Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, jacus napisał:

az sprawdzilem jakie bylo bezrobocie gdy adrian zaczynal swoja kariere w partii rzadzacej- gdyby ktos nie wiedzial to byla unia wolnosci pod przewodnictwem leszka balcerowicza i rzad aws z l.kaczynskim jako ministrem sprawiedliwosci[czesc kadencji]

1997-10 , 7%         2001-17,5 %   niezly wynik, niewielu go pobilo....

gdy mu sie orientacja zmienila

2005 r- troche mniej 17,2 % koniec koalicji- 2007 -11,1 %    zeby zrozumiec tak gwaltowny spadek trzeba przypomniec exodus ponad 1,5 miliona polakow na zachod po otwarciu prawie wszystkich rynkow pracy..............

otwarcie koalicji po-psl 

2007- 11,2 % -  2015 9,6 %    

https://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/rynek-pracy/bezrobocie-rejestrowane/stopa-bezrobocia-rejestrowanego-w-latach-1990-2020,4,1.html

a pozniej obnizenie wieku emerytalnego ,ktore spowodowalo odejscie na emeryture setek tysiecy pracownikow do tego bezprecedensowy okres prosperity w dziejach swiata,ktory niedawno sie skonczyl.. co bedzie za pare miesiecy to sie okaze ??

a co to ma do tego co napisałem?,weź te tabletki na nogi może ci coś ulży

35 minut temu, mirro napisał:

"Miarka się przebrała, kiedy jeden z nich podszedł do mnie, spojrzał na moją koszulkę na ramiączkach i powiedział: “To już może w ogóle zdejmij tą koszulkę”, po czym podniósł ją do góry pokazując moją nagą pierś."

Powiem tyle. Gościu powinien wyjść stamtąd co najmniej, z połamanymi paluszkami a najlepiej ze zwichniętym stawem łokciowym. Jak przykład pokazuje moje starania aby córka umiała sobie radzić z wyciągającymi się do niej rekami jest ze wszech miar słuszne.

miro,może to był jeden z seksedukatorów,latarnik niosący kaganek seksoświaty do młodzieży ?tu ci takie zachowanie przeszkadza a w szkołach ,w przedszkolach gdy zboczeńcy dojdą do władzy w Polsce to już ci nie będzie przeszkadzać?

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

chcesz powiedzieć, że jarek kupuje ubranka dla twoich dzieci a ksiądz kaszkę? :) a ja myślałem, że to ty decydujesz o wychowaniu swoich dzieci, widocznie nie nadajesz się na rodzica, że inni robią to za ciebie; wyłącz tvn, włącz myślenie

porażający kontrargument

myślałem, że stać cię na obiektywny komentarz; skorzystali tylko z przysługującego im prawa

kłamał, że "Dzisiaj w Polsce prawie milion osób straciło pracę.", kłamał, że 4 lata temu nie był posłem, kłamał, że nie było głosowania o obniżeniu wieku emerytalnego, itd ........................................., godny następca tuska

no moje pociechy nie narzekają, nie wiem jak Twoje?  Ale, że z piotrowiczem to nie prawda czy co bo nie kumam? To tak samo jak pierdzielicie, że awaria ścieków w stolicy to wina trzaskowskiego a to, że koń piernął na podhalu to wina tuska.

Ale zauważyłem, że hitem na tym forum jest lajkowanie sobie postów przez popleczników dobrej zmiany. Dowartościowujecie się wtedy czy jak?  

• Like 1
Opublikowano

19 minut temu, witejus napisał:

a co to ma do tego co napisałem?,weź te tabletki na nogi może ci coś ulży

po pierwsze primo -wiedziales ze adrian byl czlonkiem unii wolnosci w czasach balcerowicza ??? 

po drugie primo- tak samo jak czaskoski tak i on jest odpowiedzialny za prawie rekordowe bezrobocie w latach gdy jego partia rzadzila ??

po trzecie primo- czemu kurwizja o tym nie wspomina, wiekszosc czolowych "dziennikarzy " juz wtedy pracowala w tvp ?? nie sadze zeby o tym nie wiedzieli, 

gdy ulice warszawy zalewa woda winny jest prezydent miasta,gdy woda zalewa ulice miasteczek i wsi rzadzonych przez pis to kto jest winny ????

