Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest polityka....skad mozemy wiedziec jak jest naprawde ??? z fakt-u ??? to rownie wiarygodne zrodlo jak kurwizja...

znam wielu ludzi ktorzy po odstawieniu wodki zmienili sie diametralnie- moze to taki przyklad ???  

odpusc nam nasze winy jako i my odpuszczamy naszym winowajcom -znacie to ????  co jesli corka i partnerka widza za facet naprawde sie zmienil ???  kary i winy to nie zmaze .......

Opublikowano (edytowane)

Kurla to jest wieloletnie  gwałcenie dziecka a nie tylko picie wódki .. Toć nie tylko w fakcie o tym pisza i nie ważne kto ważne że ktoś dotarł do dokumentów a kancelaria prezydenta to ukrywa... 

Toć krzyczeli zero tolerancji dla pedofilów itp.... I co ?... Taki człowiek nie powinien mieć prawa do łaski i tyle.. mało tego łamał sądowy zakaz.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

@jacus, tvpropaganda nie oglądam, info też. W zasadzie jedyne wiadomości które znam, to te tvn i żeby jasne było, mnie leży, czy mnie jacus wierzy. 
@ogarek, nie sądź innych swoją miarą. Do myślenia głowy używam, główki, jak już kiedyś ustaliliśmy, Ty. Co do tematu...wiele ofiar swych oprawców, mieszka z nimi pod jednym dachem, bo niezależny, niezawisły sędzia, nie pomyślał o tym, by takiego kata z otoczenia ofiary skutecznie usunąć. Co z tego, że zakaz zbliżania się nałoży, skoro oprawca meldunek tam mając, z policją przyjść zamknięte drzwi otworzyć może? Nie pomyślałeś o tym? Dudy to wina? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Głupszy jesteś niż ustawa przewiduje 

nie nie, spokojnie. To nie jest wyborca Pis'u i Dudy.

Opublikowano
4 minuty temu, bezbarwny napisał:

@jacus, tvpropaganda nie oglądam, info też. W zasadzie jedyne wiadomości które znam, to te tvn i żeby jasne było, mnie leży, czy mnie jacus wierzy. 
@ogarek, nie sądź innych swoją miarą. Do myślenia głowy używam, główki, jak już kiedyś ustaliliśmy, Ty. Co do tematu...wiele ofiar swych oprawców, mieszka z nimi pod jednym dachem, bo niezależny, niezawisły sędzia, nie pomyślał o tym, by takiego kata z otoczenia ofiary skutecznie usunąć. Co z tego, że zakaz zbliżania się nałoży, skoro oprawca meldunek tam mając, z policją przyjść zamknięte drzwi otworzyć może? Nie pomyślałeś o tym? Dudy to wina? 

Pojęcia nie masz o czym mówisz. 

Opublikowano (edytowane)

Co ty tu belkoczesz, i zawracasz kota ogonem ... skoro ułaskawił to powinien to sprawdzić i tyle..... Jest od tego jak de... od sra....a dokładnie to ma od tego swoich ludzi... Gdzie tu jest wzorowe zachowanie skoro odbył część zasadzonej kary a najważniejsza dla ofiary tak naprawdę złamał.... Skoro nie wykonywał zakazu to do pierdla spowrotem powinien go skierować a nie zdejmować mu ten zakaz.... Wszedł w rolę sądu i właśnie służb które tego nie dopilnowały i zdjął karę to odpowiada teraz za to i bierze za to opowiedzialnosc i tyle... 

Prezyden w takich sprawach nie powinien stosować prawa łaski i tyle....przypomni sobie co zero zapowiadał.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

zastanawiam się o co tu chodzi z tym ułaskawieniem,mógł przecież poczekać do wyborów i ułaskawić po wyborach jeśli uważał że tak trzeba zrobić. Nie przewidział jaka to będzie woda na młyn dla antypisu?

Opublikowano
8 minut temu, kibix napisał:

Pojęcia nie masz o czym mówisz. 

Uzasadnij. Chętnie posłucham fachowca

8 minut temu, ogarek napisał:

Co ty tu bełkoczesz , i zawracasz kota ogonem ... skoro ułaskawił to powinien to sprawdzić i tyle..... Jest od tego jak de... od sra....a dokładnie to ma od tego swoich ludzi... Gdzie tu jest wzorowe zachowanie skoro odbył część zasadzonej kary a najważniejsza dla ofiary tak naprawdę złamał.... Skoro nie wykonywał zakazu to do pierdla spowrotem powinien go skierować a nie zdejmować mu ten zakaz.... Wszedł w rolę sądu i właśnie służb które tego nie dopilnowały i zdjął karę to odpowiada teraz za to i bierze za to opowiedzialnosc i tyle... 

Prezyden w takich sprawach nie powinien stosować prawa łaski i tyle....przypomniji sobie co zero zapowiadał.. 

O wypraszam sobie, se...becze😉😂

Opublikowano

Zbyt śliska sprawa aby łzy pomogły.. 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

Dobrze że nie ma 3 tury bo było zawężenie tylko do województw ze wschodu Polski. Trzeba pogratulować Dudzie że samochody nie pojadą tam gdzie są potrzebne tylko do tam gdzie będzie frekwencja. Najlepsze to że to tylko promesa. Samochodów nigdzie fizycznie nie ma. Jak można kupić 16+49= 65  samochodów i losowo je rozdać po Polsce. Nie przypomina Wam się że już kiedyś tak robiono? 

Witamy w PRL 2.0

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, witejus napisał:

zastanawiam się o co tu chodzi z tym ułaskawieniem,mógł przecież poczekać do wyborów i ułaskawić po wyborach jeśli uważał że tak trzeba zrobić. Nie przewidział jaka to będzie woda na młyn dla antypisu?

Chyba nawet Hoffman u mazurka zwrócił na to uwagę, że to bezsensowne.

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, witejus napisał:

No nie potrzebnie się zastanawiasz bo po  wyborach to niby jak skoro je przegra.... Może miał w tym inny interes bo tak z dobrego serca to nikt tego nie lyknie 

Jedno jest pewne to musiał być jego wyborca.... I to jest najbardziej żałosne... 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Zapunktował i zdobył głos. 😋 Po wyborach to co mu z tego..... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Ale cosik wygląda że przepłacił i to ostro 😭

Kurla taki strzał w kolano zrobić... Ale jak to mówią, swój swojego wybawił... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 godziny temu, staszek131415 napisał:

To tampanuje socjalizm?

Wiesz to zautopsji?

Twój sąsiad coś wspominał ale wiadomo Ty za długopisem to i tak podpisze twoje ułaskawienie  😄

Opublikowano
4 godziny temu, piotreku1 napisał:

Widać do jakiej głupoty i agresji można doprowadzić odpowiednią propagandą.Facet bełkocze bez ładu i składu, argumenty siły zamiast siły argumentów. Swoją drogą to głos takiego ćwoka jest w demokracji wart tyle ile normalnego człowieka i to jest dramatyczne

Opublikowano
26 minut temu, piotreku1 napisał:

Twój sąsiad coś wspominał ale wiadomo Ty za długopisem to i tak podpisze twoje ułaskawienie  😄

Lepiej głosować na długopisa  jak na szambiarza    w warszawie  szambo  wybiło  co  poniektórym  w domu   w nagrodę  za  popieranie   szambiarza 

Opublikowano

Ktoś tu się chyba powoli na urlop wybiera.

@Ywa naczelny "Nie" z tym mi się kojarzy.

Przed chwilą był szok. Bosak w Polsacie udzielał wywiadu. Padło oczywiście pytanie czy pójdzie na wybory.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v