Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

a kogo obchodzi teraz Trzaskowski? o nowym ministrze rolnictwa dawaj.

Czajkoski   jest  na topie.   a o nowym  ministrze  ja  nic  nie  wiem 

1 godzinę temu, Ywa napisał:

możesz skorzystać z hulajnogi.

Nie  te  lata 

Opublikowano
32 minuty temu, Denwer napisał:

Czajkoski   jest  na topie

a nie rolnicze strajki albo covid?? rolników bardziej sytuacja w Warszawie interesuje? no dajta spokój jaki ja nie na czasie... 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, pafnucy napisał:

rolników bardziej sytuacja w Warszawie interesuje?

No  niektórych  pewno  tak  bo  chcą  tam  strajkować   zamiast  pracować 

120530657_3140672506054670_3531574698002

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
6 godzin temu, Denwer napisał:

14  listopada  będzie  9  lat  jak  na własną  rękę  działam  😎

a ile lat masz chłopczyku ?

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Nie  te  lata 

Opublikowano
4 godziny temu, thor1984 napisał:

Ze niby Czarnek w psychiatryku ? 

swoją babkę odwiedził a przecież wszędzie są zakazy odwiedzin

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, racyl napisał:

a ile lat masz chłopczyku ?

A ty  co  dziadku  w  spisie  rolnym  robisz   czy  co

121232585_685890932358056_79276320073020

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Roman176 napisał:

JAKI JEST NAJGŁUPSZY NAROD NA ŚWIECIE KTÓRY ODDAŁ ZA DARMO I BEZ WALKI HANDEL, BANKI ,PRZEMYSŁ ,PRODUKCJE A TERAZ I USŁUGI ? NAWET W BANGLADESZU ŚMIEJĄ SIE Z POLSKI

wszystko się zgadza po za tym że jest jeszcze gorzej bo w tym Bangladeszu mało kto wie gdzie nawet gdzie tej Polski na mapie szukać. (gdziekolwiek ten Bangladesz się znajduje :P )

Co to się porobiło?
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,26389664,historyczny-debiut-na-gpw-allegro-idzie-po-rekord-moze-pokonac.html

najwyżej wycenione to jakiś pchli targ internetowy i twórca bajek interaktywnych dla szczyli, z całym szacunkiem dla tychże że chociaż Oni potrafią tanio skóry nie sprzedać
a gdzie znajduje się w rankingu wycena czegoś co w dobie nagonki antywirusowej powinno być najbardziej pożądane? czyli służby zdrowia i otoczenia. Jak w rankingach giełdowych wypadają te branże od których zależy na prawdę kondycja społeczeństw?

Pewnie nikt z obcego kapitału nie jest zainteresowany rzeczami od których zależy na prawdę kondycja nas wszystkich? a może za bardzo państwo wtyka nosa w te branże i nikomu nie chce się użerać z ....

no ale jeśli wydaje się społeczeństwu rozkazy które się samemu olewa
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26388073,kaczynski-wreczyl-nagrode-wildsteinowi-bez-maseczek-i-dystansu.html

-"to dorośli ludzie" - jakiś cynik powiedział
czy to aby na pewno dorośli ludzie czy co innego i może dla tego Allegro ściga się z CD Projekt bo tylko szczyle ustalają zasady aby je "oszczać"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Dysydent - e-commerce właśnie na pandemii wyjechał. Ludzie zamknęli się w domach, przed komputerami. Dobry moment allegro wybrało bo przytuli sporą gotóweczkę ba własne cele. Krótkoterminowy boom gdyż ludziska w domach długo nie wyrobią. Nawet maniacy gier. Urzędy muszą za tym nadążyć. Gigant jak Asseco sam nie wyrobi, Comarch nie da rady. Przewiduję zwrot w podejściu do zamówień i zwiększony udział garażowych firm...

Opublikowano

Cały dzień dziś mówią o pani sędzi co fikcyjne faktury  wystawiała i wyroki wyceniała i nie rozumie tego nagłośnienia przez PISiorów . PIS powinni  natychmiast zdelegalizować a pani sędzia jak już ma ustalone stawki powinna upowszechnić je na cały kraj . Minister Nowak ma już gotowe schowki to na skarbnika by się nadawał  a Noyman zasady wyższe by ustalił, i kasa by się zgadzała i prawo i sprawiedliwość mimo delegalizacji nadal by było . 

Opublikowano

przy takim szumowskim to amatorzy....

ten narod rzeczywiscie jest bardzo glupi bo tylko gornictwa nie oddal za darmo-ba nawet powinien doplacic niemcom zeby tych darmozjadow wzieli z powrotem do rajchu

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Tym samym co nawiedzony @wender 🤣😂

Któż  to  taki 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v