem i oświetlenie led 😎

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Grasz na harmonii chromatycznej? To raczej w parze ze stolarką nie idzie. 🤣

Będzie fotorelacja jak u Radka?

Palce mam wszystkie 😛 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Razem będziecie jeździć na ryby 🤔 

Kurna ja się boję jednej pani kurier. Pochwaliłem ją jaka to ładna pani i jaki to dla mnie zaszczyt że to Pani do mnie przyjechała. A pasztet taki ze szkoda gada. Staje pod bramą podmal9wywuje się a merylin ja ogląda przez okno 😂 dzwoni po tym przygotowaniu dopiero żeby wyjść. Na szczęście na nr merylin, a moja jak to moja. "no idź idź bo ta pani to do Ciebie przyjechała" 

Zależy czy ktoś ryby lubi jeść i łowić...

To może jakoś na Merylin Twa przeszłość działa.

Opublikowano

@6465 Tomek masz FB ?

Nie wiem to handlarz czy jakaś likwidacja , ale mają troche gratów i przyczepy szóstki 

Screenshot_2021-12-15-14-20-13-45_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Screenshot_2021-12-15-14-20-38-57_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Opublikowano
12 minut temu, Ursus932 napisał:

@6465 Tomek masz FB ?

Nie wiem to handlarz czy jakaś likwidacja , ale mają troche gratów i przyczepy szóstki 

Screenshot_2021-12-15-14-20-13-45_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Screenshot_2021-12-15-14-20-38-57_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Nie mam ale chyba sie zarejestruje. Przyczepa fajna i ta i ta siwa sztywną też była by ok.

Opublikowano

Tam chyba trzy z tych zdjęć były , dwie sztywne i jedna d 55

@6465 Tomek pisz do mnie na priv , już załatwiłem Ci numer 

Opublikowano

Ale zadzwonisz i będziesz wiedział co i jak , a może kupisz 

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

I znowu tylko pół szyby pod prądem

20211214_083810.jpg

To moja foka ma całą po prondem 😁

Opublikowano

Tu wypaliło gniazdo. Zrobił mi kiedyś mechanik ale chwilę działało. Teraz znowu jedna połówka, tyle że zmiana bo od strony kierowcy.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, bratrolnika napisał:

w Suzuki mam Webasto😉

Znajomy mówi dewasto. 😉 

O kurła, mam podłogę jaśniejszą od ścian. 😉

IMG_20211215_151437.jpg

Edytowane przez Bananek
Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Widziałem , to tego YouTubera Agromax czy jakoś , teraz się za handel wzioł bo co jakiś czas widzę inny ciągnik na sprzedaż

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

A w moim 30 letnim rupciu działa z przodu i z tyłu 🙊🙊🙊

I Ty chcesz auto zmieniać🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v