Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie w tefałen patrzę i zastanawiam się, czy to rzetelność dziennikarska, czy licho wie co jeszcze, z taką lubością te transparenty z manifestacji w ekranie na cztery podzielonym, pokazywać im każe. Przed kilkoma chwilami młodzież pokazana, jak z napisem na kilku prześcieradłach wymalowanym idzie, a ów napis brzmi „chwdp polskim biskupom”. To chwdp to od czego skrót? Pytam, bo nie wiem, a bez tego, nijak przesłania nie rozszyfruję. 
poza tym, to się zastanawiam, czy słowa „jebać, wy***rdalaj” na stałe w naszej Normalności zagoszczą. W Normalności i być może w urzędowym języku? No bo w urzędzie, to faktycznie czasem mam chęć, no ale z drugiej strony, to wątpliwości mam, czy chciałbym, żeby córki przeciskając się między krzesłem, a ścianą, gdy przy stole siedzę, miast powiedzieć, przepraszam tato, krótkie „wy***rdalaj” wysyczały. 

• Like 2
Opublikowano

Nie twierdzę, że covida nie ma - był, jest i będzie.

Słuchasz radia? Oglądasz tv? Kiedy ostatnio słyszałeś reklamę o środku na przeziębienie? Gripex, holinex, jakieś syropy? Każdej jesieni między utworami w radiu mówili pij ten albo ten syrop lub zaparz saszetkę? Teraz nie ma przeziębień? Gdzie się grypa podziała?

Opublikowano

A niech tak mówią starym, jak wychowają tak będą mieli. Powinni jeszcze staremu łeb wsadzić do sedesu.

Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał:

Ja sądzę, że tak około siedemdziesiątki to już warto usiąść z dziećmi i porozmawiać na ten temat.

O ile będziesz jeszcze miał z kim usiąść i rozmawiać.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, bezbarwny napisał:

a ów napis brzmi „chwdp polskim biskupom”. To chwdp to od czego skrót? 

chcemy wytłumaczyć dobitnie prawdę polskim biskupom albo chwalmy wszelkie dobra przekazane  polskim biskupom

a jesli to byli demonstranci pro rządowi to chcemy  wszelkie dobra przekazać  polskim biskupom

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, Ulman napisał:

Na pasku TVParanoja  hasełko - "siewcy śmierci" wśród demonstrantów🤣

Czego miernoto się dziwisz ??? Ten bandzior co księdza pobił był świadomy że jest koronką zakażony a łaził w tłumie i  "czarnego" zaatakował .   Zabójcze  koperty  widzieliście a tej trzody  morderczej już nie . Zobaczymy jak na koniec listopada dzięki temu bydłu  pomnożą się i zakażenia i zgony  na kogo wtedy jadem będziesz pluł .  Nawet Wasz profesor Żepliński  na to bydło mówi HOŁOTA!! 

Dziwię się PISiorą że zimną wodą do domów tych tęczowych lewaków nie rozpędzą . Do kamieniołomów  z tymi zwierzętami . 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, bezbarwny napisał:

Cholera, Ulman, serdeczne dzięki, bo pod wpisem, ”reakcję” tylko jedną mogłem dać. 
po edycji równie dobre

Jednak twoje córki będą mówić ci wy***rdalaj zamiast przepraszam.  xD

Opublikowano (edytowane)

logika nie których z forum mie przerasta , jak by ogłosili wczesniej zamkniecie  cmentarzy z wyprzedzeniem 3 dniowym to by tłumy były wczoraj i przed wczoraj i dziś , powinien ogłosić to rząd  minimum o 20  godzinie i nie dziś tylko jutro .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, gienio007 napisał:

Zobaczymy jak na koniec listopada dzięki temu bydłu  pomnożą się i zakażenia i zgony  na kogo wtedy jadem będziesz pluł

Wtedy będą na paskach TVP wypisywać np" Ponury żniwiarz"

• Haha 2
Opublikowano
5 minut temu, gienio007 napisał:

Czego miernoto się dziwisz ??? Ten bandzior co księdza pobił był świadomy że jest koronką zakażony a łaził w tłumie i  "czarnego" zaatakował .   Zabójcze  koperty  widzieliście a tej trzody  morderczej już nie . Zobaczymy jak na koniec listopada dzięki temu bydłu  pomnożą się i zakażenia i zgony  na kogo wtedy jadem będziesz pluł .  Nawet Wasz profesor Żepliński  na to bydło mówi HOŁOTA!! 