Opublikowano
20 minut temu, witejus napisał:

tu ci takie zachowanie przeszkadza a w szkołach ,w przedszkolach gdy zboczeńcy dojdą do władzy w Polsce to już ci nie będzie przeszkadzać?

Tu i teraz mi przeszkadza. O dziwo to nie Love Parade, tylko spotkanie wyborcze gdzie macanki raczej normalne nie są. Jakoś bojówki LGBT nie biegają gołe na takich spotkaniach, za to uwidacznia się agresywna postawa adoratorów PAD. I tu paradoks, bo agresja sterowana w kierunku LGBT jednak poszła w kierunku upominających się o klimat. Czyli coś poszło nie tak w całym tym praniu łbów przez miłościwie panujących,

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

,gdy woda zalewa ulice miasteczek i wsi rzadzonych przez pis to kto jest winny ????

Tyż Peło 😝

Opublikowano (edytowane)

jacuś ,powtarzam weź wreszcie te tabletki i przestań pieprzyć bo ja o zupie ty o d*pie co mnie obchodzi gdzie był i co robił dwadzieścia lat temu Duda ,mowa jest o nieporadnych kłamstwach Trzaski wczoraj ,nie dwadzieścia lat temu

8 minut temu, mirro napisał:

Tu i teraz mi przeszkadza.

następny wykręcacz kota ogonem,tu i teraz ci przeszkadza ale w szkołach,przedszkolach gdyby popaprańcy doszli do władzy już nie

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano

Ci zwolennicy piskomuny to jednak dziwni ludzie dzieciakom proponują sex oralny  !!! Ciekawe czy to margines czy większość?  😄

Opublikowano
7 godzin temu, 6465 napisał:

To ty chyba za karę byłeś tak przerzucany,  ja poszedłem do Przemyśla i do cywila też  z Przemyśla 

7 godzin temu, Ursus932 napisał:

No ja wiem ,za długo by opowiadać

twoi dowodcy juz dawno cie ocenili..

dla kogos kto na kolanach kleka przed prezesem to kazdy kto samodzielnie mysli jest dziwny...

witejuz- nie wiedziales o poczatkach kariery adriana ?? jak wiekszosc jego zwolennikow......falsz i obluda to drugie imie dlugo-pis-u.........przeciez on byl wieksza zaraza niz czaskoski i s-wirus nieprawdaz ??? 

Opublikowano
17 minut temu, witejus napisał:

następny wykręcacz kota ogonem,tu i teraz ci przeszkadza ale w szkołach,przedszkolach gdyby popaprańcy doszli do władzy już nie

Żądasz ode mnie deklaracji co będę robił gdyby, hipotetycznie, dzikie hordy z pod znaku LGBT zaatakowały szkoły i przedszkola.  Czy Ty sam siebie słyszysz? 

Z tego wynika że wszyscy inni poza PiS to zboczeńcy i degeneraci. Przyjmując że tych nie popierających PiS jest sporo to dość śmiałą teza.

https://mobile.twitter.com/4tech_uk/status/1274806186651549697/photo/1

Avalon aero leasingujące B787 zabiera 2szt LOTowi. Jeden u nas drugi na JFK.

Opublikowano

kiedy wybudowano kanaly a kiedy on zostal prezydentem ??? 

woda w wisniowej podmyla drogi i mosty -wojt jest winny  ???  zle wybudowali i zaprojektowali w zlym tereni e i podlozu -za dupe go ido ciupy..

miliony litrow wody ,smieci i sciekow zmytych z gor niedlugo wpadnie do wisly- juz reporterzy kurwizji grzeja kamery i mikrofony. to jeszcze wieksza katastrofa ekologiczna niz sciek z warszawy.

rok nie wyrok,dwa lata jak dla brata a za kukle do 3, troche niepodobna ,ale skad policja kto jest dlugopisem ?? przeciez on z twarzy niepodobny do nikogo

475bfc1f8b4cfac18e236c1d50e13970.jpg

Opublikowano
28 minut temu, nie napisał:

kto wg ciebie jest winny?

Jak dla mnie to albo na jakimś etapie zawiódł czynnik ludzki np. źle coś montujac albo po prostu nastąpiło zużycie materiału jak w przypadku licznych zimą awaria linii ciepłowniczych. No Ale weź powiedz co z tym piotrowiczem? Czy według Ciebie tak powinno wyglądać oczyszczanie jak wy to nazywanie komunisty zlogow?

