Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

swoją drogą to jak wielu wie czy dostawca internetu nie jest u Nich podpięty jako jeden z sieci domowej? :P

Główny tak, ale ważniejsze kompy chodzą na innych kartach a nawet innych dostawcach, ale jest tez taki bez internetu tzw skarbnica wiedzy wszelakiej. taka tam obsesja z Mil-Wan.

Opublikowano
10 minut temu, Denwer napisał:

ty nie  znasz  bo to  nie dane  publiczne  😎  kłamczuszek  z ciebie  :P

Ale rada solecka już tak... Kiedyś pisałem że takie pisowskie miernoty  jak ty będą się wypierać i się chować jak to wszystko pierdnie.... 

Opublikowano (edytowane)

no u mnie najwydajniejsza jednostka chodzi ... nie na Windows i nigdy żaden z jej komponentów nie był widoczny w necie a nawet pliki tworzone pod tą jednostką nigdy do neta nie trafiają i jeśli już muszą dane być z nich wysłane to jako kopie do aplikacji w maszynach w sieci.
Ale u mnie to bardziej hobby niż konieczność chociaż parę razy tyłek danym  wartościowym uratowało

drugą stroną medalu jest też i dobrodziejstwo "podreklamowania się"  zakamuflowanego w publicznej sieci i np taki folder...
https://photos.app.goo.gl/9LHZciYp32VX8HweA

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, ogarek napisał:

Ale rada solecka już tak... Kiedyś pisałem że takie pisowskie miernoty  jak ty będą się wypierać i się chować jak to wszystko pierdnie.... 

Nie jestem  w żadnej  radzie  sołeckiej  miernoto  :D  :D   i nigdzie  się  chować  nie będę   bo niby  przed  kim  przed  tobą buhahahaha

Opublikowano
53 minuty temu, szmergiel napisał:

ip to kazdy glupi znajdzie. ja mowilem o adresie normalnym z ip a nie adresie imailowym bo to zupelnie inne bajki do wygenerowania

51 minut temu, soltys48 napisał:

z tym fakt trochę więcej zachodu

oblatany gosc w 30 minut ogarnie i odnajdzie osobe z sieci która zakładała konto w prosty sposób .

Opublikowano

Polak Mistrzem Świata w Żużlu , ale nie jedni anulowali by to mistrzostwo bo ten znak krzyża wykonał  po wygranej . Ten znak to dla wielu mowa nienawiści dla tych co tablice o strefach wolnych od LGBT wieszają i je propagują . 

Opublikowano

Ludki takie jak jarecki czy szmerglus to nawet w trzy lata nikogo nie wyczja i tyle.... Szmerglus to jest tak głupi że dane osobowe w mailu ma i myśli że każdy tak robi i wklepie sobie w wujka Google i adres wyskoczy... 😋

Opublikowano
9 minut temu, gienio007 napisał:

Ten znak to dla wielu mowa nienawiści dla tych co tablice o strefach wolnych od LGBT wieszają i je propagują . 

Kraśnik nie wytrzymał i już wycofuje się z tego, Chyba za duża beka była.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

Denwer masz być na strajku.a po której stronie barykady?

oczywiście po właściwej.........................................................................................

dla niego

Opublikowano
12 minut temu, ogarek napisał:

Ludki takie jak jarecki czy szmerglus to nawet w trzy lata nikogo nie wyczja i tyle.... Szmerglus to jest tak głupi że dane osobowe w mailu ma i myśli że każdy tak robi i wklepie sobie w wujka Google i adres wyskoczy... 😋

ja przez to co robie nie musze sie w przeciwienstwie do ciebie ukrywac.tak roznica mniedzy nami,ty jestes cwany za monitorkiem ,poza nim juz nie

Opublikowano
13 minut temu, ogarek napisał:

ja wiem o tym i dlatego napiałem że gosc oblatany , a ty nawet przeczytać posta ze zrozumieniem nie potrafisz ? wyraznie napisałem gosc oblatany a zazwyczaj dochodzi sie po sznurku do kłebka 

Opublikowano (edytowane)

powywracało się na tym świecie gdzie kiedyś Polska była jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów na świecie a teraz...
a do tego nawet Dylewski krzyczy że nadrukowano za dużo pieniądza a obiecuje że będzie jeszcze bardziej krzyczal w kolejnym odcinku bo w tym... a z resztą nawet warto to obejrzeć bo parę rzeczy samo na temat i do tego forum

oczywiście że do dyskusji ale na temat.
ale Dylewski przeciwnikiem nademisji pieniądza? wszystko staje na głowie gdzie nie spojrzeć

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dysydent napisał:

powywracało się na tym świecie gdzie kiedyś Polska była jednym z najbardziej tolerancyjnych krajów na świecie a teraz...

dużo znasz krajów z szefami miast którzy są  gejami?

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v