Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał:

Słyszeliście, że Kaczyński wczoraj był na Jasnej Górze? On chyba uwierzył w swoją propagandę i pojechał zatroskany modlić się o losy Polski. Chyba w pisie się przestraszyli nie na żarty.

@Roman176 prokuratura umorzy. I tu własnie przydał by się niezależny prezydent. Przypuśćmy, że doszło by do rozprawy i Duda by Sasina ułaskawił gdyby ten był winny. 

W ogóle zauważyliście, ze na wieczorze Dudy nie było logo i nikogo z pis. Postanowili aby odciąć od Dudy problemy związane z złodziejstwem i aferami pisu.

5lat temu Pan Prezes też był na Jasnej Górze  podczas wyborów prezydenckich. 

A prowadzący wieczór wyborczy Pana Prezydenta Andrzeja Dudy  to skąd był co ???

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Sean napisał:

O co Ci teraz chodzi bo nie bardzo łapię, ja o wodzie, Ty o jakimś lodzie, cytujesz mój post do moderatora, raczej napisany w żartobliwej formie i nie związany z tematem, a Ty wciskasz mi coś o religii, a to o polityce.  Normalnie nie wiem co Cię ugryzło, myszy Euro Ci wcięły w skarpecie?, toż to nie wina rządu, nikt Ci nie kazał wypłacać i przewalutowywać :D

Zapytaj wprost a nie klucz, ukarany gościu to nie moja zasługa, nikogo nie podpier*oliłem, umiem samemu się odgryźć, to raz, dwa, nie musisz się zgadzać z moimi poglądami religijnymi, a tym bardziej politycznymi, ale nie szukaj zaczepki, bo nie wiem nawet do czego pijesz, a zaczynasz być złośliwy.  :)

A to że mam inne poglądy polityczne  to fak i nie tajemnica...😂😂😂😂 Ot trochi czytam Święte Księgi i temu wyłapuje rozbieznosci... 🤣🤣🤣🤣.... Wiec się pilnuj z tymi naukami bo widzę że się nie stosujesz... 😋 A co to za poglądy religijne ?co to  znaczy? A nowa relgja katolicka? 😂😂😂😂 

PS... A ten ukarany to tera żem zobaczył i co łon mnie ma niby  obchodzić ? 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, dsbh napisał:

Jeżeli chodzi o Trwam to Ty pierwszy pisałeś o tej stacji a ja się odniosłem do Twojego wpisu. @Sean nic na temat Rydzyka nie pisał w tym momencie.

To lepiej dobrze prześledź wpisy, bo pleciesz głupoty ;) na mój wpis o TV Trwam Sean odpowiada "[..] to kogo kościół ma popierać?". Ja piszę tylko o Trwam, on to sprowadza do ogółu Kościoła, to dla kogo w tym momencie Kościół = trwam?

I dziękuję za zwrócenie uwagi, oczywiście powinno być 'dwóch' :)

5 godzin temu, Ursus932 napisał:

No dobra Ale nie znalazłem że choć złotówkę Rydzyk wziął do własnej kieszonki

Wystarczy że tej swojej kieszeni nie ruszył. Co mu państwo daje, tego sam nie musi wydać, tak właśnie działa ten biznes, tak ciężko to pojąć? Czemu państwo ma dotować cały jego biznes i to takimi sumami? Nie zarabia? No to trudno, ogłosić upadłość i się żegnamy. Ale nie, nawet ARiMR płaci mu bodajże 400tyś za audycje o dopłatach, mimo że od takich rzeczy mamy telewizję publiczną i informację telefoniczną. A na dopłaty do materiału siewnego czy rzetelne wypłacanie suszowego już środków brak. Może kiedyś otworzycie oczy, choć jak patrzę na ostatnie 100 lat historii, to wątpię.

Edytowane przez lukasz222
Opublikowano
30 minut temu, Denwer napisał:

5lat temu Pan Prezes też był na Jasnej Górze  podczas wyborów prezydenckich. 

Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerku piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerku zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerku ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerku ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!

• Haha 1
Opublikowano
50 minut temu, hubertuss napisał:

On jest obłąkany nie od dziś. Nawet nie wie, że ten okrągłostołowy matrix zrobili mu Kaczyńscy i Pawłowicz. 

