Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, witejus napisał:

do ,,francuskiej" jak znalazł🤪

chłop to musi kobite cuć! :D

Same oszczędniości - kiełbasa może być tańsza, chleb - i tak nie czujesz smaku, można kaski przyoszczędzić.

w końcu można też jagnięciny w sosie spróbować - tak w każdym razie na puszkach z psim żarciem pisze :D

wuja dziś karmę dla psa kupował ale z drzwi się cofnął do lady i mówi żeby do popicia mu coś podały bo czkawki się boi :D miny nie do opisania

• Haha 1
Opublikowano

No ten model waży tone ale za słaby motor 60 70km

Mam jeszcze grande diesla to ten do przyczepki nm by nadrabiał . Tak samo brat rolnika  bravo tyle koni to patrzeć by nie zgubić przyczepki ;)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mf362 napisał:

Mam jeszcze grande diesla to ten do przyczepki nm by nadrabiał . Tak samo brat rolnika  bravo tyle koni to patrzeć by nie zgubić przyczepki ;)

Z tasmociagiem 7m długim na przyczepce z pod Góry Kalwarii pod Sochaczew nikt nas nie wyprzedził😁

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Baks00 napisał:

Co do tych hakow to ja zauwazylem ze nie ktorym to hak nie sluzy do podpinania przyczepki,lecz pelni funkcje ,,czujnika parkowania"

Do mojego fiata poprzedni wlasciciel założył hak tylko dlatego że jechał na wakacje i nie mieli gdzie rowerów wsadzić, założył jak żeby móc zamontować bagażnik na rowery na hak

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

a pod wiatr piliście 🤔😉

Nie a jak to leci?

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Bo fiesta to nie auto do przyczepki i jeszcze 1.3

Dlaczego

1 godzinę temu, mf362 napisał:

70 km za mały?

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Microcara z hakiem widziałem, fiaty 126p, seicenta, więc czemu nie fiesta? 

No właśnie jakim prawem w takim razie 126 czy tam seiczento może mieć hak a fiesta nie.

Opublikowano
8 godzin temu, bratrolnika napisał:

Do mojego fiata poprzedni wlasciciel założył hak tylko dlatego że jechał na wakacje i nie mieli gdzie rowerów wsadzić, założył jak żeby móc zamontować bagażnik na rowery na hak

Taka bajka jak ta że dziadek tylko do kościoła jeździł w niedzielę.  a że miał trzech synów i w pozostałe dni auto testowali to już nie wspomniał. ☺

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Taka bajka jak ta że dziadek tylko do kościoła jeździł w niedzielę.  a że miał trzech synów i w pozostałe dni auto testowali to już nie wspomniał. ☺

Akurat z fiatem to trafiłem takiego pewniaka że więcej już się nie trafi

Sam fakt że sprzedający po tygodniu zadzwonił do mnie żeby powiedzieć że przecież są do niego koła zimowe, tylko zapomniał powiedzieć o czymś chyba świadczy. A kolejny fakt że mi te koła za darmo przywiózł do domu to już w ogóle

No i jeszcze dostałem razem z kołami dwa komplety filtrow, olej na dwie wymiany, i relingi dachowe ori fiat

99% innych sprzedalaby te graty na allegro następnego dnia po sprzedaży auta  

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, bratrolnika napisał:

a ja myślę że sumienie go dręczyło i to dlatego tak dokładał. 😉

Edytowane przez Gość
Opublikowano
farmtrac8244 napisał:

7 godzin temu, slawek74 napisał:

a pod wiatr piliście 🤔😉

Nie a jak to leci?

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Bo fiesta to nie auto do przyczepki i jeszcze 1.3

Dlaczego

1 godzinę temu, mf362 napisał:

70 km za mały?

1 godzinę temu, pawel885 napisał:

Microcara z hakiem widziałem, fiaty 126p, seicenta, więc czemu nie fiesta? 

No właśnie jakim prawem w takim razie 126 czy tam seiczento może mieć hak a fiesta nie.

a to już byś musiał podjechać z połówką 😀😁

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, bratrolnika napisał:

No i jeszcze dostałem razem z kołami dwa komplety filtrow, olej na dwie wymiany, i relingi dachowe ori fiat

Jak miał relingi dachowe to hak montował tylko do przewozu rowerów?  Zastanawiające. 🤔 ale możliwe. 

Ja opela kupowałem w zimę i stał na kołach zimowych,  gość mówi nie zapomnij zabrać kół letnich z piwnicy bo mi tylko będą zawalać. 

Opublikowano

Jak kupiłem samochód w maju i wypiąłem haka może w wakacje bo myślałem że jak nie jeżdżę z przyczepką to narazie mi nie potrzebny to październiku chłopaczek mi wjechał w d*pę i zrobił mi dwie dziury w zderzaku i trochę klapę bagażnika uszkodził. Jak ja żałowałem wtedy że tego haka odpiąłem...,tak by może tylko na haku się zatrzymał

Opublikowano

https://www.agrofoto.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/28-letni-john-deere-za-748-tys-zl,101233.html

To jest kurła sprzęt a nie jakieś plastiki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v