Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, dsbh napisał:

Rydzyk chyba Biblii nie zna. Jezus wygonił kupców ze świątyni. Gdzie on te szkoły kończył.

Od wczoraj nabite 8 stron, już jest ciężko coś znaleźć. Co będzie za miesiąc :).

Puścić  dziada z torbami - z niego taki zakonnik jak ze mnie kleryk.

20374810_1529837257038549_451716423007716817_n.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

Mirro - wiesz jak to jest Porządek w pokoju, porządek w umundurowaniu to samo w głowie. Interwencja jak powinna wyglądać? Przyjeżdżają, patrzą o co chodzi, głowy w drugą stronę i ogień do spraw ważnych. Tam był aspirant czyli mistrz w takie klocki. W ostateczności powinien wyjść, powiedzieć o co chodzi i z uśmiechem nakazać w ciągu dwóch, trzech godzin powrócić do domu. W powietrzu przejrzystość na spokojnie 200 kilometrów. Ale jest pięknie...

Sorki, że się wetnę, ale ja to jak w służbie byłem, to się spotkałem z takim co to zawsze zdąży, który nie ukrywał, że kieruje się mottem; jebać, karać, nie wyróżniać...choć dodawał często, że po 15stej, to on chętnie kolegą będzie, ale do, no to on musi po prostu.

Opublikowano (edytowane)

Ani do, ani po piętnastej. Formuła była nie do końca dobra dobra, bo z czasem przestawała motywować do jakiegokolwiek działania. Kopany po pewnym czasie przestaje reagować ,ponieważ wie że nawet jak zrobi dobrze to i tak pochwały nie będzie. Gościu potrafił sprowadzić faceta na dno ale nie pozwolił z niego wstać, czyli poczuć własnej wartości jako żołnierza. To nie moja bajka.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, racyl napisał:

@Roman176

Jarek jest mądrzejszy czy bezkarny jak łamie przepisy sanitarne za którymi głosował ?

jest głupi koniec i kropa chyba na życiu mu nie zależy już 

8 godzin temu, racyl napisał:

EVQZtGFU4AEkAXn?format=png&name=small

tak samo głupie jak twój post 

powiedz mi jak pojadę sobie zerżnąć urwę jakoś blondi to bd jej wina ze d*py daje, bo wyciąga od demie kasę  ??

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

jest głupi koniec i kropa chyba na życiu mu nie zależy już 

tak samo głupie jak twój post 

powiedz mi jak pojadę sobie zerżnąć urwę jakoś blondi to bd jej wina ze d*py daje, bo wyciąga od demie kasę  ??

głupi to może być pod tym wzgledem że zawsze potrafi wszystko popsuć a w tym złamaniu przepisów sanitarnych jest bezkarny

to powiedź to starszym emerytkom co ostatni grosz mu wysyłają a same żyjąc skromnie czy rydzyk wyciąga od nich kasę

Opublikowano

tytoń szybko rośnie i można go zmusić do produkcji pewnych pożądanych substancji. Ten co tam stał żałował zapewne z kim się interwencji podjął. Aspirant próbował kolegę jakoś słownie. Miałem na myśli lata doświadczenia poparte stopniem. Panowie pomidory natomiast postawę przyjęli słuszną moim zdaniem.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Ani do, ani po piętnastej. Formuła była nie do końca dobra dobra, bo z czasem przestawała motywować do jakiegokolwiek działania. Kopany po pewnym czasie przestaje reagować ,ponieważ wie że nawet jak zrobi dobrze to i tak pochwały nie będzie. Gościu potrafił sprowadzić faceta na dno ale nie pozwolił z niego wstać, czyli poczuć własnej wartości jako żołnierza. To nie moja bajka.

Do zostawania w szeregach, również, bo gdy granica pomiędzy szkoleniem i dyscypliną, a psychopatycznymi skłonnościami,  i zwyczajnym nadużywaniem władzy się zaciera, to kto odrobinę godności ma i alternatywę, to z tym smrodem,nic wspólnego mieć nie chce. Nawet wizja zasłużonej  emerytury w wieku 39 - 40 lat, niewystarczającym lepiszczem się okazuje/okazywała. 

Opublikowano
54 minuty temu, racyl napisał:

to powiedź to starszym emerytkom co ostatni grosz mu wysyłają a same żyjąc skromnie czy rydzyk wyciąga od nich kasę

wysyłają bo to od nich sprawa i emerytura nie twoja poza tym nie wklejaj mi kont trollingowych wejdź i poczytaj tylko jedno pis to pis tam to pis org itp 

lewakowi nawet niewolno

co morze a co nie 

Zdjęcie

tam nawet interwencja policjanta jest winą pisu 

a tak wygląda galeria zdjęć 

Zdjęcie

Zdjęcie

a gdzie się schował rudy , widziano go w jednej skradzionej kamienicy w warszawie ale gdzieś zniknął , na lotnisku POnoc był i szukał samolotu tego z amber ale tam tez go niema ?

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

wysyłają bo to od nich sprawa i emerytura nie twoja poza tym nie wklejaj mi kont trollingowych wejdź i poczytaj tylko jedno pis to pis tam to pis org itp 

lewakowi nawet niewolno

co morze a co nie 

Zdjęcie

tam nawet interwencja policjanta jest winą pisu 

a tak wygląda galeria zdjęć 

No nie bądź nie poważny 😁 A kto zwołuje każdą konferencje prasową i ogłasza kolejne obostrzenia /zaostrzenia przepisów sanitarnych i ewentualnych kar jak nie członkowie rządu należący do pisu

jaka ich sprawa ? z rydzykiem i bakami co mu kasę wysyłają to identycznie jak zmanipulowanymi ludźmi w sektach

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

@Roman176 jełki ta podstawa prawna, którą wkleiłeś jest prawdziwa to oznacza, że te wszystkie zakazy to lipa.

tylko skąd wiesz czy odmowa mandatu /kary trafii do pisowskiego czy platformerskiego sędziego ?

większość przyklepie to co policja/ sanepid podeśle

Przed chwilą, jacus napisał:

Kliknij i zobacz więcej!

to chyba jak romansował z giertychem i lepperem było 😂

Opublikowano

Po epidemii nie koniecznie. A sędziowie raczej nie są z apisem za to, że ich tak gorąco chcą spacyfikować. Poza tym jest jeszcze TS w Strasburgu. Za 500 zł nikt się tam szarpał nie będzie. Chociaż pewnie i tacy się znajdą. Ale ci co po dostawali np po 10 tys za rower kto wie.

Opublikowano

A patrz tu taki jest co nic nie dostał 🤣 I muwi że to nie on był

Opublikowano (edytowane)

z tymi pisowcami to tak jak pijak wsiada po alkoholu za kierownicę, liczy że nikt go nie złapie. A nóż się uda 😂

łapią, łapią i zawsze kolejni wpadają

Edytowane przez racyl
Opublikowano

tylko że otumanieni przez 500+ uznają że takiemu chłopu się należało a że jackowski jechał na rowerze czy jarek był na powązkach był w wielki piatek nie uwierzą

Opublikowano (edytowane)

Tak może być. Przecież wiceminister Wójcik kadry z składania wieńców pod schodami tłumaczył, że to wina tv bo źle skadrowali a w realu były odległości między politykami pis zachowane.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

widziałem jego gadkę a wydawał być się równy gość a tu takie kumoterstwo odwala

gdzieś nawet były zdjęcia że niby oni rzekomo byli porozstawiani na tym placu ale jarek potem dołożył wisienkę na torcie 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v