Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Rysiek i Ty przeciwko szczepieniom? 😛😛

Szczepieniem Siebie

Ja to będę ostatni z przymusowych

Narazie trzeba czekać jesieni i zobaczyć jak zaszczepieni będą się fali jesiennej opierać czy tak samo chorować jak nieszczepieni.

Pół roku minie szczepionka nie będzie ochraniać.

• Like 1
Opublikowano
jarecki napisał:

8 minut temu, DANDYS napisał:

ile byś nie ćwiczył to spalisz wodę i tyle, a podstawa od diety kacl

spala się tłuszcz a wode to można co najwyżej wypocić 

to później najpierw woda schodzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

Toż piszę, że cel szczepienia by wyjechać na wczasy nie ma dla mnie znaczenia. Od 7 lat nie opuściłem chałupy na dłużej niż 24 godziny.

wczoraj widzialem autokar z twoje wsi. autokar to za duzo powiedziane, a za kierownica siedziala fajna pani i wiozla dzeci do krakowa na wycieczke ,wiec ci sie nie dziwie ze masz uraz do wycieczek i kobiet od dziecka 🤣.

siano sknie,czasami jakas chmurka wyjdzie i zimny wiatr zawieje pewnie gdzies burza przeszla.

Opublikowano

Pierwszy miesiąc to tylko woda

1 minutę temu, DANDYS napisał:

Opublikowano (edytowane)

od razu spala się tłuszcz tak jak w sportach walki przed ważeniem czasem trzeba się odwodnić by zbić kika deko tak po ważeniu normalnie wraca waga

8 minut temu, Ursus932 napisał:

Pierwszy miesiąc to tylko woda

9 minut temu, DANDYS napisał:

4 minuty temu, radekz200 napisał:

Uziu weź ty im tam rozpisz plan treningowy 😂😂😂😂

bez diety trening jest zabójczy dla organizmu przede wszystkim stawy i to wyjdzie już przy 50 latkach nawet po zwykłym bieganiu 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

1 minutę temu, jarecki napisał:

jak by Ci przyszło z 1 tys kopek postawić w sezonie to Bys się sam przekonał do ,, nie kopienia siana ''

Brzydzę się obszarnictwem.

Ty chyba nie wiesz co piszesz ta szczepionka jednak ma skutki uboczne 🤪🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Przed melioracją kilkaset kopic nie tylko składaliśmy, ale jeszcze część trzeba było ręcznie wynieść na noszach do przejezdnej drogi. Nie było innej opcji, a koszenie ciągnikiem na bliźniakach

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
20 minut temu, slawek74 napisał:

Ty chyba nie wiesz co piszesz ta szczepionka jednak ma skutki uboczne 🤪🤦‍♂️

Od zawsze tak uważałem.

Polało z jakiejś małej chmurki, trza iść zobaczyć ile.

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

Tak se wmawiaj, i Ciebie może kiedyś dopadnie to zrozumiesz. Nie chcę przechodzić tego tak jak @6465

A tu niespodzianka bo w ubiegłym roku razem z małżonką przeszliśmy covid 19 , lekko nie było ale dało się radę.😁

Opublikowano

Ja nie przeszedłem i właśnie dlatego się zaszczepiłem aby nie zdychać. Sąsiad przeszedł końcem października, od razu pobiegł jak tylko była okazja się zaszczepić. A też był taki sceptyk i chojrak.

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Ja nie przeszedłem i właśnie dlatego się zaszczepiłem aby nie zdychać. 

Pewny na 100% jesteś że nie miałeś covida?

"Bezobjawowy ".

Opublikowano

Dla mnie to ten co ma więcej ziemi dzierżawionej lub kupnej od tej, która jest u niego " od zawsze".

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Kolega ze wsi zaszczepił się w poniedziałek dziś leży na OIOM

Niech se same szczepio

To mówisz że się nie szczepić.... Mam termin z kobita gdzieś za tydzień chiba.... i tak się zastanawiam po uj mi to skoro nie chorowałem, jestem zdrowy i silny...  lazilem bez maseczki i nic mi nie jest.. 🤔

Tak paczam że tylko te kalekie się szczepio... 😁😁😁😁

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Pewny na 100% jesteś że nie miałeś covida?

"Bezobjawowy ".

Nie wiem. A jeśli nie miałem i bym ciężko przechodził? Jest możliwość to wierzę nauce, mam umrzeć to i bez szczepionki można w każdej chwili się zawinąć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v