Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E tam zwykły polityczny deal. Kaczyński kiedyś się z Lepperem układał, chwalił Gierka. Ot czysta polityka. A że tylko takie zarzuty przeciwko Kamyszowi masz to i dobrze. Widać, że chłop nie ubabrany.

Opublikowano

Lepperem i Giertychem dokładniej mówiąc. Ten drugi do tej pory mu wybaczyć nie może. Jednak małżeństwo PSLu z SLD było lekko mówiąc niesmaczne i u mnie do tej pory odruch wymiotny powoduje. 

Opublikowano

Kamysz wtedy nie decydował a bardziej ten co to mu jak to pisałeś teraz tę koalicję wypominał. A chciał bym dodać, że w PE partia lewicowa i EPL są w koalicji. Wiec koalicja ze zdjęcia wcale nie jest egzotyczna.

Opublikowano

Tu nie chodzi o poglądy tu chodzi o to że młody chłop z tymi komuchami.... no weź. Jednak póki co to jedyny rozsądny kontrkandydat. Skończmy to politykowanie tutaj. 

Właśnie widzę jak policja elegancko spisuje sąsiada na osiedlu XD i po piwku w plenerze...

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał:

Ja czytam i rozumiem co pisze ty masz z tym problemy. Po co wydłużać kadencję o 6 miesięcy czy o rok? A może o 5 jak chciał Kaczyński? Skoro wystarczy wydłużyć o kilka miesięcy. Lub poczekać aż kadencja sama wygaśnie i obowiązki przejmie marszałek sejmu. Naprawdę gdyby pis miał dobra wolę dogadał by się z opozycją.

Marszałek sejmu  ma obowiązek  przeprowadzenia  wyborów   a  nie  przejmowania  obowiązków  Prezydenta.   Tak  dogadał by  się  koń  by  się  uśmiał  jakby  przeczytał  twoje  brednie   dogadać  się  z totalsami   😂  z  kim  z  kidawą  i  jej suflerem  🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

A że tylko takie zarzuty przeciwko Kamyszowi masz to i dobrze. Widać, że chłop nie ubabrany.

No  podniósł  tylko  Polakom  wiek  emerytalny     kobietą   o 7 lat    a mężczyzną    o 2 lata 

Opublikowano
25 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Rysiek ty trumnę już kupił i wstawił do pokoju bo tak wstawiasz te linki jakbyś czekał na tego 👑wirusa?

A tu cała prawda o wyborach. 😉

Opublikowano
25 minut temu, Generał napisał:

kobietą   o 7 lat

Mówił ci ktoś że jesteś analfabetą ?

Jak się dostać do waszej farmy troli ? Czasu mam sporo a parę PLNów by mi się przydało .

Opublikowano (edytowane)

jak @Generał coś sensownego wstawił to ten akurat się go czepił
no nie masz @Pafnucy wyczucia miejsca i czasu? czy tak przypadkiem Ci wyszło? ;) 

no znowu myślałem że w politycznym piszę
ale to tak na marginesie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 minut temu, Pafnucy napisał:

Mówił ci ktoś że jesteś analfabetą ?

Jak się dostać do waszej farmy troli ? Czasu mam sporo a parę PLNów by mi się przydało .

znowu  na kwarantannę  się  wybierasz  🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

no nie masz @Pafnucy wyczucia miejsca i czasu? czy tak przypadkiem Ci wyszło?

Przypadkiem . Nie czytałem Waszego dzisiejszego pierdolamento . Pomyślałem jedynie że zarobić by się przydało i zpytowyeowuję ! Kasa by mi się przydała i tyle , a gienerał kwarantanną straszy . Wszystkie etaty zajęte tam macie ?

Opublikowano

tam gdzieś  jeden z Romanów wstawił kopię anonsa z facebooka jako to poszukują wśród pracowników biedry internetowych trolli za kasę ale nie chce mi się szukać bo ze trzy cztery strony temu.

Opublikowano

Oj widziałem , ale bliższego kontaktu szukam . Zawsze to jak z poleceniem , to łatwiej by było .

2 minuty temu, dysydent napisał:

tam gdzieś  jeden z Romanów wstawił kopię anonsa z facebooka jako to poszukują wśród pracowników biedry internetowych trolli za kasę ale nie chce mi się szukać bo ze trzy cztery strony temu.

Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Przypadkiem . Nie czytałem Waszego dzisiejszego pierdolamento . Pomyślałem jedynie że zarobić by się przydało i zpytowyeowuję ! Kasa by mi się przydała i tyle , a gienerał kwarantanną straszy . Wszystkie etaty zajęte tam macie ?

Korona kryzys cie dopadł i drugiego etatu szukasz? 

Opublikowano

No co złego w szukaniu zarobku ? Kilka razy zaglądałem dziś na AF , no i tu niemal cały czas :korona i sytuacja polityczna i te same nicki . No muszą w ciul dostawać , żeby w koło Macieju to samo nadawać .

Też tak potrafię , a PLNy zawsze przydatne , to co mi tam .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A na co zbierasz🤔

Pewno  na  Prostamol uno  i  pampersy   tena men😎

Edytowane przez Generał
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A na co zbierasz🤔

Przepraszam , Pan do mnie ? 🤔

Perły nie mam za co .

Opublikowano
25 minut temu, Pafnucy napisał:

No co złego w szukaniu zarobku ? Kilka razy zaglądałem dziś na AF , no i tu niemal cały czas :korona i sytuacja polityczna i te same nicki . No muszą w ciul dostawać , żeby w koło Macieju to samo nadawać .

Też tak potrafię , a PLNy zawsze przydatne , to co mi tam .

Podobno  sztab  kidawy  szuka polonisty  bo  wszyscy   nauczycielowie🤣   zrezygnowali  bo  nie wiedzą  jak   zrobić  z niej  Prezydenta  Rzeszczypospolitej 😂  twierdzą  że  Polokom 🤣  się  nie  spodoba jej  postawa