Straszny* hipokryta z Ciebie Hubcio 

jak to było? Atak pisowca adpersona?😂

* miało być erdolony😉

• Like 1
Opublikowano

A to Jasna Góra nie może przyjść do prezesa jarozbawa ?... No nie bywałe... 😋

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

okrążyć i opanować... Zastanawiam się nad tym czy ma odpowiadać cierpliwie. Nie. To nie są sześciolatki a on ma być prezydentem a nie przedszkolanką. Takie ciągłe pytania to drwina a on nie jest asystentem google.

Czyli prezydent jeżeli zostanie zapytany o to samo w Opolu co w Warszawie, to już nie musi odpowiadać na to pytanie ? Wyborca jest ważny tylko w dniu wyborów, czy w czasie całej kadencji ? Po co w takim razie jeździ w teren przed drugą turą, skoro jego program można sobie znaleźć w internecie lub na ulotkach. Zdjęcie sobie zrobić ?

57 minut temu, hubertuss napisał:

Słyszeliście, że Kaczyński wczoraj był na Jasnej Górze? On chyba uwierzył w swoją propagandę i pojechał zatroskany modlić się o losy Polski. Chyba w pisie się przestraszyli nie na żarty.

@Roman176 prokuratura umorzy. I tu własnie przydał by się niezależny prezydent. Przypuśćmy, że doszło by do rozprawy i Duda by Sasina ułaskawił gdyby ten był winny. 

W ogóle zauważyliście, ze na wieczorze Dudy nie było logo i nikogo z pis. Postanowili aby odciąć od Dudy problemy związane z złodziejstwem i aferami pisu.

Widzę że oglądałeś Fakty o 19ej.

16 minut temu, Ursus932 napisał:

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wybory-prezydenckie-2020-depresja-szefa-psl-kosiniaka-kamysza-analiza/7mrvk0w

Depresja :/

A co on k**wa myślał że wygra9_9 

To Będzie początek końca kariery politycznej 😎

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-wybory-2020-wiceprezes-psl-zawiedziony-wynikiem-kosiniaka-ka,nId,4582387

Bardziej lubimy głosować przeciw czemuś, a nie za czymś" - powiedział Jarubas. Przyznał, że idea porozumienia między Polakami, którą forsował Kosiniak-Kamysz, nie zyskała akceptacji większości społeczeństwa.

A może mamy dłuższą pamięć niż się wydaje politykom. Chociaż muszę przyznać, że trochę mi go szkoda, do pierwszej debaty telewizyjnej miał dobrą kampanię.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, ogarek napisał:

A to Jasna Góra nie może przyjść do prezesa jarozbawa ?... No nie bywałe... 😋

To jest skandal aby starszy człowiek musiał jeździć po całej  Polsce przecie Jasną Górę jak i Wawel można na Nowogrodzka przenieść

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

A to że mam inne poglądy polityczne  to fak i nie tajemnica...😂😂😂😂 Ot trochi czytam Święte Księgi i temu wyłapuje rozbieznosci... 🤣🤣🤣🤣.... Wiec się pilnuj z tymi naukami bo widzę że się nie stosujesz... 😋 A co to za poglądy religijne ?co to  znaczy? A nowa relgja katolicka? 😂😂😂😂 

PS... A ten ukarany to tera żem zobaczył i co łon mnie ma niby  obchodzić ? 😜

Przeceniasz mnie jak zawsze  :P nikogo nie nauczam, jedyne co, to mówię jak się nie powinno robić :D coś w stylu Jarkaogarka z kanału You Tube  :P a i nie raz pisałem zresztą, że do świętości to mi bardzo daleko.   :)

Opublikowano
2 godziny temu, Alamo napisał:

Ludzie wytresowani w antypisowskiej histerii zaczęli chodzić po ścianach,żyją w Okrągłostołowym matriksie i "tefałenów". Matrix polega na tym że starcie starego porządku z nowym odziera z rozsądku.Człowiek obserwujący rzeczywistość widzi to tak: mieliśmy przez 25 lat coś na kształt bananowej republiki, owszem, poziom życia bardzo się podniósł, ale państwo popadało w coraz gorsze patologie, coraz bardziej było "ch..., d... i kamieni kupa", elity coraz bardziej oderwane od społeczeństwa, nadęte i pełne pogardy, u władzy coraz gorsze nieloty, a cwaniacy i złodzieje coraz bezczelniejsi. Trwało to, bo na rzecz takiego państwa, takich elit i całego tego wielkiego dojenia, strzyżenia i łupienia Polaków przez rodzimych cwaniaków i zagranicznych kolonizatorów pracował ogromny aparat propagandowy.

