Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Tylko... ile jeszcze u nas zemrze wie chyba tylko Jackowski.

Ja wiem.

Wszyscy umrzemy.    Kiedyś. 

Opublikowano
17 minut temu, 6465 napisał:

A ile osób zmarło na wirusa nie znając diagnozy?  Bo nie mieli robionych testów.  Nigdy się tego nie dowiemy. 

Na wirusa chyba nikt 

Bo wszyscy co zmarli mieli choroby współtowarzyszace 

Opublikowano

Widać jak bardzo niektórzy nie rozumieją tematu. Wyśmiewając innych starają się zagłuszyć w sobie fakt oczywisty, że rząd nie radzi sobie z koronawirusem. Będąc po przeszczepie można żyć długo. Ale kontakt z kooronawirusem oznacza pewną i natychmiastową śmierć.

Opublikowano (edytowane)

Darmo nie powiadają ze szkoły od września dalej zdalnie nauczanie coś w tym jest .

Koronawirus w Chinach. Strach przed drugą falą. Na targu żywności wykryto nowe ognisko, Pekin zamyka szkoły .

Władze chińskiej stolicy zamknęły w nocy z piątku na sobotę największy hurtowy targ żywności w Pekinie. Rynek położony jest w południowo-zachodniej części miasta, w dzielnicy Fengtai. U kilkudziesięciu osób pracujących na targu Xinfadi wykryto zakażenie koronawirusem.

Na targu żywności Xinfadi pobrano wymazy z gardła od 517 osób. U 45 z nich stwierdzono zakażenie koronawirusem, jednakże żadna z osób nie miała objawów COVID-19. W piątek w chińskiej stolicy stwierdzono 6 przypadków zachorowania na COVID-19. Okazało się, że sześcioro pacjentów przebywało wcześniej właśnie na targu Xinfadi. Bezobjawowe zakażenie koronawirusem potwierdzono też u pracownika innego targu w dzielnicy Haidian.

Władze Pekinu zamierzają przebadać około 10 tysięcy osób, które pracują bądź mają częsty kontakt z targiem żywności Xinfandi.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Widać jak bardzo niektórzy nie rozumieją tematu. Wyśmiewając innych starają się zagłuszyć w sobie fakt oczywisty, że rząd nie radzi sobie z koronawirusem. Będąc po przeszczepie można żyć długo. Ale kontakt z kooronawirusem oznacza pewną i natychmiastową śmierć.

szwagier ma 3 nerki zaraził się ale ... niema mu nic .. narazi ??? 

18 godzin temu, jacus napisał:

bylem dzisaj na komunii- kolejne ognisko epidemii murowane,tylko skad wziac jakiego zarazonego ,jak u nas malo ,moze z innej gminy przyjechal bo zasad to oprocz koscielnego  nikt nie przestrzegal,,zadnych masek rekawiczek ze 30 bylo w cieniu..

najlepsze bylo potem-impreza w lokalu juz zamierala gdy wkroczyla policja-sasiad zglosil ze impreza masowa sie odbywa[ on neka wlascicieli od dawna] panowie weszli,rzucili okiem i wyszli ,polowy gosci juz nie bylo😛

zaproście kogoś ze śląska 

7 godzin temu, Denwer napisał:

Ta jasne 

W Niemczech zmarło już prawie 9 tys ludzi 

w Polsce 1200 osób 

ale w niemczech jest dużo starsza ludność 

Opublikowano

romus a myslisz ze te gorole u was to nie od nas ??? szwagier ma rodzine np w chorzowie-na szczescie nie przyjechali 😜,  nie wiem czy jest ktos we wsi kto nie ma rodziny na slasku...

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Koronawirus wraca do Chin? Nowe ogniska wykryto w stolicy kraju .

Będzie na jesieni powtórka z rozrywki i u nas .

https://natemat.pl/311729,koronawirus-wraca-do-chin-nowe-ogniska-i-zakazeni-w-stolicy-kraju-pekinie?fbclid=IwAR1eeRbijAjs1cN7vWU2pi-Z8PhR0TPH59uowsvj_JeFA9HRQEQD9gIvmgk

U nas nie będzie żadnej powtórki u nas będzie do jesieni się rozwijał w najlepsze.

Opublikowano

a tam przecie sa wielkie gory-nie takie jak u nas-wiec nie powinno brakowac instruktorow narciarskich ??? no, ale sprzedawcow oscypkow nie ma wiec temu brak sprzetu.

mogli do szumowskiego zadzwonic on by im antonowa przyslal z podrobkami