Dziwię się PISiorą że zimną wodą do domów tych tęczowych lewaków nie rozpędzą . Do kamieniołomów  z tymi zwierzętami . 

Co ty sie tak paranoicznie zapluwasz?  Chyba dobrze cię  nastraszyli  że taka schizę załapałeś Trzoda, hołota bydło kamieniołomy - jezyk ludzkich panów 😂

Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

logika nie których z forum mie przerasta

A mnie przerasta logika rządu. Jak na wiosnę to pozamykali łąki lasy i pola. A teraz monitorowali sytuację aż pozamykali co? Cmentarze.:lol:

Opublikowano
4 minuty temu, Sean napisał:

Jednak twoje córki będą mówić ci wy***rdalaj zamiast przepraszam.  xD

Ty, to jeszcze wczoraj kulturą osobistą się wykazując(przez Ciebie tak ponad wszystko wynoszoną) pisałeś do mnie, (z szacunku racji), o mnie, z litery dużej, a dzisiaj co? Gdzie ta kultura osobista, osławiona?

relacje pomiędzy córkami a mną zmianie nie ulegną i o to spokojny jestem, bo ani ich ulica nie wychowywała, ani nie wychowuje. A i dodam, że ojciec pokroju Twojego, również nie. 

ps

i nie obiecuj sobie zbyt wiele, bo to, że piszę o Tobie przez „T” to z szacunku do siebie, w żadnym razie, Ciebie. 

Opublikowano

Zawsze ciebie ceniłem, sam sobie zawdzięczasz że zmieniłem zdanie. Chociaż nikogo nie skreślam, jest czas na poprawę.

Opublikowano

Paranoja widoczna na ostatnich kilku stronach została doskonale określona tym co  @Roman176ma w podpisie - 

Lewaki to ludzie silnie zaburzeni emocjonalnie. Ciągle są czymś PRZERAŻENI,  ( LGBT, protest bab, źli rolnicy, opozycja, liberałowie, UE , Niemcy Rosja muzłumanie , uchodźcy itd ).gdyż sami to ciągle w wypowiedziach potwierdzają Stąd tez u nich 100% emocji i 0% logiki i stąd też nie potrafią być skuteczni, bo nie potrafią podejmować racjonalnych działań w kryzysowych sytuacjach.

A jak chcesz lewaka totalnie rozmiękczyć i rozchwiać emocjonalnie, to pokazujesz biedne dzieci: ( które za pińcet+ pojadą pierwszy raz nad morze)

Prorok jakiś czy co?

Opublikowano (edytowane)

Przecież dawno już ustaliliśmy że Zjednoczona Prawica to same lewaki. tylko farbowane. A na dodatek lemingi z takim genem samozniszczenia że i atomówką z nad przepaści nie odpędzisz. :lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

A mnie przerasta logika rządu. Jak na wiosnę to pozamykali łąki lasy i pola. A teraz monitorowali sytuację aż pozamykali co? Cmentarze.:lol:

Choćby srali i grali to ni *uja to nie pomoże. 

Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał:

A jak chcesz lewaka totalnie rozmiękczyć i rozchwiać emocjonalnie, to pokazujesz biedne dzieci: ( które za pińcet+ pojadą pierwszy raz nad morze)

Albo norkę. Bo jak zobaczy norkę, to płacze jak bóbr.:lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v