Mam wrażenie że masz 20lat. Przecież PO i PIS to były AWS. Rozumiesz że w XXI już PIS był przy władzy ? Przecież historia już zatoczyła koło. Był PiS ->PO-> PiS za 4 lata będzie PO. Mamy kryzys kasa państwa jest pusta. Kandydaci wymyślają programy warte 50 mld rocznie. Konstytucji nie zmienią bo nie mają większości konstytucyjnej. Czyli zadłużyć się nie mogą. Podatków obiecali nie podwyższać. Ekonomiści przewidują że jesień to będzie początek kryzysu.  Dodatkowo szacunki mówią że wpływy z "luki vatowej" wynoszą 0,1 mld a sam program 500+ kosztuje około 5 mld. 

Dlatego pytam się wyborców zarówno PiS i PO skąd państwo weźmie na to pieniądze? 

Opublikowano (edytowane)

sie dopisze do rachunku-nawet drukowac sie nie oplaci, papier i farba kosztuje, zreszta karty wyborcze musieli niemcy drukowac bo panstwowa wytwornia papierow wartosciowych lezy i kwiczy po rzadach bardzo poboznego prezesa-zawierzyl bogu swoja firme, ale bog go olal....

napieprzyliscie postow tyle co ja pokosow..

11 godzin temu, tracker napisał:

Trzaskowski dostał mnij niż Komorowski 5lat temu, około 30% i to przy poparciu lewaków cienko ... nawet gdyby w II turze wszyscy głosujący na Hołownię czy Biedronia poszli za nim to 50 % nie ma:DDDD

Duda wystarczy że przekona część wyborców Bosaka i Kosiniaka i część ideowej nierozporkowej lewicy i już ma większość:DDD

A pozatym modlitwa też robi swoje ... będzie dobrze.

Współczuję pewnym osobnikom, tyle nienawiści, może by tak do księdza się udać egzorcysty, choć to może być niebezpieczne bo woda święcona pali takich osobników ...

10 godzin temu, szmergiel napisał:

glupi czlowieczku.pokazalbym ci ludzi ze wschodu co sa o niebo bogatsi od tych co mieszkaja jak szczury w zachodniopomorski czy lubuskim czy dolnoslaskim i mogliby ich kupic a glosowali w wiekszosci na Dude. pelno takich nowoczesnych w domkach na kredyt a udaja bog wie kogo a kazdego po kolei by kupil bez problemu z butami jak stoi.tacy to krzycza ze hoho

10 godzin temu, Ursus932 napisał:

Myślałem że jesteś głupi Ale że aż do tego stopnia 😅

Ilość łazienek ,k**wa może jeszcze się pytaj czym dupe podcierają

10 godzin temu, Sean napisał:

No jacuś pewnie liściem z buraków do tej pory, teraz kupił rolkę papieru toaletowego i rżnie nowoczesnego.   :P

8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Bo wiesz najgorzej jak dziad dorobi się torby to k**wa nie wie na którym ramieniu nosić 

7 godzin temu, tracker napisał:

Skąd się ta lemingoza bierze? I to jeszcze na wsi, przecież trzeba mieć nierówno pod sufitem, by być rolnikiem i głosować na tych co odpowiadają za upadek i wyprzedaż za grosze rolnictwa, stoczni, banków ... Ursusa. Naoglądają się komunistycznych mediów TWNowych i myślą że wszystkie rozumy pozjadali, a poza słomą z gumiaków, prostackie buractwo wyłazi, prymitywizm i nienawiść. Żałosne.

6 godzin temu, Alamo napisał:

Też zadaję to pytanie bez ideologii.Jak to możliwe że część rolników popiera Okrągłostołowy porządek?

wszystkim bardzo zainteresowanym moja osoba odpowiem jednym wierszem

vice-versa sie nie spodziewajcie ,mnie nie fascynuje homoseksualizm jak was.........

