Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Prawdziwe to tu są ustawki jaki to dobrobyt jest na gospodarce jak zachwalał Premier .

Mateusz Morawiecki z wizytą w gospodarstwie rolnym. Agrounia mówi o ustawce, właściciel ujawnia prawdę .

Mateusz Morawiecki w tym tygodniu odwiedzał gospodarstwa rolne, gdzie mówił o dodatkowych środkach na rolnictwo w ramach Polskiego Ładu. Agrounia twierdzi, że spotkania z premierem były wyreżyserowane, a przedstawicielom organizacji odmówiono w nich udziału. Jej lider Michał Kołodziejczak mówi o "ustawce" podczas jednej z wizyt. Za szefem rządu ustawiono wypożyczone maszyny, co potwierdził właściciel gospodarstwa.

To była tylko wystawka. Maszyny nie należą do mnie – ujawnił właściciel gospodarstwa. Jak sam stwierdził, jego sprzęt został "schowany" 

Mateusz Morawiecki w Brzydowie (woj. warmińsko-mazurskie)

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Proza życia  kuna jego tfu mać 

20210815_175836.jpg

20210815_175836.jpg

Zapamiętaj po soltysie nie poprawisz

A to kumple najwierniejsze co się  znają na ludziach

20210815_174735.jpg

Już wiem czyj ten rudy kot co mi gania mojego białego kota i społeczną kotkę, jutro będzie z niego futro😂

No chyba że obieca że przestanie gnębić 

IMG_20210809_074032.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, deSilva napisał:

Nie wiecie co z Sołtysem, czy mi się tylko wydaje że go nie ma?

Przerabia pewnie wszystkie poradniki jek przerobić kurnik szopkę czy bude po psie na opasy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Kuźwa tak miały ta usługa za turlanie podrożeć a u nas stało komorowe 12zł zmienno 13. 

darmo..........

w takiej cenie lepiej niech metal szajs stoi w garażu

Opublikowano
29 minut temu, galan99 napisał:

Prawdziwe to tu są ustawki jaki to dobrobyt jest na gospodarce jak zachwalał Premier .

Mateusz Morawiecki z wizytą w gospodarstwie rolnym. Agrounia mówi o ustawce, właściciel ujawnia prawdę .

Mateusz Morawiecki w tym tygodniu odwiedzał gospodarstwa rolne, gdzie mówił o dodatkowych środkach na rolnictwo w ramach Polskiego Ładu. Agrounia twierdzi, że spotkania z premierem były wyreżyserowane, a przedstawicielom organizacji odmówiono w nich udziału. Jej lider Michał Kołodziejczak mówi o "ustawce" podczas jednej z wizyt. Za szefem rządu ustawiono wypożyczone maszyny, co potwierdził właściciel gospodarstwa.

To była tylko wystawka. Maszyny nie należą do mnie – ujawnił właściciel gospodarstwa. Jak sam stwierdził, jego sprzęt został "schowany" 

A żeby nie było.

15 minut temu, Karol6130 napisał:

Kiedy jest pełen słój mleka i zaraz ma się włączyć pompka a tu nagle wyłączają prąd na 30s, no i Flacha poszła w szambo 😡

To coś ty odjedwabił że białe złoto w kanał poszło?

Opublikowano
40 minut temu, galan99 napisał:

A czy ktoś  tego właściciela zmuszał?🤔🤔🤔

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, danielursus3p napisał:

No poszła tam chmura. 2 km ode mnie w stronę tej miejscowości już lało U mnie tylko pokropiło. Robota idzie 👍

Z jednej strony to może i dobrze. 

LRA 2mm dziś deszczu spadło.

Opublikowano
soltys48 napisał:

1 godzinę temu, 6465 napisał:

Kuźwa tak miały ta usługa za turlanie podrożeć a u nas stało komorowe 12zł zmienno 13. 

darmo..........

w takiej cenie lepiej niech metal szajs stoi w garażu

zwiozłeś te bele ?

Opublikowano
Przed chwilą, Bananek napisał:

Ludzie są jednak poyebani. Dziś w takie święto żniwa. No to jeszcze bym przełknął. Ale kurła słomę belować? Kilka traktorów z prasami w raczkach widziałem. 😱 

Puknij się w bambuko i pomyśl o tym że nie każdemu udało się zakończyć żniwa a pogodę jaką mamy to sam widzisz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v