Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Pafnucy napisał:

Marecek reinkarnacja ?/ 🤔

A łumarł?🤔🤔🤔

3 godziny temu, ElProfesor napisał:

A wiesz  może  czemu  w Niemczech które  tak  super  sobie  radzą  z  koroną  zmarło  już   5400  osób 

A wiesz ilu mieszkańców mają Niemcy?

Opublikowano

Tak się tymi Niemcami zachwycacie. Ilu ich tam już zeszło na to korone? Testów robią dużo to znaczy ile? Bo u nas to się wydaje co niektórym że sobie po dwa razy w tygodniu robią, a służba zdrowia rano i wieczorem.  Ale totalniakom nie przejdzie przez klawiature że póki co Polska radzi sobie lepiej. Bo jak dane nie pasują to są zmanipulowane, sfałszowane i pisowskie do tego. Bo wszędzie jest spisek, propaganda i idzie w świat. I czytam wczoraj taką durną Polke co siedzi we Francji ale całe szczęscie że nie w Polsce bo Polski rząd sobie nie radzi, kłamie i całe sfrustrowane litanie. No Francja to sobie super radzi, siedz tam głupia babo.

• Like 3
  • Confused 1
Opublikowano

No własnie, jeden na 50 teoretycznie. To to jest niby ten super system? To jak ktoś myśli  wyciąga sam wwnioski to ilu mają ozdrowieńców? A tacy byli badani 3 razy. Raz przy wykryciu i dwa razy żeby stwierdzić że są zdrowi.  A ciekawe ilu tych przebadanych zdrowych się później zaraziło i co im dał ten test przed zarażeniem. To ilu tam ich zeszło jacuś? Wstaw odpowiednią grafikę, ale nie wygodnych grafik nie umiemy szukać?

Opublikowano

pare linijek wczesniej jest podane i to dwa razy-wzrok cos slaby ???

stosunkowo mala liczba zarazen wynika z tego ze jestesmy zadupiem europy, w zimie biale niedzwiedzie chodza po ulicach i temu niewielu turystow nas odwiedza..

a w polsce  jak to wyglada-chyba tez 3 testy na osobe ???? 

u nas nawet wyleczenie umieraja i co z tego wynika ???

https://wiadomosci.radiozet.pl/Koronawirus/Koronawirus-w-Polsce.-Wroclaw-Nie-zyje-osoba-wyleczona-z-Covid-19.-Testy-mialy-pokazac-wynik-ujemny

Opublikowano (edytowane)

A to Niemcy to jakaś turystyczna stolica świata? No czemu obrazka nie wkleiłeś stosownego? pewnie Polska na szarym końcu i nie pasuje do narracji. No z pewnością w niemczech wszyscy wyleczeni żyją conajmniej 100 lat. Taką mają super służbe zdrowia.

Edytowane przez PawelWlkp
  • Thanks 1
Opublikowano

byliscie w hamburgu,lubece,monachium,dreznie czy nawet w berlinie ?? tam w styczniu czy lutym jest wiecej turystow niz latem w polsce..

nie chce mi sie szukac karty pamieci bo bym wam pokazal pare zdjecia z paru wyjazdow turystycznych do niemiec.

kolejny przyklad tego ze macie zerowe pojecie o swiecie.....

https://turystyka.rp.pl/trendy/popularne/22501-polscy-turysci-awansowali-w-niemczech

https://www.pb.pl/w-2019-r-do-polski-przyjedzie-ponad-20-mln-turystow-972352

Opublikowano

Jacuś 🤔 ale czy on normalny? Czyli tylko tak gdzie turyści jest koronawirus. A może tam gdzie za późno wprowadzono restrykcje i zamykali stadiony jak mieli tysiące zarażonych. Byłeś ty kiedyś na meczu? Albo szkoły zamykali później niż Polska a mieli już tysiące zakazonych, łazili po knajpach kinach teatrach. Jakoś Kraków i Gdańsk najbardziej odwiedzane przez turystów z całego świata  miasta daleko w tyle w zakażeniach. Ta twoja teoria od czapy się trzymie jedynie twojej głowy. Wg niej tylko te dwa miasta mogły by godnie dotrzymywać kroku super radzącym sobie miastom niemieckim. To już moj powiat sobie lepiej radzi bo ma z 300prxypadkow,a  turysty tu nie uświadczysz. Czyżbym mieszkał w wielkim świecie a ty na zadupiu?Kombinuj dalej. 

Opublikowano (edytowane)

a kto przywlokl wirusa z chin ?? swiety mikolaj czy krasnoludki ???