Edytowane przez jacus
Opublikowano

Nawet najbardziej zajadły leming, przyznać musi, że rządy PiS są dla Polski w tej chwili co najmniej najmniejszym złem. Jeśli nie z innych powodów, to choćby dlatego, że PiS znajduje się pod tak mocnym ostrzałem mediów, że nawet gdyby chciał pozwalać sobie na takie przewały jak PO z PSL-em to zwyczajnie tego robić nie może.Proszę bardzo, przypomnijmy sobie falę oburzenia, jaka przetoczyła się przez media w związku z niezgodnym z prawem obdarowaniem pana Misiewicza posadami w paru spółkach. Za poprzednich rządów niszowy „Puls Biznesu” opublikował dwie, jak je nazwał, „listy hańby” – PO i PSL. Wymieniono na  nich z imienia, nazwiska i nazw spółek setki pociotów, partyjnych kolesiów, szwagrów, kuzynów nałożnic sprawujących z nominacji tych partii intratne funkcje, do sprawowania których nie mieli elementarnych kwalifikacji i nie spełniali podstawowych stawianych przez przepisy wymogów. Proszę sprawdzić, obie listy są wciąż dostępne w sieci.http://www.pb.pl/2841223,15705,lista-wstydu-platformy-obywatelskiej Wszystko, co udało się pracowicie zgromadzić lewicowo-liberalnej opozycji pod hasztagiem „misiewicze” to przy tych listach pikuś .I co? Nic właśnie. Żadne „wiodące” medium nie raczyło sprawy zauważyć. Zanadto były skupione na przestrzeganiu przed dojściem do władzy PiS i straszeniem, że jeśli się to stanie, to będzie „średniowiecze”, wszystkim każą chodzić na pielgrzymki i Unia przestanie dawać dotacje a krowy mleko.Daleki jestem od tego, by bronić PiS argumentem „a tamci nie  byli lepsi”, stwierdzam tylko fakt, że obecnie rządząca partia, kiedy uda się ją na czymś przyłapać, zmuszona jest reagować – nie tylko w tej sprawie.Nad sitwą PO-PSLu natomiast tzw. elity, szczególnie te opiniotwórcze, rozpinały tak szczelny parasol ochronny, że władza mogła się świnić, kraść i korumpować do woli, o wyprzedawaniu interesów narodowych nie wspominając.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Strzał w stopę. Tu masz guru Kurskiego.

Cytat

Będę konsekwentny w odzyskiwaniu dla PiS urzędu po urzędzie, przedsiębiorstwa po przedsiębiorstwie, agendy po agendzie. Trzeba jasno powiedzieć, że 16 miesięcy po wygranej PiS żaden działacz czy zwolennik naszej partii, który wykrwawiał się w naszych kampaniach wyborczych, nie może cierpieć głodu i niedostatku

idą łeb w łeb 

https://oko.press/95-mln-zl-zarobili-ludzie-pis-w-14-spolkach-z-udzialem-panstwa-rekordzista-69-mln-zl-ranking-oko-press/

PiS jest pod tak potężnym ostrzałem mediów że będzie przekazywać 2 mld zł rocznie na propagandę. 5 lat 10 mld, Dodatkowo solorz czyli Polsat do nich dołączył, Z telewizji został tylko TVN. To jest ciekawe że Duda się lansuję na sojusznika USA a z TVN nie potrafią się dogadać.

Jeszcze się odniosę do końcówki posta.

W jaki sposób PIS zareagował na miliony dla szumowskiego?

W jaki sposób PiS odpowiedzał na temat lewych respiratorów? 

Edytowane przez kibix
Opublikowano (edytowane)

ale to nie jego -tylko wklejone  ziemiewicza, zawsze  tak robi, to taki forumowy bolek ,od lat daje teksty nie swoje bez zaznaczenia zrodla...

produkcja przemyslowa w maju spadla rok do roku o 25 % ,to jest prawdziwy problem, a nie d*pa maryny czy roberta.........

https://wybory.gov.pl/prezydent20200628/pl/wyniki/1/protokol/706083    wiedza sasiedzi ...

