Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

Ale żony bił nie będziesz? Mam nadzieję.:lol:

zastanawiam się   muzułmanie mogą, jestem lewakiem z PO  jestem otwarty lgbt równość a w równości to jeden drugiemu morze przywalić 

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Zus rośnie dla tego że płaca minimalna rośnie. 

To że ZUS rośnie to oczywiście wina Tuska, zaś to że wzrasta płaca minimalna to zasługa PiS.:lol:

Tłumaczyć dalej czy tak jest dobrze?:lol:

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Odnośnie Pierwszej Damy. Według mnie powinna otrzymywać minimalną miesięczną wypłatę za sprawowanie funkcji. W końcu to nie jej wina, że mąż został prezydentem :).

Tylko że ludzie wolą wiedzieć co ich czeka i znać program wyborczy partii, inaczej taka partia podzieli los Nowoczesnej czy Kukiza. Głosował byś na kogoś nie wiedząc co ma do zaoferowania ?

Może to wytrawny gracz, który czeka na ostateczne wyniki :ph34r:.

To te składki nie wzrosły poprzez obniżenie wieku emerytalnego ?

Każdy zna zasady funkcjonowania pierwszej damy i to, ze się jej nie płaci. Nikt nie każe nikomu startować na prezydenta jeśli jednym z priorytetów są zarobki żony.

Z pisem nie wiemy co nas czeka. Dowiemy się pewnie na jesieni i po nowym roku. A składki wzrosły bo forsy w budżecie mało. I trzeba zarabiać. Forsę też się drukuje więcej niż kiedyś. Więc naprawdę nie wiadomo jak to będzie. bo inflacja już największa w Europie.

Opublikowano
11 minut temu, GRZES1545 napisał:

Zgadzam się żadnych profitow nie powinno być. Ale jako pierwsza dama to dla mnie jest OK.

Many12 weź chłopie nie kompromituj się, było  glosować ba Trzaskowskiego to byś miał lepszą pierwszą damę.

nie znam kobiety Czaskowskiego ale coś czuja, że może być w moim guście.

26238765_842187275989870_7853777112801803747_n.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

równość a w równości to jeden drugiemu morze przywalić 

Pewnie, zawsze możesz próbować. Ale może też czasami zaboleć.:lol:

Opublikowano

No cóż Duda wygrał ale trzaskowski mówił że figurka Najświętrzej przynosi mu szczęście znaczy Matka Boska Gejowska?

Opublikowano
Przed chwilą, staszek131415 napisał:

No cóż Duda wygrał ale trzaskowski mówił że figurka Najświętrzej przynosi mu szczęście znaczy Matka Boska Gejowska?

jeszcze nie wygrał 

Opublikowano
Sean napisał:

Cytat A jak tam wasze pieczątki na kartach? wszyscy mieliście dwie? A co, wybory sfałszowane? tego nie wiem. choć już ktoś publikował fotkę karty z tylko 1 pieczątką.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Każdy zna zasady funkcjonowania pierwszej damy i to, ze się jej nie płaci.

A ja bym zapłacił. Przy okazji poinformować że w jej gestii jest to i tamto, i niech się kobita bawi. Najlepiej żeby umawiała się na herbatkę z paniami reprezentującymi stronę przeciwną, Może szybciej coś udałoby sie wytłumaczyć albo uzgodnić.

Opublikowano
7 minut temu, staszek131415 napisał:

Dla prawdziwego katolika, patrioty i wyborcy PISu nie ma zadnych świetości gdy nienawidzi nienaszości

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Każdy zna zasady funkcjonowania pierwszej damy i to, ze się jej nie płaci. Nikt nie każe nikomu startować na prezydenta jeśli jednym z priorytetów są zarobki żony.

To tu mamy różne zdania i podtrzymuje co pisałem wyżej.

7 minut temu, hubertuss napisał:

Forsę też się drukuje więcej niż kiedyś. Więc naprawdę nie wiadomo jak to będzie. bo inflacja już największa w Europie.

Europa czy USA skąd wezmą pieniądze na walkę z kryzysem ?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

afera 8 kropek ciekawe 

polsat news 

grube mln szły na kampanie Trzaskowskiego  po to by hejtować ludzi na wsi bo to wyborcy pis ....   ładnie się zaczyna 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Już rośnie słupek  dla Dudy zwiększa się przewaga Dudy a Trzaski topnieje , za 4 lata rozpadnie się całe PO nie wytrzymają porażki .

Gdzie rośnie?

Opublikowano
33 minuty temu, farmerss34 napisał:

przy tych bonusach co pis dał ,to powinno być  70:40  dla Dudy  z palcem w .. , a tu ledwo, ledwo i nie wiadomo co będzie

Ej matematyk 😋 70+40 daję 110 . Skąd te 10 ,% wyborców. Jak ty tak liczysz dopłaty to nic dziwnego że nie narzekasz na brak kasy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v