Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy pół Śląska ,u mnie mają na jednym składzie i próbowałem zresztą nie tylko ja , to szajs jakich mało ,Kolumbijski jest dobry 

Opublikowano

Miałem i Ruski. Był ok. Przegrał na kosztach transportu bo ze Szczecina jest bliżej i taniej niż z Bydgoszczy. Jestem zdania, że nikt tak pięknie nie walnie w rogi Polska jak drugi Polak i to się sprawdza także z węglem ze Śląska. W zasadzie to plik certyfikatów robi tam za wartość opałową... historia już albowiem EC Zielona Góra niema już bloku węglowego toteż możliwości dowodów się pokończyły. Handel w Polsce często właśnie opiera się na maksymie: Pomaluj i sprzedaj. 🤔 Ciekawy zbieg okoliczności...

Hubertb - multum firm w moim regionie żyje z etykietowania żywności i eksporcie na zachód. Czechy np. ogarniają sieci.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Ale ta opozycja ludziom kit ciśnie do głów ,A Ci wierzą że jedyny idealny kandydat to Trzachu i niebezpiecznie blisko się zbliża 😕

https://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2020/aktualnosci/news-sondaz-dla-do-rzeczy-andrzej-duda-wygra-z-niewielka-przewaga,nId,4540988

Gdzie ty kit widzisz? 2,2 % w drugiej turze różnicy miedzy kandydatami miesiąc przed to wciąż wynik nie rozstrzygnięty. Zważywszy, że nawet pisowska propaganda odnotowuje, ze Dudzie spada Trzaskowskiemu rośnie poparcie.Nie wiem kto wygra ale będzie na jak to mówią żyletki. Kit to masz w tvp bo jak widać już niektóre pisowskie gazety zaczynają prawdę pisać. Bo bzdur nikt czytać nie chce. 

Potwierdza się też to co pisałem tutaj już dawno. Trzaskowski jest bardziej kandydatem kojarzonym z jedną partią i ma mniejszą zdolność gromadzenia innych wyborców. Hołownia przegrywa z Dudą w granicy błędu statystycznego. Dlatego to jego wolał bym w drugiej turze.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
52 minuty temu, hubertuss napisał:

Hołownia przegrywa z Dudą w granicy błędu statystycznego. Dlatego to jego wolał bym w drugiej turze.

No i perpektywa Pierwszej Damy - pilota myśliwca. 

Opublikowano

Mam pole obok LHS to widzę jakie ilości węgla jest importowane i w mojej okolicy nie uwidzisz polskiego węgla bo 1/3 droższy jest i jakby biurokracje w kopalniach ograniczyć oraz zarobki prezesów to byśmy palili rodzimym surowcem? Pamiętacie jak PIS miał ograniczyć import wschodniego węgla i co.............?

Opublikowano

Już  w 2015  roku  zbierali  podpisy  dla  szambiarza   :D  :D  :D  

102571863_2712686258835434_2626332960756

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

Kliknij i zobacz więcej!

Kliknij i zobacz więcej!

i to mają być zarobki ??  za peło 150 tyś poniżej nie było 

DD68HQuUMAEQuRW?format=jpg&name=900x900

doj**ałeś różnica kolosalna  najniższa pensa za peło 100tyś  

daj tu wszystkim z 2014 bo to początek tego 

Opublikowano

U nas praktycznie sam Polski ludzie kupują ,  teraz brałem gruby po 900 

Opublikowano

Za miesiąc będą zamykać zakłady pracy po wyborach w takim tempie co przybywa chorych na koronę .

Przypomnijmy, że niedziela to kolejny dzień z bardzo dużym wzrostem zachorowań w Polsce. W sobotę stwierdzono 576 zakażonych COVID-19 osób w Polsce.

Opublikowano

z tego ponad polowa u romana na kopalni.

2 godziny temu, Roman176 napisał:

i to mają być zarobki ??  za peło 150 tyś poniżej nie było 

DD68HQuUMAEQuRW?format=jpg&name=900x900

doj**ałeś różnica kolosalna  najniższa pensa za peło 100tyś  

daj tu wszystkim z 2014 bo to początek tego 

romus -dziecko to roczne zarobki prezesow istniejacych i dzialajacych firm gieldowych , zatrudniajacych tysiace ludzi i obracajacych setkami jesli nie miliardami zlotych a ty ich zestawiasz z zarzadem spolki ktora kiedys i gdzies tam ma podobno budowac cos co nigdy nie powstanie.. 

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

Za miesiąc będą zamykać zakłady pracy po wyborach w takim tempie co przybywa chorych na koronę .

Przypomnijmy, że niedziela to kolejny dzień z bardzo dużym wzrostem zachorowań w Polsce. W sobotę stwierdzono 576 zakażonych COVID-19 osób w Polsce.

Nie przesadzaj  350 osób  to  zofiówka  więc   nie  ma takiego wielkiego  przyrostu.

Może  wybuchnąć  bum  po   korona podpisach  szambiarza  ponoć  ponad 200  tyś  zebrali  czyli  może  z tego wybuchnąć  niezły  armagedon 

Opublikowano

Przy  wyborach będą  środki  dezynfekcyjne  a  zbieranie  podpisów  robią   po  łamacku  bez  środków  ostrożności 

Opublikowano

tak samo ludzie będą używać jak teraz przed sklepami 😁

Opublikowano
safe_image.php?d=AQCqPldPGtmqk7jX&w=540&

Informacje o tej witrynie

TVP.INFO

Opozycyjne media rzuciły się na prezesa PiS, kiedy ten odwiedził cmentarz – przypominają internauci.
Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nie przesadzaj  350 osób  to  zofiówka  więc   nie  ma takiego wielkiego  przyrostu.

Na takie stawianie sprawy jeden z plutonowych miał dosadne określenie. " j**any relatywista".

Opublikowano

Stoi łapówkarz i zbiera podpisy no więc gdzie jest prokuratura ziobry dlaczego nie postawi mu zarzutów i skieruje do sądu akt ]

Dopiero był materiał w wiadomość o reprywatyzacji w warszawie, trzaskowskim i HGW. śpiewak gada że prokuratura ma dowodów i pyta dlaczego HGW nie ma zarzutów

To jest komedia winni tylko wyroków nie ma

Opublikowano

chyba nie jest tajemnica kto oddal kamienice rodzinie waltzow ??? ten podpis dla zbieraczy autografow to bylaby niezla grattka-od ponad 10 lat juz nic nie podpisze...

kto oddal kamienice w ktorej mieszkala  brzeska ??? tez nie trudno sie domyslic,choc ten komisarz jest mniej znany..

z niecierpliwieniem czekam az bard pis-uaru napisze piesn -zeby twoj szalik byl krotszy niz moj😂, pierwsze miejsce na liscie przebojow III gwarantowane🤣.

info dla wsiokow- kulturalnie piszac mieszkancow wsi zabitej deskami-mecz bez publicznosci jest tak bez publicznosci jak piwo bezalkoholowe bez alkoholu- zawsze okreslona grupa wlascicieli i wladz klubow jest obecna. wladze klubu moga sobie zaprosic kogo chca, a schetyna byl przedtem aktywnym dzialaczem klubu z wroclawia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v