Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja z elektrykiem rzuciłem wkład 0 . Ze dwa tygodnie elektryka palilem ale jakoś jak go palilem to mnie stawy w rękach zaczęły boleć i dałem se spokój i nie pale ani jednego ani drugiego

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

to gdzieś się kupuje, czy trzeba się do kogoś zgłosić? A masa jak po rzuceniu?

desmoksan kup. pomaga jeśli chce się rzucić. 

1 minutę temu, Strongman napisał:

Ja byłem tu ale jest dużo tego gabinetów w Polsce biorą po 150zeta.

http://www.bicom-med.pl/rzuc-palenie.html

dobre dla naiwnych

Opublikowano

tak. zwykla ściema. 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

po desmoksanie to paliłem dalej...

trzeba chcieć przestać. nie ma cudownej kuracji. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Za to coś dać prawie 100 🙆‍♂️, jakie to nie miłe w kabinie, goła blacha bez tapicerki i to tandetne indyjskie siedzenie a ciągnik 2019 😕, lepiej nowego ruska kupić 

za tyle to się fendta kupuje konstrukcja młodsza, itd co tu dużo gadać 

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Szukaj takiej miłośniczki głębokiej orki jak agromazury głosi

Bez baby to nie robota nieżycie

dobra orka z kobietą to podstawa

1 godzinę temu, akooo napisał:

Są i takie ale moja porada nie szukaj takich wśród potencjalnych kandydatek na miss,ale chociaż kto wie :)

ważne żeby dał radę przez próg przenieść (; a 

1 godzinę temu, mf362 napisał:

Orginalny korek miski w c360 na jaki klucz powinien być? Kupiłem w sklepie jakiś dziwny 36klucz a stary był 22 ale się obrobił (ciężko było odkręcić tak się zaciągnął gwint)

oryginalny w c355 mam na klucz 23 odziwo 

• Like 1
Opublikowano
Ursus932 napisał:

13 minut temu, Strongman napisał:

Ja kiedyś też paliłem  15lat i truć się i jeszcze za to płacić ,rzuciłem to tym biorezonansem.

@Rolnik200598 zobacz jaki fajny awatar ma kolega Strongman 🙆‍♂️

Wcześniej był znaczek protestujących kobiet, a teraz coś z duszą... takie artystyczne zdjęcie🤪

Opublikowano (edytowane)

No tak ale pomysł ze to jedzenie złe ze wszystko złe to rak jelita grubego z tych marketów i tych produktów przetworzonych,a na papierosach piszę ze jak będziesz palił to dostaniesz raka to najbardziej dostępna szkodliwa trucizna jaka jest w sprzedaży i najszybciej uzależniająca, ja tez jeździłem po imprezach i nie piłem bo prawko to się palić nauczyłem.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Dziadek palił od 15 roku życia zmarł w wieku 85 lat i całkiem od czego innego jak od fajek. 2 paki dziennie to minimum było. Sam walczę z nałogiem ale... z paczki dziennie do 4-6 na dzień zszedlem.

Opublikowano

Ja bym nie potrafił albo palę limit lub wogule,i tak popatrzeć się na świat to są ludzie tacy co palą lub nie palą czyli nawet jak zapalisz jednego na mieszać to palisz.Bo tacy co nie palą to i przez 10 lat nie zapalą i niema o takim czymś jak jeden fajek.,

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik200598 napisał:

Po prostu nie ma co się wysilać na tle takiej aktywności, ze mną by żadna nie zdzierżyła a jak ma być nowoczesna, chodzić do pracy i nic nie robić w domu ani koło niego to lepiej samemu pozostać. 

No jak tam wolisz ale byś sie gdzieś coś kręcił samemu to będziesz miał czas a jak z góry takie założenie to co kto lubi. Na twoim miejscu bym szukał . Z resztą jak dobrze czytam po nazwie masz 22 lata not to ja w tym wieku już ... a było to już nie długo 2 dekady

Opublikowano
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

@Rolnik200598 zobacz jaki fajny awatar ma kolega Strongman 🙆‍♂️

To już Ty masz ciekawszy...

W moim przypadku przekazywanie genów jest nie wskazane. 

Jadę dziś ugadywać się z gościem co do Kosa. Może sprzeda.

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik200598 napisał:

To już Ty masz ciekawszy...

W moim przypadku przekazywanie genów jest nie wskazane. 

Jadę dziś ugadywać się z gościem co do Kosa. Może sprzeda.

Z takim podejściem myślowym młodych ludzi to ta nasza Ojczyzna niema racii bytu.

Przykre ale prawdziwe

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

do małej sprężarki, takiej, jaką wrzucałem, kupuje się pistolet LVLP, czyli Low Volume Low Presure, taki 0,6 albo 0,8 dysza i efekty są całkiem całkiem, bez zacieków itp

ważna jest też cała technika przygotowywania farby, oczyszczania podkładu itp.

uważam, że taki kompresor 50l dwutłokowy to absolutne minimum jak ma to jakkolwiek wyglądać, inaczej to juz lepiej wałkiem

Edytowane przez jahooo
  • Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, Strongman napisał:

Ja bym nie potrafił albo palę limit lub wogule,i tak popatrzeć się na świat to są ludzie tacy co palą lub nie palą czyli nawet jak zapalisz jednego na mieszać to palisz.Bo tacy co nie palą to i przez 10 lat nie zapalą i niema o takim czymś jak jeden fajek.,

Nie palę 23 lat,no w tym czasie ze 3 podejścia i razem wyszedł może i papieros. I co dziwne, sprawdzałem na sobie. Po kilku latach nie palenia  pełne dwa sztachy w siebie,może  zakaszlę jak młodzik. Ni ho,ho,tak jak bym 2 godziny temu przestał. To jest tak jak z pływaniem,jak nauczyłeś się to i umiesz do końca życia.     A przy malej sprężarce,to choć masz czas zapalić z nerwów,lub sprawę przemyśleć😐

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, stempos1980 napisał:

Z takim podejściem myślowym młodych ludzi to ta nasza Ojczyzna niema racii bytu.

Przykre ale prawdziwe

Adam to już nie to pokolenie co my. W kawalerce tylko czekało się soboty i przytupajki żeby jaką fajną laskę zbajerować. ☺ a Ta młodzież teraz to chyba sami impotenci. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Ursus932 napisał:

Panowie przy okazji zapytam do krajowych starszych  4514 i 5314 , pompe tandem montuje się bez większych przeróbek, jak to wygląda? Bo tloczkowa do tura też może 

Mozna dołożyć drugą do środka lub tandemówkę na zewnątrz

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano
6 godzin temu, jacek3773 napisał:

Mozna dołożyć drugą do środka lub tandemówkę na zewnątrz

Myślałem że w zamian tłoczkowej zaklada się ten tandem,. To druga do środka też tłoczkowa? 

18 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Siedzenie w domu, nie jeżdżenie na żadne wczasy ani wakacje. Teraz odkąd mam pracę zdalną to granice podwórka i swojej ziemi opuszczam tylko jak muszę czyli głównie zakupy. Na nic co nie jest mi potrzebne nie wydaję pieniędzy, telefon to dalej Nokia 6070, po wymianie baterii śmiga aż miło mimo wieku. Po prostu jestem zacofany, ekscentryczny introwertyk.

To kuźwa może czas ruszyć dupe i zmienić coś w sobie, a nie szukać dziewczyny która ma się dostosować do Ciebie 🤦‍♂️, a Ty nadal zacofany bo tak Ci dobrze 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v