Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
56 minut temu, Strongman napisał:

Ile ja dalej na zachód i baby mówili ze jajka sprzed chałupy poginęli i orzechy suszące się na słońcu.

Patrzac na mape to jakies 40km bo prawie po linii z Radzyniem Łosice są.

Opublikowano
24 minuty temu, kizak napisał:

No i Go obudziła  ,nie masz serca ,on ledwie się położył ,ach te  ,,baby''😐😁

Żeby tak jeszcze delikatnie i zmysłowo obudziła to by każdy wstawał😉

Dzień dobry wszystkim

• Like 1
Opublikowano

Nie narzekaj ,w sumie  było ,,wszystkiego najlepszego'' ,kombinuj😁

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Żeby tak jeszcze delikatnie i zmysłowo obudziła to by każdy wstawał😉

Dzień dobry wszystkim

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, kizak napisał:

Nie narzekaj ,w sumie  było ,,wszystkiego najlepszego'' ,kombinuj😁

Nie narzekam😜 

11 minut temu, jahooo napisał:

Unia nie jest taka najgorsza w tej wersji, ale w tej cenie szukał bym czegoś zachodniego na przykład https://www.olx.pl/d/oferta/plugi-3-4-kverneland-overum-lemken-resor-CID757-IDLFmDR.html#fe62e8f521

Ty to wiesz ja to wiem i wiedzą to inni ale nie Marcin.Jak to powiedział że nie będzie latał za częściami po internetach .

Nawet Rysik mu próbował wytłumaczyć żeby nie brał polskiego ale to nic nie da

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, danielursus3p napisał:

Jechałem dziś do Poznania, przy węźle Łowicz/Skierniewice 5 sobie szło wzdłuż autostrady. 

No nie gadaj , w linii prostej to już blisko mnie.🙆

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Tu nawet ścinacze niepotrzebne. Ładnie orze ten profil odkładni. I najważniejsze - odkładnie , piersi i lemiesze są dostępne bez problemu. Tylko tak na oko to jest 4x30

Może i tak ale widzę ma też kliny więc klinami też się chyba reguluje szerokość

Opublikowano
34 minuty temu, jahooo napisał:

Unia nie jest taka najgorsza w tej wersji, ale w tej cenie szukał bym czegoś zachodniego na przykład https://www.olx.pl/d/oferta/plugi-3-4-kverneland-overum-lemken-resor-CID757-IDLFmDR.html#fe62e8f521

Jasiu a te nowszego typu unie tur 🤔, lepsze to ??

Bo wiesz zachowanie fajne , tylko nie chcę później szukać lemieszy,piersi itd jak jeden użytkownik nawet temat założył wczoraj i zdziwione biedactwo że polskie rzemiosło nie pasuje idealnie do jego rabe werka 🙆‍♂️ ,

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie spożywasz leczniczego alkoholu to i chorujesz. Proste. 

-2, słońce wyłazi. Kurła te przymrozki to większe niż zapowiadają.

Dzisiaj spożywam,w celach leczniczych oczywiście

Edytowane przez akooo
Opublikowano

A u mnie z minus 2.mogło by się cieplej jeszcze zrobić. zboża bardzo późno siane. pszenica tuż pod wierzchem dopiero. 

Opublikowano

Jak mnie dzisiaj syn wystraszyl o 1 w nocy. Dobrze ze sie obudzilismy wszyscy. Syn sie obudzil i zaczął płakać,obidzilem sie a ten nagle ni z gruszki ni pietruszki zaczął  wymiotować🤮,zrywalo go kilka razy. Nic nie zjadl co by mu zaszkodzilo,byl w przedszkolu normalnie,teraz jest wszystko w porządku. Stracha nam napędził,a co by bylo gdyby w trakcie snu to sie stalo?😱

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v