20 milionow chinczykow rocznie odwiedza wlochy,niemcy ponad milion, polske 200 tys widzisz delikatna roznice,jak bylem w grudniu na wawelu to tylko chinczycy chodzili i wegrzy-tych po rejestracji autokarow indentyfikuje.

wiesz jak wygladaja wycieczki objazdowe ?? dzisaj tu ,jutro tam, i tak w pare dni pol europy

ci co jada na mecz do obcego panstwa to nie turysci ??? za ile mozesz byc pod stadionem klubu ekstraklasy-bo ja za 20 miniut

dokladnie tak to wyglada ty mieszkasz w metropolii a ja na zadupiu-a ze wylacznie w twojej glowie to juz nie moj problem....

jesli powiat ma 300 chorych to dobrze sobie radzi ?? czy  wiekszosc z nich nie wrocila z zachodu ?? to wiecej niz w krakowie i powiecie krakowskim-ponad milion mieszkancow.a w tatrzanskim 2 zarazonych..

roman -jak to wyglada w rodzinie marty k- dubieniecki senior byl kapitanem sb w gdansku, a  rajmund k. oficerem ak ??

matka adriana ma takie samo nazwisko panienskie jak jeden z generalow ludowego wojska polskiego i partyzant armii ludowej.....

Edytowane przez jacus
Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał:

a kto przywlokl wirusa z chin ?? swiety mikolaj czy krasnoludki ???

20 milionow chinczykow rocznie odwiedza wlochy,niemcy ponad milion, polske 200 tys widzisz delikatna roznice,jak bylem w grudniu na wawelu to tylko chinczycy chodzili i wegrzy-tych po rejestracji autokarow indentyfikuje.

wiesz jak wygladaja wycieczki objazdowe ?? dzisaj tu ,jutro tam, i tak w pare dni pol europy

ci co jada na mecz do obcego panstwa to nie turysci ??? za ile mozesz byc pod stadionem klubu ekstraklasy-bo ja za 20 miniut

dokladnie tak to wyglada ty mieszkasz w metropolii a ja na zadupiu-a ze wylacznie w twojej glowie to juz nie moj problem....

jesli powiat ma 300 chorych to dobrze sobie radzi ?? czy  wiekszosc z nich nie wrocila z zachodu ?? to wiecej niz w krakowie i powiecie krakowskim-ponad milion mieszkancow.a w tatrzanskim 2 zarazonych..

roman -jak to wyglada w rodzinie marty k- dubieniecki senior byl kapitanem sb w gdansku, a  rajmund k. oficerem ak ??

matka adriana ma takie samo nazwisko panienskie jak jeden z generalow ludowego wojska polskiego i partyzant armii ludowej.....

No więc właśnie w tym słowotoku nienawiści i pogardy sam sobie ciągle zaprzeczasz. W Krakowie tyłu turystów z Chin i nie ma koronawirusa prawie, a przed chwilą teoria że tam gdzie turyści tam i on. Gdańsk miał to samo.  Tak mieszkam na zadupiu i jest koronawirus, najprostszej ironi zaślepiony głupcze nie widzisz. Ludzi z zagranicy z pracy myślę że nie więcej niż gdzie indziej. I gdzie w Polsce miałeś te mecze i kiedy ostatnie a co robiła reszta Europy w tym czasie. Za suszę byś obwinił PiS ale że w porę zareagowali na koronawirusa  jakoś się udało to już przypisujesz okolicznością przyrody. 

Opublikowano (edytowane)

Szerokie pojęcie "jakoś się udało", ciekawe czy tak też twierdzą rodziny tych co zmarli.

Działania są zbliżone do działania z ASF.

Edytowane przez Sadek
Edycja
Opublikowano (edytowane)

pawel-to twoj powiat ??  jestes tak samo rozgarniety jak rodzina pierwszego pacjenta..choc na twoim miejscu bym sie bardziej obawial s-wirusa.

https://plus.gloswielkopolski.pl/co-czwarty-chory-na-covid19-w-wielkopolsce-jest-z-krotoszyna-krotoszyn-stal-sie-centrum-epidemii-w-regionie/ar/c1-14903731

ostatnia kolejka ekstraklasy zakonczyla sie 9 marca, bundesligi 8 marca,  seria a -9 marca, premier league-9 marca. la liga-10 marca, ligue-1 -8 marca

kolejny raz na konkretnych danych udawadniam ci ze jestes glupkiem , 

ja wiecej razy kapalem sie w renie niz we wisle- nie moglem uwierzyc ze taka rzeka moze byc tak czysta.

Edytowane przez jacus
Opublikowano

A propos udało się jakoś - już jesteśmy po?

Może i lepiej. Nad jeziorem Bodeńskim pytasz czy możesz dobie spróbować winogrona to gość napierdzielił mi tego, że na ryneczku bym interes zrobił. Najechało by się chamstwa yo każdego szczuł by owczarkami...