Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
stempos1980 napisał:

6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

-25 Skoda uklękła.

Świece czy aku ?

Chyba paliwo. W czwartek tankowałem do pełna na Orlenie. Zrobi się cieplej, podładuje akumulator i jeszcze spróbuje. Jak nie to jeszcze farelek pod maske a jak nie pomoże to trzeba filtr paliwa wymieniać.

• Sad 1
Opublikowano
danielursus3p napisał:

Ja miałem b5 ojciec jeszcze ma b6 oba passaty i nigdy więcej tego k**estwa na podwórzu

Jak dla mnie mój jest mega super samochód, nie było zdarzenia aby nie odpalił czy się popsuł. Przez 6 lat bez awarii pomijając wymiany klocków, czy zawieszenie. -14 I śniegu nakapało w nocy☃️🙆‍♂️

Opublikowano

Nie wiem. Może te się jakieś ujowe trafiły. Jeden kupiony jako 5 latek drugi 3 latek, oba z pewnych rąk, ten b5 to jeszcze jako tako ale ten b6 to najlepiej na złom wywieźć

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

Nie wiem. Może te się jakieś ujowe trafiły. Jeden kupiony jako 5 latek drugi 3 latek, oba z pewnych rąk, ten b5 to jeszcze jako tako ale ten b6 to najlepiej na złom wywieźć

B6 z silnikami o kodzie Bxe to porażka

Opublikowano (edytowane)

Przesadzasz jeśli o szmelcwageny chodzi. Miałem Tourana 1,9tdi. Noż jakie to wygodne i funkcjonalne było, a jakiego kopa miał. Do tej pory jeździ na moich blachach już 3 właściciel po okolicy. A chyba 5 lat jak go sprzedałem.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

B6 z silnikami o kodzie Bxe to porażka

Bkc 

1 minutę temu, Agrest napisał:

Przesadzasz. Miałem Tourana 1,9tdi. Noż jakie to wygodne i funkcjonalne było, a jakiego kopa miał. Do tej pory jeździ na moich blachach już 3 właściciel po okolicy. A chyba 5 lat jak go sprzedałem.

Każdy się z forda śmiał a 100 razy lepszy był jak te passaty. 

Opublikowano

Z forda też śmiać się nie można bo miałem galaxy , a mam kugę😆

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Z forda też śmiać się nie można bo miałem galaxy , a mam kugę😆

Kugi ładne i dość dobre wózki. 

Opublikowano

Wydaje się być dużym samochodem. Ale może tak być. Dużo aut tak ma że opakowanie spore A miejsca mało 

Opublikowano

Z s- Maxem na pewno nie porównasz, touran też miał więcej miejsca ale to zupełnie inne auta. 

Ogólnie jak na suva to bagażnik nie jest mały.

Ale mając małe dzieci i wózek do wożenia lepiej wybrać vana.

Miałem w planach zmianę auta, ale ciągle Kuga jest na 1 miejscu jeśli o wygląd chodzi. No i poszedłem w nieruchomości bo kugę zamienić na kugę?🤭

Opublikowano

Idź mokrą dłonią bramę otwierać, jak Cię przytrzyma to znaczy że spory mróz😉

Opublikowano

pasek B5 bezobsługowe auto silnikowo. mam i super chodzi , miałem to sprzedać ale nie psuje się , mało pali , to jeszcze się polata. Ja nie wiem jak wam nie palą, mój tak jak o dziś pod -20 na widok kluczyka pali ale Aku 85 ah i chyba 850 rozruchu.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

stempos1980 napisał:

6 minut temu, Krzysztof81 napisał:

-25 Skoda uklękła.

Świece czy aku ?

Chyba paliwo. W czwartek tankowałem do pełna na Orlenie. Zrobi się cieplej, podładuje akumulator i jeszcze spróbuje. Jak nie to jeszcze farelek pod maske a jak nie pomoże to trzeba filtr paliwa wymieniać.

filtr polej gorąca wodą , zawsze pomaga

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v