Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, karban napisał:

Popatrz co napisałeś przyjacielu. Żyjesz w schematach i stereotypach. 'Nie wypada nie mieć' Bo co, ktoś się będzie śmiał? A ci co się przed tą wiedzą bronią, jak napisałeś, to też muszą mieć maturę? Bo tak wypada? Przecież to marnotrawienie czasu ich i nauczycieli. Nie chcesz się uczyć to zarabiaj pieniądze, załóż firmę i jeszcze magistrów będziesz ty sam do roboty przyjmował, a nie obciążaj edukacji i zabieraj miejsce innym, bardziej utalentowanym/chętnym do nauki.

stereotyp, chyba sobie żartujesz i bujasz w obłokach do tego stopnia że nie masz odwagi podać w swoim profilu ile masz lat

A co ty możesz zarobić bez minimum średniego wykształcenia ? możesz być co najwyżej popychadłem w stylu przynieść wynieś i pozamiataj takim od najprostszej roboty której cieżko coś zepsuć.

nawet na ciecia wymagają jakieś średniej szkoły. może cie gdzieś do sprzątania zatrudnią z braku chętnych

Zderz się z rzeczywistym rynkiem pracy to zobaczysz po co ci jeden czy drugi skończonej szkoł

Edytowane przez racyl
Opublikowano

nie wyznajesz religii smoleńskiej to nie jesteś polakiem 😂

EVVbVKqWAAAy9he?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

pamietacie taka ksiazke "folwark zwierzecy" to idealna ilustracja dojnej zmiany.

znacie tego brodatego na pierwszym planie ?-jego zona jest idealnym przykladem hasla adriana-ojczyzne dojna racz nam dac panie....

Opublikowano

nowe typy ogłoszeń, które są skutkiem pandemii i 

1 Pilnie potrzebuję 400 zł na rachunki, zaproszę na noc do siebie kulturalnego i dyskretnego pana po czterdziestce, ja szczupła bla bla bla ...

2 Ja singielka 35 lat, właśnie straciłam pracę, potrzebuję przyjaciela, który pomoże mi spłacać kredyt bla bla bla ...

Opublikowano

akurat ta pani przed malzenstwem z malo waznym politykiem pis-u zadnej kariery nie robila, dopiero po tym jak wstawila pare zdjec ze slubu na ktorym byl obecny prezes, trafila do rad nadzorczych trzech panstwowych firm- gdyby ktos nie wiedzial taka praca polega na spotkaniu na 3-4 godziny raz w miesiacy i zainkasowaniu okolo 4 tys zl miesiecznie..

sabuliga-daj jakies linki,zdjecia tych pan sa ?? na to pierwsze ogloszenie bym sie zalapal😍

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, sabuliga napisał:

nowe typy ogłoszeń, które są skutkiem pandemii i 

1 Pilnie potrzebuję 400 zł na rachunki, zaproszę na noc do siebie kulturalnego i dyskretnego pana po czterdziestce, ja szczupła bla bla bla ...

2 Ja singielka 35 lat, właśnie straciłam pracę, potrzebuję przyjaciela, który pomoże mi spłacać kredyt bla bla bla ...

Maski zapewniają czy trzeba mieć swoje?  :P   No ta branża też dostała po gaciach że tak to ujmę.  :P

Jakby napisała że szuka na gwałt męża rolnika, no to może by się jeleń jaki trafił, a jak napisała że szuka jelenia do spłaty kredytu, to się raczej żaden nie trafi.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

@Sean Ty jak zwykle powierzchowność tylko dostrzegasz. W dzisiejszych czasach, uczciwych ludzi, ze świecą szukać, a już kobieta uczciwa, toć oksymoron niemal w czystej postaci. Docenić więc tym bardziej należy i treść ogłoszenia, ale i ogłoszeniodawczynię tym bardziej, bo od razu poznać, że w serca swego wielkości, łgarstwem się brzydzi.