Opublikowano

Tam już ktoś to bada negatywie. Mirro - idea dobra ale to postawa "antychrysta" a do tego mizeria szans wykonania. Nie mniej szczere było bardziej jego łkanie niż zatroskana twarz prezydenta...

Opublikowano
3 minuty temu, thor1984 napisał:

. No Ale weź powiedz co z tym piotrowiczem? Czy według Ciebie tak powinno wyglądać oczyszczanie jak wy to nazywanie komunisty zlogow?

Też jestem ciekaw? 

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

twoi dowodcy juz dawno cie ocenili..

dla kogos kto na kolanach kleka przed prezesem to kazdy kto samodzielnie mysli jest dziwny...

witejuz- nie wiedziales o poczatkach kariery adriana ?? jak wiekszosc jego zwolennikow......falsz i obluda to drugie imie dlugo-pis-u.........przeciez on byl wieksza zaraza d czaskoski i s-wirus nieprawdaz ??? 

A co Ty możesz wiedzieć Ciulu z jakiego powodu byłem w różnych miejscach 

Dobrze że bierzesz tabletki na nogi bo widać na głowę już za późno , przed nikim nie muszę klękać żeby zobaczyć twoje idiotyczne manipulowanie 

Opublikowano (edytowane)

Ja do polityki się nie wybieram , wole na forum "tępić" patologie 😝

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

winna budowy takiego bubla za miliardy złotych jest po (tak samo skrajnie nieudolnie rządzili polską), jako rządząca warszawą od wielu lat i której trzaskowski jest członkiem, ale rury raczej nie uszkodził :)  , jednak nie potrafił poradzić sobie ze ściekami w jednym mieście (dobrze, że taśmą nie kleił ) a chce być prezydentem całej polski (gdyby nie szybkie, fachowe działania rządu, którego zresztą nie chciał to pół bałtyku było by zalane ściekami 

40 minut temu, thor1984 napisał:

No Ale weź powiedz co z tym piotrowiczem? Czy według Ciebie tak powinno wyglądać oczyszczanie jak wy to nazywanie komunisty zlogow?

trochę mało zrozumiałym językiem napisane; wymiar sprawiedliwości to jedna z najważniejszych instytucji w państwie i tysiące z obecnie zasiadających tam nigdy nie powinna się w nim znaleźć; piotrowicz też nie powinien być w tk

• Like 1
Opublikowano
14 godzin temu, jacus napisał:

to takie cos co wyjasni twoja fascynacje homosekualizmem, dopisz jeszcze zygmunt i wpisz w wyszukiwarke 

17 godzin temu, Ursus932 napisał:

Co to jest freud ?? 

mein Freund 

mój przyjaciel

freud przyjaciel

jacek pier**li jak ta cała platforma 

trochę macie normalności  

https://www.facebook.com/faktynieuczucia/?ref=nf&hc_ref=ARTkyVtP3AvdkhA4NDnkF3osgkDy9kSqigZrncr-AXaCnW21NRpV9so80Ofm_dhqPds

https://www.facebook.com/gejowskibrudnopis/

GEJprzewodnik.pl

https://www.facebook.com/GEJprzewodnik/?ref=py_c

Obraz może zawierać: roślina i na zewnątrz, tekst „.UC PATOPRAWICO NIE ZESRAJ SIĘ”

Obraz może zawierać: 2 osoby, tekst

Projekt ustawy w tej sprawie złożył już w zeszłym roku Jens Spahn, ujawniony minister zdrowia. Jak podaje Queer.pl według nowego prawa za przeprowadzanie tej tzw. terapii na osobach poniżej 18 roku życia lub za zmuszanie i zachęcanie osób w jakimkolwiek wieku, by się jej poddały, będzie groziło pozbawienie wolności do roku. Karze podlegałoby też reklamowanie i oferowanie tzw. terapii konwersyjnej - za takie działania miałoby grozić 30 tysięcy euro (prawie 130 tysięcy złotych) grzywny.

gadałem ze są leki na pedalstwo do zeszłego roku można było się leczyć 

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Roman176 napisał:

A byli, po ich zastosowaniu, jacyś ozdrowieńcy?😂 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Roman176 napisał:

A ja znam lek na zwolenników dudusia proponujących sex oralny dzieciom ! Dzis taki zabieg bede wykonywał prosiakom 😄

Edytowane przez piotreku1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v