Edytowane przez jacus
Opublikowano
26 minut temu, kibix napisał:

Strzał w stopę. Tu masz guru Kurskiego.

idą łeb w łeb 

https://oko.press/95-mln-zl-zarobili-ludzie-pis-w-14-spolkach-z-udzialem-panstwa-rekordzista-69-mln-zl-ranking-oko-press/

PiS jest pod tak potężnym ostrzałem mediów że będzie przekazywać 2 mld zł rocznie na propagandę. 5 lat 10 mld, Dodatkowo solorz czyli Polsat do nich dołączył, Z telewizji został tylko TVN. To jest ciekawe że Duda się lansuję na sojusznika USA a z TVN nie potrafią się dogadać.

Jeszcze się odniosę do końcówki posta.

W jaki sposób PIS zareagował na miliony dla szumowskiego?

W jaki sposób PiS odpowiedzał na temat lewych respiratorów? 

widzowie i słuchacze Niemieckich mediów Ringer-axel Szfindel,naturalne że są e was zastrzeżenia, jakie macie do mediów państwowych, wynikają one z faktu, że po doświadczeniach nieustającej nagonki na rząd w latach 2005-2007, i przede wszystkim jej wyborczego skutku, PiS porzucił idealizm, z jakim uczynił kiedyś szefem TVP Bronisława Wildsteina, i tym razem zrobił z nich anty-TVN. Wedle zasady: gdy udało nam się zdobyć szaniec, z którego nas masakrowano ogniem, to nie będziemy na nim zakładać ogrodu, tylko obracamy działa w odwrotną stronę i walimy, ile mocy w rurach. I tak - jeśli brnąć w to porównanie - w ciężkiej medialnej artylerii anty-PiS ma wciąż zdecydowaną przewagę.

Ogólnie rzecz biorąc obecnie Polska znajduje się w najlepszej sytuacji ekonomicznej od 28 lat.Ach ta obłuda salonów… można by o niej pisać całe tomy.Kiedy "opozycja totalna" zapewnia swoich zwolenników, że najważniejsze jest dla niej, żeby odsunąć PiS od władzy, okłamuje ich. Nawet w tym, a może – zwłaszcza w tym. Opozycja totalna chce nie tego, żeby PiS stracił władzę, ale tego, żeby ona tę władzę odzyskała. Nikt inny, tylko ci sami, którzy ją stracili, haniebnie i głupio przegrywając wszystko co było do przegrania.Dla obozu dzisiejszej "opozycji totalnej" utrzymanie pod tym kotłem maksymalnego ciśnienia jest sprawą trudniejszą, niż dla poprzedników. Pod pewnymi względami jest jej bowiem dużo bardziej pod górkę, niż było PiS-owi nawet w czasach, gdy powrót tej formacji do władzy wydawał się bajką o żelaznym wilku. O ile bowiem "nadużycia władzy" za czasów wspólnych rządów czy inne tam "duszne atmosfery" były - by przypomnieć określenie Bronisława Geremka - "faktami prasowymi", insynuacjami i zmyśleniami, to PO ma po swoich rządach naprawdę sporo za uszami. Nie da się w żaden sposób zaprzeczyć, że co piąty litr paliwa był w tym czasie lany do baków przez mafię i "alchemików" korzystających z tajemniczej ochrony przed celnikami i urzędami skarbowymi, że na karuzelach VAT bezkarnie i z co najmniej cichym przyzwoleniem rządu rozkradano miliardy..że kolejne miliardy skradła mafia adwokacko-sędziowska w ramach lipnej "reprywatyzacji"Jest też drugi powód, dla którego PO i michnikowszczyznie trudniej utrzymać spójność swego obozu. Na politykach PiS można było wiele przysłowiowych psów powiesić, ale tych cnót, którymi się legitymizowali w oczach swoich wyznawców, czyli religijności i patriotyzmu, odmówić się im nie dawało. Tymczasem post-inteligencka poza okrągłostołowego salonu kazała mu sięgać po legitymizowanie się "przyzwoitością"Niepodległości a Neumana" - i tu akurat jest dramatycznie słabo. Afery i aferki poprzednich rządów to jedno, ale przecież autorytety tego obozu to kolekcja żenujących cwaniaczków, strojących się w piórka moralistów i nadymających, a jeden w drugiego, przepraszam za słowo, po prostu gówniarzy. Jeden alimenciarz, drugi kapuś, jeden wyłudzał "ekwiwalent" za de facto wykorzystane, ale nie wpisane do papierów urlopy, drugi mając dwadzieścia nieruchomości i siedząc na kasie procesował się z własną córką o zwrot wypłaconych jej przed laty alimentów, trzeci doił zasiłek na żonę, wpisując w papiery, że nie pracuje, choć pracowała, a w amerykańskiej szkole podał fałszywe dane o własnych zarobkach, żeby i od nich wziąć parę dolarów - a jeszcze jak zaczęli się do niego dobierać, podniósł krzyk, że to antysemici go prześladują za pochodzenie. Nawet ci, którzy osobiście niczego zawstydzającego się nie dopuścili, stracili cnotę żerując oczywiste kłamstwa "Bolka" czy tolerując w swym gronie alfonsa handlującego kobietami. W przeciwieństwie do czasów świetności układu z Magdalenki, dziś jego siła imponowania jest ujemna, dawna "elita" kojarzy nie z haj-lajfem.

Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał:

ale to nie jego -tylko wklejone  ziemiewicza, zawsze  tak robi, to taki forumowy bolek ,od lat daje teksty nie swoje bez zaznaczenia zrodla...

produkcja przemyslowa w maju spadla rok do roku o 25 % ,to jest prawdziwy problem, a nie d*pa maryny czy roberta.........

Sześciu eurodeputowanych z Polski znajduje się na liście "pewnych sojuszników" fundacji amerykańskiego miliardera,wśród nich Róża Maria Graefin von Thun und Hohenstein,zażarta orędowniczka idei,które promuje i finansuje George Soros. Jacus to fanatyczny wyznawca tej idei, Róży Thun którą wsparł w okręgu wyborczym, monterki antypolskich dokumentów dla szczucia i ogłupiania niemieckiego widza

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał:

jak by doszło do rozprawy to było by już coś 

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wybory-prezydenckie-2020-depresja-szefa-psl-kosiniaka-kamysza-analiza/7mrvk0w

Depresja :/

A co on k**wa myślał że wygra9_9 

To Będzie początek końca kariery politycznej 😎

3 godziny temu, Denwer napisał:

No tygrysek największym przegranym 

wiecie co mnie najbardziej wkurwiło w buraku  gdy miał 20 % i szansa 2 turze wygraną z dudą powiedział kto wymyślił plotkę ze to partia rolnicza i wsi wyłachał się wszystkich

gdy w czwartek przed wyborami jego 4 % sondażowe znów określił się jako partia Rolnicza  

18 minut temu, jacus napisał:

jak zwykle sie mylisz-akurat nie glosowalem na nia😂,

jakie sa te idee bo slabo sie orientuje ,nie to co w warunkach sprzedazy na olx😜

https://www.wiesci24.pl/2019/06/10/michal-karnowski-byl-ekspertem-finansowanej-organizacji-finansowanej-przez-sorosa/

strona tak głupia jak ty 

https://www.wiesci24.pl/2018/11/08/lista-100-afer-pis-solidarnej-polski-oraz-polski-razem-oto-obraz-dwoch-rzadow/

Wybory 2020. Andrzej Duda triumfuje w woj. śląskim duża przewaga 

Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-wybory-2020-andrzej-duda-triumfuje-w-woj-slaskim,nId,4582489#comments4-1utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Urzędujący prezydent Andrzej Duda wygrał I turę wyborów prezydenckich we wszystkich trzech okręgach w woj. śląskim, uzyskując w nich od blisko 38 do ponad 45 proc. głosów - od kilku do kilkunastu procent więcej niż kandydat KO Rafał Trzaskowski.

Opublikowano

takich madrych jak ty, to chyba nie ma...

tak sprawdzilem pobieznie- sama prawda lub tylko niewielka przesada, 350 afer -pokaz w ktorych punktach nieprawde pisza ??

a karnowski naprawde pracowal dla fundacji batorego finansowanej przez sorosa- dziwi cie to ??? pamietaj ze adrian byl w unii wolnosci..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v